Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bir tıka 6 7 lira aldıgımda oldu düzgün çalıştıktan sonra korkma. zaten gün sonu o tbm genelimizde 0.20 lere kadar düşer![]()
illegal bir şey yapmıyorsan korkmanın anlamı yok.
1 tıka ortalığı ayağa kaldırdın yaw![]()
Hocam, bak bu forumda to'su %20 olan insanlar var.
Geçen konundada sen bir katakulli çevirmiyorsan hiç bir şey olmaz sıkıntı yapma demiştim. Lütfen açma böyle konular![]()
Yahu 1 tik almissin, flash reklam falan cikmistir gayet normal. Tiklar arttikca yine 0,20 duzeyine iner o TBM.
Arkadaşlar valla kusura bakmayın acemiyim daha bütün kazancımın boş yere gitmesini istemiyorumöğrenciyim o yüzden yoksa kusura bakmayın
![]()
Boyle konular acmak seni kurtarmayacak malesef. Alt tarafi 1 tik almissin bi sorun yok bunda zaten. Illegal bisey yapmadigin surece (yaniltici etiket, kendi reklamlarina tiklama,vb) adsense hesabina bisey olmaz.
tbm 0.20 yi görse zenginim ama görmüyo işte![]()
bende bi kere 1 tıka 6.57 tmb gördüm ama dedikleri gibi değerli bi reklam heralde denk gelmiş toparlıyo kendini daha snra![]()
Amin Allah daha çokta versin ancak özenmiyor değilim tık değerlerim oldukça iyi ancak tbm eski seviyesinden çok uzak tık arttıkça azalıyo gerçi büyük ihtimalle sendede öyle olucaktır ancak 0.15 in altına düşeceğini zannetmiyorumçok şükür benim durumlar iyi Allah hepimize nasip etsin hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.