Herkese Merhaba- Elit ip Paylaşıyımmı hergün ?

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Elit İp paylaş

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer kendinize özel sade ip istiyorsanız linux vpn alıp open vpn yazılımını yğkleyin vps üzerinden elit ip adresiniz olsun kişiye özel:)

o 2 ip numarasıda spam kaynağı olarak rapor edilmiş hocam.kaç kişi kullandığı belli değil.o ip numaralarıyla kimin ne yaptığı belli değil.ben hiç tavsiye etmem.

o 2 ip numarasıda spam kaynağı olarak rapor edilmiş hocam.kaç kişi kullandığı belli değil.o ip numaralarıyla kimin ne yaptığı belli değil.ben hiç tavsiye etmem.

Ozaman spam kaynağı olarak rapor edilmemiş bir ip gösterimisin bana ?

Ha birde nerden baktığınızı öğrenebilirmiyim merak ettim :)

Son düzenleme:
proxylerin alayı spam kaynagı olarak rapor edilmiş oluyor zaten hocam.Proxylerin kullanılma amacı sonuçta legal olan şeyler değilki.

bilmiyorum hocam ben kullanmam proxy falan.kullanırsam ücretiyle aldığım vpn kullanırım.

Yalnızca diğer konuda yapacağını söylediğiniz için konuyu açıyorsunuz. Verdiğiniz ref proxy ler de elit değil ayrıca.Saygılarımı sunuyorum. Bir şeyin arkasında duruyorsanız neye dayanarak durduğunuz açıklayınız. Aksi halde yalnızca laf kalabalığı yapıyorsunuz.

Yalnızca diğer konuda yapacağını söylediğiniz için konuyu açıyorsunuz. Verdiğiniz ref proxy ler de elit değil ayrıca.Saygılarımı sunuyorum. Bir şeyin arkasında duruyorsanız neye dayanarak durduğunuz açıklayınız. Aksi halde yalnızca laf kalabalığı yapıyorsunuz.

Elit diyince sizin aradığınız nedir ? :)

Sizin bahsettiğiniz

Güzel kardeşim, Bak günlük olarak taze taze 50 proxy elit ip paylaşacağım. Bunu foruma soruyorum paylaşayımmı diye eğer istemiyorsanız kullanmazsınız bukadar basit. En azından çalışan hızlı proxye sahip olursnuz. Bunu sadece yt değil belki başka amaçlada kullanıcak arkadaşlar olucaktır ? sonuç olarak güncel bir konuya sahip olucak forum bu kötü birşeymi ? Sizin en kaliteli dedğiniz vpn'den benim elit dediğim ip'nin okadarda bir farkı yok, biri paralı biri bedava, birini sadece siz kullancaksınız , birini forumdaki arkadaşlar görecek bukadar basit değilmi ? bu konuya böyle bir yorum atmama sebep olarak asıl laf kalabalığını kim yapmış oluyor ?

peki hocam verin siz kullananlar açsın o iplerle kanallar sonra gelsinler hiç bişey yapmadım kanalım kapandı diye konu açsınlar.hocam sanki proxy kullansa millet bana faydasımı olacak,yada kullanmasa bana ne yararı olacak.proxy kullanmayın deyipte sanki millete parayla vpn mi satacam.bana neki.spam kaynagı olmuş ipleri vermenin manasını nasıl faydası olacagınıda anlamadım.ama verin youtube da olamasada belki sitelere saldırmakta falan kullanılabilir(!)

3127,8089,3130,7808,3136 gibi porta sahip proxyler çoğunlukla youtube a girmez.

peki hocam verin siz kullananlar açsın o iplerle kanallar sonra gelsinler hiç bişey yapmadım kanalım kapandı diye konu açsınlar.hocam sanki proxy kullansa millet bana faydasımı olacak,yada kullanmasa bana ne yararı olacak.proxy kullanmayın deyipte sanki millete parayla vpn mi satacam.bana neki.spam kaynagı olmuş ipleri vermenin manasını nasıl faydası olacagınıda anlamadım.ama verin youtube da olamasada belki sitelere saldırmakta falan kullanılabilir(!)

konu kilit !

Son düzenleme:
Konu sahibini isteği üzerine konu kilitlenmiştir.
Not : Eğer arkadaşın konusunda ve yaptıklarında bir hata veya düzenleme yapacaksanız, bunu karşınızda ki kişiyi kırmadan olgun bir dille gerçekleştirin. Sonra gelip buraya yok paylaşım olmuyor, forum eskisi gibi değil, yok şundan önce bundan sonra diye konular açmayın. İnsanların karşılıksız sunduğu şeyleri köreltmeyin. Bir yanlış varsa da bunu uygun bir dille söylersiniz konu incelenir düzeltilir.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri