Herkese 1000 izlenme hediye ediyorum

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

remeus

Guest
tq7h9.jpg
Bayram yoğunluğundan kurtulduk, isteyen her üyeye 1000 izlenme hediye ediyorum. Videolarınız yabancı olursa çok daha faydalı olacaktır.
İzlenmeler hakkında detaylı bilgi BU KONUDA mevcut.
Lütfen her üye bir link göndersin boşuna zaman kaybı yaşamayalım.

Bazı arkadaşlar izlenmelerden para kazanma yoksa neden alayım diye sitemde bulunuyorlar. Bu izlenmeler sizin videonuzun daha fazla ilgi görüp youtube tarafından daha çok insana önerilmesini sağlar.

75 TL veriririm 100,000 izlenme alırım en az 200 TL'yi cebe atarım gibi düşünenler varmış, biraz mantık diyorum...

Hediye 1000 izlenim için videosu işleme alınanlar
1- Mustafa1
2- Barnabas
3- beatmucid
4- dared85
5- himen32
6- GOKTURK
7- Akadam
8- furkan3894
9- arzusoylu0101
10-By.Solver
11-furkan3894
12-onsb
13-YtKoRaY
14-Sonsuzluq
15-0zkan
16-Nihat
17-cloudenq
18-RoLLeN
19-Kaanbulut
20-FGorkem
21-teona08
22-alperyvs
23-aykut267
24-rserin75
25-charm35
26-murato25
27-AtomCmyLMz
28-defender
29-Mekaonee

Kanal kpanma durumu falan olur mu herhangi bir sorun olur mu?

Böyle durumlarla karşılaşan aradaşlar kanallarının neden kapatıldığını çok daha iyi bilirler hocam. Sadece izlenme odaklı banla karşılaşmadım.

Konuya ilk mesajım olarak linkini yollayacağım videoya 10 bin izleyici çekebilirmisin ? Çok lazım gerçekten. Bana bi kıyak geçiver :D

Videonuzu pm olarak atın lütfen, kanalınızın kimse tarafından görülmesini istemem.. Yazınızı editleyip videonuzu kaldırırsanız sevinirim.

---------- Mesaj saat 01:50:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:49:59 civarında gönderildi. ----------

Konuya ilk mesajım olarak linkini yollayacağım videoya 10 bin izleyici çekebilirmisin ? Çok lazım gerçekten. Bana bi kıyak geçiver :D

Merhaba;
Hediye olarak 1000 izlenme isterseniz pm atabilirsiniz.
Saygılar

Pm attim bakalim memnun kalirsam 5 k yi dusunuyorum 2-3 video icin

İyi bayramlar hocam pm ile link atıyorum bende şimdiden teşekkürler birde birşey sormak istiyorum benim partner kanallarımda var misal burda sıkıntı olabilirmi birde misal ben izlenim başına para kazanıyorum acaba bu sizin izlenim bize nakit olarak yansırmı partner hakkında bu tarz bir bilgiye sahipseniz ?

pm attım hocam linki

İşleme alınmıştır.

---------- Mesaj saat 02:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:16 civarında gönderildi. ----------

İyi bayramlar hocam pm ile link atıyorum bende şimdiden teşekkürler birde birşey sormak istiyorum benim partner kanallarımda var misal burda sıkıntı olabilirmi birde misal ben izlenim başına para kazanıyorum acaba bu sizin izlenim bize nakit olarak yansırmı partner hakkında bu tarz bir bilgiye sahipseniz ?

Merhaba;
Partner kanala sahip olmadığım için bir bilgim yok hocam. Bu paketler tüm dünyada verilen en kaliteli izlenme paketi olarak geçmektedir. Hiçbir kazanç garantisi yoktur.

---------- Mesaj saat 02:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:49 civarında gönderildi. ----------

Tüm pm ler cevaplanmıştır

Kendi yapmış olduğum rap bir şarkım var. YT'de yapabiliyor musunuz?

hocam size attigim videonun goruntulenmesi 500 u asti ama adsenseye yansimadi daha once boyle sorunla karsilasan oldumu. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri