Herkese ÖNEMLİ uyarı !!!

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
hocam böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı yani toplu spamdan kapanma felan ? yoksa sadece komplo teorisi mi kuruyorsunuz?

Samimice kardeşçe yazılmıs bir uyarı bence yüreğine sağlık hocam. Teşekkürler uyarı için

forumda bır haftalık konuları ıncele ozellıkle kardesım... ve kanalları kapanan arkadaslarla ıletısıme gec...benım dedıgım taktıkle calısıyorlarmı calısmıyorlarmı ... eger kı hatalıysam butun kanallrımı san vercem

hocam bahsettiğin gibi bir şey olduğu apaçık ortada ama bu net değil. Sadece tahmin. Ki bunu hiç bir zaman öğrenilmeyecek. Youtube, algoritmasını her türlü karıştırır.

Bende brsey var sandim. Vella Havvle vella kuvvete...

Bende brsey var sandim. Vella Havvle vella kuvvete...

Bu mesaji neden yazdiginizi anlamis degilim,amaciniz post kasmak mi ?
Arkadas bir uyari yapmis,buna bile garip garip yorum yapiyorsunuz.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar benden size ufak bir tavsiye biraz paraya kıyıp kendinize orjinal bir video düzenleme programı satın alın ,indirdiğiniz videoları çok ufakta olsa kırpın biçin, videonuzu kendiniz oluşturup öyle yükleyin videoları. az yükleyin öz yükleyin. yani render almadan kesinlikle video yüklemeyin. aynı bilgisayardan yüklemeye gayret edin. orjinal bir video düzenleme programından render alınca ( tabi eşleşenden geçme taktikleri fordumda mevcut onları uygulayarak) video yeni bir ID kazanıyor zannımca bu şekilde ünlem belasından kurtulmuş olabilirsiniz. Sadece bir öneridir. Saygılarımı sunarım.

kardesım bu bır tahmın degıl gerçek olan budur... bakın sımdı nasıl olduğunu sıze anlatır bırsey gonderecegım

---------- Mesaj saat 14:30:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:22:20 civarında gönderildi. ----------

konu: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...rin-para-kazanamasi-kapandi-2.html#post314813

not: bu gıbı ve buna benzer kac kışı ve kac tane..... kanalları kapananlar hep bu yontemı denıyor

bence çok doğru söylüyorsun-1000 video atıpta 50 tanesini yakan adamın kanalını,, youtube de yakar !!!

bence çok doğru söylüyorsun-1000 video atıpta 50 tanesini yakan adamın kanalını,, youtube de yakar !!!

atılan 1.000 tane vıdeo ıcerık belırleme aracını kasıyor ve o doları yanan vıdeolar aradan kaçıyor ve bot sonra bunu belırlıyor. ve spamdan dolayı kanal kapanıyor kı... youtubenın kac kullanıcısı var hepsine ayrı ayrı mesaj yazamaz.. sıstem mesajı atıyor ya spam dıyor ya topluluk dıyor .. mesaj programında ve algorıtmasında sadece bu mesajlar var

atılan 1.000 tane vıdeo ıcerık belırleme aracını kasıyor ve o doları yanan vıdeolar aradan kaçıyor ve bot sonra bunu belırlıyor. ve spamdan dolayı kanal kapanıyor kı... youtubenın kac kullanıcısı var hepsine ayrı ayrı mesaj yazamaz.. sıstem mesajı atıyor ya spam dıyor ya topluluk dıyor .. mesaj programında ve algorıtmasında sadece bu mesajlar var

bence 200-300 den fazla video atmamak lazım,yüzde olarakda %30 dan fazla ünlem çıkarsa,o kanalı adsenseye kesinlikle bağlamamak lazım

hocam bir spam uzmanı olarak size hiç yakışmadı bu söz :D :D :D

kardes benım cılgın bı projem var cıddıyım özgun calısma konusunda.... ve cok emınım kı gundeme oturacak turden aynı gun 500. bın ızlenme ve 100. bın odulunu planlıyorum

gorusebılırız

kardes benım cılgın bı projem var cıddıyım özgun calısma konusunda.... ve cok emınım kı gundeme oturacak turden aynı gun 500. bın ızlenme ve 100. bın odulunu planlıyorum

gorusebılırız

hocam sen afyondasın ben izmirde çoluk çocuk sahibi adamım özgünle uğraşmak emek zaman ister ... şuanda iş güç zaten sıkıntılı dönemler herkeste.. öyle olmasa çalışırdık neden olmasın ama bende şuan özgün çalışacak zaman da yok emekte anca yüklen bota spam yapsın :D :D :D

hocam sen afyondasın ben izmirde çoluk çocuk sahibi adamım özgünle uğraşmak emek zaman ister ... şuanda iş güç zaten sıkıntılı dönemler herkeste.. öyle olmasa çalışırdık neden olmasın ama bende şuan özgün çalışacak zaman da yok emekte anca yüklen bota spam yapsın :D :D :D

kendın bılırsın kardesım ne dıyım kı :) ama % 100 degıl % 1 mılyon tutacagına emın oldugum bı calısma.. aynı gun ve devam eden gunler....20 mılyon ızlenım daha fazlada olabılır...100 bın abone aynı gun haber ve tv sıtelerınde benım vıdeom :)

Hocam yanlış anlamayında ünlem olayını geçmek için iyi bir yazılımcı ile konuşup beyin fırtınası yapın. Çünkü bir yazılımcının düşüncesi ile normal bir insanın düşüncesi asla aynı olamaz.

Yaklaşık 7 yıldır php/mysql yazılımcısıyım. Ben böyle bir sistem yazarsam benzer videoları bulmak için en basitinden şunları yapardım.

1. Videoları resimlere bölüp bir biri ile karşılaştırıp benzer pixel yoğunluğuna göre başka video varmı diye kontrol ederdim.
2. Videonun kaynak kodunun herhangi bir yerine imzamı atardım. Bu bir key. vs. olabilir.
3. Videonun herhangi bir bölümünü belirleyip sadece o bölümünü kontrol ederdim. (Örn: videoları karşılaştırırken sadece orta kısmı karşılaştırırım. gibi çünkü ozaman çerçevelerde pek işe yaramaz.)

Not: Daha önce video sistemleri ile hiç uğraşmadım. Yukarıda yazdıklarım, video sistemleri yazan birinin düşüncesi ile aynı olmaz.

Bunlar benim şuanlık aklıma gelenlerdir. Daha önce video sistemleri ile uğraşmış (video scripti yazan arkadaşları demiyorum sunucuda videolar ile ciddi şekilde kafa yormuş olan arkadaşlardan bahsediyorum) bir yazılımcı arkadaş bulup onunla konuşmanız daha sağlıklı olur. Size direk çözümü söyleyecektir.

// Ekleme

php ile ilgilenen arkadaşlar php ffmpeg eklentisi ile videoyu resimlere parçalayıp tekrar birleştirmeyi denedilermi? Eğer videonun kaynağında key vs. varsa bu şekilde aşılabilir.

Hocam yanlış anlamayında ünlem olayını geçmek için iyi bir yazılımcı ile konuşup beyin fırtınası yapın. Çünkü bir yazılımcının düşüncesi ile normal bir insanın düşüncesi asla aynı olamaz.

Yaklaşık 7 yıldır php/mysql yazılımcısıyım. Ben böyle bir sistem yazarsam benzer videoları bulmak için en basitinden şunları yapardım.

1. Videoları resimlere bölüp bir biri ile karşılaştırıp benzer pixel yoğunluğuna göre başka video varmı diye kontrol ederdim.
2. Videonun kaynak kodunun herhangi bir yerine imzamı atardım. Bu bir key. vs. olabilir.
3. Videonun herhangi bir bölümünü belirleyip sadece o bölümünü kontrol ederdim. (Örn: videoları karşılaştırırken sadece orta kısmı karşılaştırırım. gibi çünkü ozaman çerçevelerde pek işe yaramaz.)

Not: Daha önce video sistemleri ile hiç uğraşmadım. Yukarıda yazdıklarım, video sistemleri yazan birinin düşüncesi ile aynı olmaz.

Web_Scripti hocam konuya davet edılıyorsunuz

Bunlar benim şuanlık aklıma gelenlerdir. Daha önce video sistemleri ile uğraşmış (video scripti yazan arkadaşları demiyorum sunucuda videolar ile ciddi şekilde kafa yormuş olan arkadaşlardan bahsediyorum) bir yazılımcı arkadaş bulup onunla konuşmanız daha sağlıklı olur. Size direk çözümü söyleyecektir.

// Ekleme

php ile ilgilenen arkadaşlar php ffmpeg eklentisi ile videoyu resimlere parçalayıp tekrar birleştirmeyi denedilermi? Eğer videonun kaynağında key vs. varsa bu şekilde aşılabilir.

kardes bu ıslerle ılgılenecek olan sız yazarlarsınız. videoyap.com bot sahıbı ıle gorusmenı ısterım

---------- Mesaj saat 15:33:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:30:47 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam konuya davet edılıyorsunuz

Merhaba cemocan03;
özgün projen olduğunu söyledin acaba nasıl videolar çekeceksin biraz bilgi verebilir misin?

bu durum hayırlısıyla bi bitsede rahatlasak azıcık ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri