Herkes buraya bakabilirmi önemli.

B
  • Kullanıcı Blacklife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Dün gece sabaha kadar forumda bi arkadaşla konuştuk yardım teklifinde bulundu. Onada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Teklif ettiği yardım şekli beni sorunlarından kurtarmaya yetmediği için malesef kabul edemedim. Borçlarım bir bölümü iş yerindeki arkadaşlarıma olduğu için bu gün işe gidemedim yatağımdan kalkamadım öylece duvarı seyrediyorum . Herkes diyorki 10 bin odenmeyecek borç deil Evet bende biliyorum ama ben bu parayı insanlara veremezsem bir açıklama yapmak zorundayım. Bu açıklamayı yaparsam kimsenin yüzüne bakacak halim kalmaz. Ve işin aslı kafam şu anda hayatımda hiç olmadığı kadar karışık ne yaparsam bir çözüm uretemedim .

Konu benim de dikkatimi çekti sabah baktığımda son aktif olma saati 4 falandı. Arkadaş şimdi yine aktif olmuş bakın sabah oldu ve bugün çektiğiniz sıkıntı eminim ki uğruna intihar edecek kadar büyük değildir.

Hocam son durum nedir. Online olduğunuza göre hala daha umut var demektir. Umarım sorununuza çözüm bulabilmişsinizdir.

Dahada kötüye gidiyor hocam işde gidemedim bu gün yatıyorum öylece yatağımda düşünüyorum ama bir çözüm uretemedim . Forumdan bir arkadaş yardım etmek istedi ama yetersiz kaldığı için kabul edemedim malesef

Hocam hayat böyle. İyi kötü ne yaptıysanız ve ne yaptıysak bunların arkasında durmamız gerekir. Evet belki utanacağız ama yine de dik durup hatalarımızdan ders çıkarıp ona göre hareket etmeliyiz. Bence kaçmaktansa arkadaşlarınla konuş ve yüzleş durumu anlat. Sonra da zamanla tüm borcunu ödersin. Hocam ne insanlar var sadece borç anlamında değil. Beterin beteri hep vardır. Bence şükredip bir yol çizip devam etmelisin. Allah yardım etsin.

Sanırım arkadaş 10 k kazanacak iş arıyor.ne demek yetersiz kaldı biryerden başlayacaksın ödemeye az az arkadaşlarsa anlarlar halden.neyse ben konuşursam samimi duygularla sıkıntı olacak.

Sanırım arkadaş 10 k kazanacak iş arıyor.ne demek yetersiz kaldı biryerden başlayacaksın ödemeye az az arkadaşlarsa anlarlar halden.neyse ben konuşursam samimi duygularla sıkıntı olacak.

Hocam tamamiyle bilmediğiniz için bence yorum yapmayın. Zaten şu anda kimseden bir beklentim yok.

[MENTION=72686]Blacklife[/MENTION] multi üyelikten süresiz uzaklaştırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri