Herkese De Yardım Etmeyeceksin Demişlerdi

nisyantv

Yasaklanmış
az öönce "TV kayıt yapacak arkadaş aranıyor" konusunda arkdaşın biri Forumdaki yardımsever arkadaşlara yaptığı tüm çıkışlarına rağmen görüşeyim dedim ama arkadaş foruma çok savunmalı bir biçimde gelmiş güya biz dolandırıyoruz da güya biz kaz arıyoruz da
-bak arkadaşım buradaki hemen herkes tamamiyle yardımseverlik çerçevesinde bir şeyler paylaşıyor emin ol bu forum olmasaydı bir çok kişi halen youtubenin y sinden bile para kazanamazdı....İnsanları tersleyerek onlara karşı savunmaya geçip kalp kırarak bir yere varmazsın...

-umarım bunu okuyan arkadaşlar bana anlayış göstereceklerdir...
amaç: sadece teessüf etmektir..

Cevap: herkese de yardım etmiyeceksin demişlerdi

Hocam amacı anlayamadım.Aydınlatırsanız sevinirim..

Hocam bende anlamadım birde 250 tl ne allah aşkına :D telif haklarını satmıyorsunuz ya adama :) tabi sizin bileceğiniz iş ama

az önce kapattığınız konu için skype den ekledim ne bileym yardım ederiz ama arkadaş biraz rüzgarlı gitti
yorumlardan da belli zaten

amacım ise sadece bilmeyen de olsa yardım eden veya etmeye çalışan herkese karşı iyi bir uslub tutturulması konusudur.

---------- Mesaj saat 20:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende anlamadım birde 250 tl ne allah aşkına :D telif haklarını satmıyorsunuz ya adama :) tabi sizin bileceğiniz iş ama

yok vallla ha o öyle arkadaşlara post kasıyorsunuz şikayet ederim sizi felen dediğini görünce heme bana da yapabiliyormusunuz yapamıyorsunuz dediği vakit heyheylendim bende
250 değil ya benim de gönlümden geçen 5 tl idi hatta ilk üç bölüm ücretsz de kayıt edebilirim diyecektim ama
yoksa 250 tl :D

250 TL neye istediniz acaba 20 dakikalık kayıt için mi ? Bu kayıtların piyasası ne kadar ve bu cihazın fiyatı ne kadar da kayıt 250 TL ?

Hocam sizin yaptığınız şeyin yardım ile ne alakası var?
20 Dk lık video için 250 TL istemişsiniz,
bu adam bunu nasıl çıkartacak?
Amaçsız bir konu açmışsınız

Arkadaş biz boşuna hamallık ediyomuş. Dizi - film - fragman - oyun - komedi - sağlık - moda - eğtim her türlü kategoride videolar yüklenir bölüm başı 500 tl :D

Konuyu okudum Bir benmi anlamadım diyordum, Yalnız değilmişim.
Bu konuyu anlayanlar Einstein'in yaşayan Torunlarıdır.

Hocam sizin yaptığınız şeyin yardım ile ne alakası var?
20 Dk lık video için 250 TL istemişsiniz,
bu adam bunu nasıl çıkartacak?
Amaçsız bir konu açmışsınız

konu dışı konu açtım
250 TL isteyebilirim ...ama öyle yapabiliyomusunuz onu söyleyin demeseydi 5 tl diyecektim

Abi anlaşılmayacak bir şey yok :D Az önce arkadaş konu açmış tv'den kayıt yapabilen pm atsın diye [MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] hocam da pm atmış.Aslen 5 tl isticekmiş hatta 3 bölümü ücretsiz de yapabilirmiş ama arkadaşın diğer forum üyelerine büyüklük tasladığından dolayı sinirlenmiş ve arkadaşı denemiş :D

Kardeşim senin kafanmı güzel yoksa konuyumu dogru ifade edemedin,anlatmak istedigin nedir amaç nedir konudaki.

Pardon benden önce attığınız mesajı görmedim.
Adamın konusunu da tam incelemeden yazdım. Kusura bakmayın

yok estf...

---------- Mesaj saat 20:47:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:46:15 civarında gönderildi. ----------

Abi anlaşılmayacak bir şey yok :D Az önce arkadaş konu açmış tv'den kayıt yapabilen pm atsın diye [MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] hocam da pm atmış.Aslen 5 tl isticekmiş hatta 3 bölümü ücretsiz de yapabilirmiş ama arkadaşın diğer forum üyelerine büyüklük tasladığından dolayı sinirlenmiş ve arkadaşı denemiş :D

hay Allah senden Razı Olsun ya...

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] bi anlaşılamadın gitti :) konuyu okumamış olanlar anlamaması normal. iyi etmişsin bu arada :)

Kardeşim senin kafanmı güzel yoksa konuyumu dogru ifade edemedin,anlatmak istedigin nedir amaç nedir konudaki.

kafam güzel mi ? doğru ifade edememiş olabilirim ama bu sana bu kafan güzel mi diye söylenme hakkı vermez !....
yahu arkadaş bir incele ya yazı yazdık oraya da dedik ki bak bu konuda adam arkadaşlara tripli davrandı üstüne bide skpden beni kestirip atmaya çalıştı...ona sinirlendim...keşke belirttiğim konuyu okusaydın...

---------- Mesaj saat 20:53:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:17 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] bi anlaşılamadın gitti :) konuyu okumamış olanlar anlamaması normal. iyi etmişsin bu arada :)

aynen arkadaşlar bir belitilen konuları okumadan yorum yapıyorlar

---------- Mesaj saat 20:55:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:53:27 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş biz boşuna hamallık ediyomuş. Dizi - film - fragman - oyun - komedi - sağlık - moda - eğtim her türlü kategoride videolar yüklenir bölüm başı 500 tl :D

Yok aslında iyi işte 250 den kötümü :D fiyat kıraarız

---------- Mesaj saat 20:58:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:34 civarında gönderildi. ----------

Konuyu okudum Bir benmi anlamadım diyordum, Yalnız değilmişim.
Bu konuyu anlayanlar Einstein'in yaşayan Torunlarıdır.

aynen anlayanlar zeki çünkü belittiğim "tvden kayıt yapacak " konusunu okusaydınız ....

Üstteki Üye Denklemi çözmüş.
Nobel Fizik Ödülünü alabilir o zaman.
:D :D :D

aynen anlayanlar zeki çünkü belittiğim "tvden kayıt yapacak " konusunu okusaydınız ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri