herkese geçmiş olsun

son günlerde YouTube TBM 0,01 kuruş. Tıklama artmasına rağmen gelir düşüşü var. İlk defa böyle bir şey oluyor. Bununla alakası var mı acaba?

Skımayın canınızı Allah kerim, bir kapı kapanır, diğeri açılır, Ayrıca yabancıların çoğu adsense çalışmıyor, adamlar yıllardır affiliate marketing ve cpa ile kazanıyorlar
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] daha iyi bilir bu konuları

Pinterest'e aslında referrer gizleyip link eklesiniz nasıl olur? Yani google, hiti pinterest referrer olarak değilde doğrudan veya twitterdan gelmiş gibi görse. Zamanında yt izlenme için yapıyorduk. Belki işe yarar. Denemenizde fayda var.(Pinterest çalışmıyorum)

Pinterest'e aslında referrer gizleyip link eklesiniz nasıl olur? Yani google, hiti pinterest referrer olarak değilde doğrudan veya twitterdan gelmiş gibi görse. Zamanında yt izlenme için yapıyorduk. Belki işe yarar. Denemenizde fayda var.(Pinterest çalışmıyorum)

Pinterestle alakalı değil sadece google diyor siten kaliteli olucak hitin sağlam olucak öyle veririm reklam

Pinterestle alakalı değil sadece google diyor siten kaliteli olucak hitin sağlam olucak öyle veririm reklam
Hocam işte genellikle pintereste olmuyor mu? Benim dediğim yöntem hitin kaynağını farklı gösterme. Direk veya twitterdan olarak gösterilirse büyük ölçüde bu durumun azalıcağını düşünüyorum.

Hocam işte genellikle pintereste olmuyor mu? Benim dediğim yöntem hitin kaynağını farklı gösterme. Direk veya twitterdan olarak gösterilirse büyük ölçüde bu durumun azalıcağını düşünüyorum.

Hayır ama siteyi ziyaret ediyor bakıyor sadece resim var içerik yok aha diyor bu spam reklamı kes yani ziyaretçi kaynağıyla alakalı değil öyle olsa bir sürü sosyal medya hiti çeken var onlara da karışırdı.

Hayır ama siteyi ziyaret ediyor bakıyor sadece resim var içerik yok aha diyor bu spam reklamı kes yani ziyaretçi kaynağıyla alakalı değil öyle olsa bir sürü sosyal medya hiti çeken var onlara da karışırdı.
Yok hocam işte bende diyorum ki onlara neden karışmıyor çünkü kaynak farklı. Sizde aslında kendiniz söylediniz. Diğer foruma da bakabilirsiniz pinterest %99

Evet görür ama spam olduğu trafikten anlaşılır. Fotoğrafla alakası yok. Zaten maildede trafik incelendiği söyleniyor. Bahsedilen husus bu güzel arkadaşım :)

haklısınız gibi duruyor adsense botları ilk önce trafığe bakıyor trafik sadece pinterest ise daha sonra siteye gidiyor sanırım ve böylece bum

Azalan adsensenin resimlerini atarmısınız ?
Kaç gün olmuştu siteleri açalı ?

net bilgilere göre 10 kişiden 5 ine falan gelmiş yani tam olarak kırmızı alarm verilmemiş durumda belki de geçici bir şeydir ki hiç sanmıyorum ama umuyorum olmadı sizin kapınızı bir çalıcam twitter olayı nasıl yapılıyor diye :) teşekkürler

Hem reklamlar çıkacak hemde google sana para vermeyecek anlamına mı geliyor bu.

net bilgilere göre 10 kişiden 5 ine falan gelmiş yani tam olarak kırmızı alarm verilmemiş durumda belki de geçici bir şeydir ki hiç sanmıyorum ama umuyorum olmadı sizin kapınızı bir çalıcam twitter olayı nasıl yapılıyor diye :) teşekkürler
Twitterda boş bir hesap açıyorsun. Site linkini post olarak paylaşıyorsun. Paylaştığın posttaki linkin urlsini twitter üzerinden kopyalıyorsun. Al sana twitter yönlendirme. Google Analtytics Twitter'dan geldi gösteriyor.
Şunun gibi:
Orjinal Site:http://smmfast.com
Twitter Yönlendirmeli: https://t.co/iXWbpojueu

Gayet basit. Bir nebze banı önler diye düşünüyorum.

Skımayın canınızı Allah kerim, bir kapı kapanır, diğeri açılır, Ayrıca yabancıların çoğu adsense çalışmıyor, adamlar yıllardır affiliate marketing ve cpa ile kazanıyorlar
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] daha iyi bilir bu konuları

hocam cpa ile nasıl kazanabiliriz ?
Pinterest resimlerine kısaltılmış link mi koyuyoruz ne aşamada cpa kullanılıyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri