Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eğer kendinize özel sade ip istiyorsanız linux vpn alıp open vpn yazılımını yğkleyin vps üzerinden elit ip adresiniz olsun kişiye özel![]()
hocam şuan yaklaşık 500k ipye sahip vpn sunucularına sahibim ama ne yazıkki %85i problem cıkartıyor
o 2 ip numarasıda spam kaynağı olarak rapor edilmiş hocam.kaç kişi kullandığı belli değil.o ip numaralarıyla kimin ne yaptığı belli değil.ben hiç tavsiye etmem.
proxylerin alayı spam kaynagı olarak rapor edilmiş oluyor zaten hocam.Proxylerin kullanılma amacı sonuçta legal olan şeyler değilki.
bilmiyorum hocam ben kullanmam proxy falan.kullanırsam ücretiyle aldığım vpn kullanırım.
Yalnızca diğer konuda yapacağını söylediğiniz için konuyu açıyorsunuz. Verdiğiniz ref proxy ler de elit değil ayrıca.Saygılarımı sunuyorum. Bir şeyin arkasında duruyorsanız neye dayanarak durduğunuz açıklayınız. Aksi halde yalnızca laf kalabalığı yapıyorsunuz.
Elit diyince sizin aradığınız nedir ?![]()
Sizin bahsettiğiniz
peki hocam verin siz kullananlar açsın o iplerle kanallar sonra gelsinler hiç bişey yapmadım kanalım kapandı diye konu açsınlar.hocam sanki proxy kullansa millet bana faydasımı olacak,yada kullanmasa bana ne yararı olacak.proxy kullanmayın deyipte sanki millete parayla vpn mi satacam.bana neki.spam kaynagı olmuş ipleri vermenin manasını nasıl faydası olacagınıda anlamadım.ama verin youtube da olamasada belki sitelere saldırmakta falan kullanılabilir(!)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.