Herkes Ünlemi Geçti mi yoksa Herkes Partnere mı Geçiyor ?

vds de dahi olsa o kendi bilgisayarının netine bağlı değil mi
render işini diyorum
yoksa çok sağlam kategoriler var da işte...renderi günler sürer benim pc de.

vps bunun için var :)
vps nin senin internetin ile bilgisayarın ile hiç bir alakası yoktur.

Hayır videoyu yükledikten sonra editleme yöntemlerini (karartma, mozaikleme) hiç kullanmıyorum.
Ne yapacaksam yüklemeden önce yapıyorum camtasia ile. Hiçte ünlem almıyorum.
20 dk 30 dk 1.5 saat lik video da olsa direk dolar çok şükür.
Çerçeve ekleme vs. camtasia konularını iyi inceleyin. Kendinizde birşeyler katın.
Zaten editle uğraşmaya vakti olan adam her türlü atlatır ünlemi eşleşeni vs. bana mahsus değil yani.
Ancak spam yapan adam vakit harcamadan uğraşmadan olsun istiyor işte sonra böyle konular. :)

Hocam 1000 tane videoyu hangi mantikla editleyeyim :DVakitmi dayanir.

geçen ay çok ünleme takılırdım . 30 videoyu geçince ünlem alırdım sıfırdan başladım bu sıralar ünleme karşı extra bişey yapmadan dolar yanıyor. ünlemlerde azalma var gibi.

Serkan abinin genelde dediği gibi ne kadar çok seçeneğiniz varsa hepsini değerlendirin. Ne tek adsense, ne tek partner, hem adsense hem de çeşit çeşit partner network ile çalışın. Ünlem de geçene kadar silip tekrar atan var, mozaikleştiriyorum oluyor diyen var, atıyorum yeni kanala geçtiği kadar diyen var, herkes bir şeyler diyor :)

geçen ay çok ünleme takılırdım . 30 videoyu geçince ünlem alırdım sıfırdan başladım bu sıralar ünleme karşı extra bişey yapmadan dolar yanıyor. ünlemlerde azalma var gibi.

yeni kanallarda videoları atıp geçeceksin sonra o kanalı unutacaksın

vds de dahi olsa o kendi bilgisayarının netine bağlı değil mi
render işini diyorum
yoksa çok sağlam kategoriler var da işte...renderi günler sürer benim pc de.
Sadece bağlantı için kullanıyor kendi pc netini vds diye biliyorum benim render yapabilir ama upload hızım yerde oldugu için bulaşmıyorum :)Her Vdsde render yapamaz tabi birde o var

Spamın da legal yolları var. İşin sırrı kaplumbağa ile tavşanın hikayesinden gizli :) Ben burada her zaman kaplumbağa olmayı yeğlemişimdir.

Vdsden yapıyorsunuz dimi 1.5 saatlik videoyu pcde editlemek kolay işte onu upload etmek sıkıntı :)
hayır vds de kullanmıyorum.
tek video ile günlük 150 tl kazanıldığını gördükten sonra hiç acele etmiyorum.
sabahtan bırakıyorum rendera akşama kadar.
akşamdan bırakıyorum yüklemeye sabaha kadar.
acele yok.
çok kanal çok para mantığından vazgeçmek gerek.
kazanana lafım yok tabi.

Yalniz deilsin hocam adsense beni küstürdü ne yalan soliyim partnere geciriyorum kanallari

hayır vds de kullanmıyorum.
tek video ile günlük 150 tl kazanıldığını gördükten sonra hiç acele etmiyorum.
sabahtan bırakıyorum rendera akşama kadar.
akşamdan bırakıyorum yüklemeye sabaha kadar.
acele yok.
çok kanal çok para mantığından vazgeçmek gerek.
kazanana lafım yok tabi.
İşte sorun orda siz kazanacak kategori bulmuşsunuz bende öyle bir şey bulsam render sıkıntı değil zaten upu beklerim 1 gün sıkıntı değil :D önemli olan kategori ve video bulmak^^

İşte sorun orda siz kazanacak kategori bulmuşsunuz bende öyle bir şey bulsam render sıkıntı değil zaten upu beklerim 1 gün sıkıntı değil :D önemli olan kategori ve video bulmak^^

Serkan hocamı dinlemeden daha önce bu işe başlamıştım. İlk işimde elimde ne varsa youtube eklemek olmuştu. Zamanında iyi kazandım ama sonra spamler çoğalınca hepsi çöp oldu gitti. Şimdilerde montaj kurgu Allah ne verdiyse yararlanıyorum. İş yerimde kendime ait 40cm lik mantar panoda yüzlerce fikir ve proje yazalı, her gün bir kaçtanesini hayata geçiriyoruz. Geçiriyoruz derken yanlış anlaşılma olmasın, 2 kişiyiz bu işte. Benim eksikliğimi o görüyor, onun eksikliğini ben. Arada nöbetleşe iş yaptığımız da oluyor. Bi kere arkadaşımızın dediği gibi körü körüne spamdan vazgeçip 'nerede hata yapıyorum' u bulmak gerekiyor. Başta da belirttiğim Serkan hocamızdan çok şey öğrendim hatta kendisinin iyi olmayan İngilizce aksanıyla -okunduğu gibi- 'kor oksident' örneği ile herkesin hala oralarda ekmek aranması yerine biraz pamuk eller cebe atılıp yeni denizlere yelken açmak gerektiğine inanıyorum.

dene kardeşim, binlerce çizgi film var, binlerce film var, binlerce dizi var.
ben farklı şeyler de yapmaya çalıştım, farklı dilleride denedim ama hiçbirinden verim alamadım.
özgün olmadığın sürece fazla detaylı düşünmekten verim alamadım kısacası.
ingilizce ve belli başlı şeyleri (çizgi film,film,dizi) iyi kullanınca gerisi gelir.
ama eğer özgün olunacaksa, herşeyden farklı olmalı.
1-2 gün içinde özgüne geçiyorum inş. bu ay da kazancımı alır spamı bırakırım. :)

aynen öyle 40-50 video atıp başka kanallara geçiyorum. :) aşırı kasmaya gelmiyor kanallar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri