Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forumda bır haftalık konuları ıncele ozellıkle kardesım... ve kanalları kapanan arkadaslarla ıletısıme gec...benım dedıgım taktıkle calısıyorlarmı calısmıyorlarmı ... eger kı hatalıysam butun kanallrımı san vercem
Bende brsey var sandim. Vella Havvle vella kuvvete...

bence çok doğru söylüyorsun-1000 video atıpta 50 tanesini yakan adamın kanalını,, youtube de yakar !!!
atılan 1.000 tane vıdeo ıcerık belırleme aracını kasıyor ve o doları yanan vıdeolar aradan kaçıyor ve bot sonra bunu belırlıyor. ve spamdan dolayı kanal kapanıyor kı... youtubenın kac kullanıcısı var hepsine ayrı ayrı mesaj yazamaz.. sıstem mesajı atıyor ya spam dıyor ya topluluk dıyor .. mesaj programında ve algorıtmasında sadece bu mesajlar var
bence çok doğru söylüyorsun-1000 video atıpta 50 tanesini yakan adamın kanalını,, youtube de yakar !!!
hocam bir spam uzmanı olarak size hiç yakışmadı bu söz![]()
![]()
![]()
kardes benım cılgın bı projem var cıddıyım özgun calısma konusunda.... ve cok emınım kı gundeme oturacak turden aynı gun 500. bın ızlenme ve 100. bın odulunu planlıyorum
gorusebılırız
hocam sen afyondasın ben izmirde çoluk çocuk sahibi adamım özgünle uğraşmak emek zaman ister ... şuanda iş güç zaten sıkıntılı dönemler herkeste.. öyle olmasa çalışırdık neden olmasın ama bende şuan özgün çalışacak zaman da yok emekte anca yüklen bota spam yapsın![]()
![]()
![]()
hocam bir spam uzmanı olarak size hiç yakışmadı bu söz![]()
![]()
![]()
Hocam yanlış anlamayında ünlem olayını geçmek için iyi bir yazılımcı ile konuşup beyin fırtınası yapın. Çünkü bir yazılımcının düşüncesi ile normal bir insanın düşüncesi asla aynı olamaz.
Yaklaşık 7 yıldır php/mysql yazılımcısıyım. Ben böyle bir sistem yazarsam benzer videoları bulmak için en basitinden şunları yapardım.
1. Videoları resimlere bölüp bir biri ile karşılaştırıp benzer pixel yoğunluğuna göre başka video varmı diye kontrol ederdim.
2. Videonun kaynak kodunun herhangi bir yerine imzamı atardım. Bu bir key. vs. olabilir.
3. Videonun herhangi bir bölümünü belirleyip sadece o bölümünü kontrol ederdim. (Örn: videoları karşılaştırırken sadece orta kısmı karşılaştırırım. gibi çünkü ozaman çerçevelerde pek işe yaramaz.)
Not: Daha önce video sistemleri ile hiç uğraşmadım. Yukarıda yazdıklarım, video sistemleri yazan birinin düşüncesi ile aynı olmaz.
Web_Scripti hocam konuya davet edılıyorsunuz
Bunlar benim şuanlık aklıma gelenlerdir. Daha önce video sistemleri ile uğraşmış (video scripti yazan arkadaşları demiyorum sunucuda videolar ile ciddi şekilde kafa yormuş olan arkadaşlardan bahsediyorum) bir yazılımcı arkadaş bulup onunla konuşmanız daha sağlıklı olur. Size direk çözümü söyleyecektir.
// Ekleme
php ile ilgilenen arkadaşlar php ffmpeg eklentisi ile videoyu resimlere parçalayıp tekrar birleştirmeyi denedilermi? Eğer videonun kaynağında key vs. varsa bu şekilde aşılabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.