Herkes laptopları hakkında yazsın

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kullandıgınız laptop marka modeli artıları eksileri gibi laptoplarınız hakkında yorumları yazarak paylasalım hem yeni laptop alacaklara yardımcı olmuş olur hemde geyik olur.

Ben başıyorum Dell Inspiron n4050 kullanıyorum üniye giderken yani 5 yıl önce almıstım i5 ram 3 gb ekran kartı yok gibi birsey biraz ısınıyor ..tas gibi cıktı kac kere yere fırlattım bana maliyeti hdd degistirmek oldu 7200 rpm hdd ile iyi fakat yeni pc alacagım 4000 tl civari bir paraya sizinde yorumlarınızı bekliyorum .

Casper Nirvana CNC.2370-4K35B. Tek düşmanı sony vegas :D

Son düzenleme:
Lenova i7 4.nesil 16 gb ram 250 ssd 2gb HD harici ekran kartı

eski bir makinem var ama idare ediyoruz :D ara sıra odamı mavileştiriyor. neyinde sıkıntı varsa artık

Acer Aspire V5 TouchScreen , i7 - 8 Ram - 64 Bit
Tek eksiği caps lock tuşu için ışık yok açık mı kapalı mı belli olmuyor. Şifre girerken ayar oluyorum.

Compaq 610 ve HP pavilion P011ST var ikiside şimdilik iyi sayılır. bu aralar compaq sürekli servise gidip geliyor ekran kartında sorun varmış miyadı doldu sanırım. geçen yıl MSI m vardı msi dan sonra hp oyuncak kalıyor.

Toshiba var bende öyle bir ısınıyorki ister menemen yap ister render yap her yola geliyor tavsiye ederim:D

Acer Aspire 5750G var . 5gm ram 1gb ekran kartı i5 işlemci. Normalde ısınma çok az . Ama oyun oynayınca ısınıyor biraz . 3 senelik pc işimi fazlasıyla görürüyor :)

Sony Vaio
Acer Aspire V 15 Nitro

Sony gercekten kaliteli,Acer sony kadar kaliteli degil ama ssd var,Acigi ordan kapatiyor.

Hp Pavilion g6 i5 var ...
aldıgımda w7 yüklüydü.ısınması ve şarj süresi deli ediyordu ama w8 yükleyince sorun kalmadı.şimdi tek sorunum izmir gibi bir yerde ''bölge onarım merkezi '' diye bir muhabbetleri var ve garanti kapsamındakileri tek bir yerde onarıyorlar...ufak bir arıza için 1 hafta beklemek demek.

bir daha alacak olursam Dell yada Apple alırım

Bende de bi samsung i5 laptop var ama masaüstü topladığımdan beri yüzüne bakmadım.. Masaüstü büyük güç laptopa göre :D

Dell 7537 i7 16 gb ram full hd dokunmatik olan modeli almayı düşünüyorum 3bin tl civarı değer mi sizce tasarımı çok hoşuma gidiyor. Kullanan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri