Herkesi Açacağım Özgün Kanal için yoruma davet ediyorum

• Kullanıcı YTCEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

YTCEO

Yasaklanmış
Hayırlı akşamlar öncelikle herkese.

Arkadaşlar yaklasık 2 hafta içinde hayata geçireceğim bir projemi açıklamak istiyorum ve sizlerinde yardımına ihtiyacım var beni kırmazsanız sevinirim.

Kanal içerik: Türkiye'nin en büyük oyuncak firmasında calısıyorum ve elimin altında o kadar çok ilginç ilgi çekici oyuncak varki inanamazsınız bunları piyasa fiyatının %10 indirimli haline alacam sadece çeşit çok ve hepsini işte az cok deniyorum ney nasıl diye avantajım sadece o.Oyun hamurları ve oyuncak üzerine videolar çekeceğim.
Video hazırlama için gerekenler:Beyaz pleksi bir zemin hazırlatıyorum özel olarak kendime videolarımı onun üzerinde çekeceğim 3-4 tane hazırlatacam yedekte durması açısından. 1 Tane tripod'a ihtiyacım var.Videoları ise kendi telefonumdan 720p olarak çekeceğim ilk başlarda.(Telefon Htc One m7)

Video Sunum:Haftada 1 video atmayı düşünüyorum ve uzunluk olarak ise 10-15 dk arası birşey olacak.Kanalda konuşma yapmayacağım dünya geneli izleyebilsin diye sadece arka fon müzikli olacak.
Sizden istediklerim:
1-Sizin aklınızda olan benim eksiğim neler var.
2-Kanal ismi hala bulamadım.
3-Özgün kanalda ilk başta abone işlemi için neler yapmalıyım.
4-Adsense mi Partner mi ? (Partner ise hangisi?)

NOT: Videolar çekildikten sonra boştaki oyuncakları az kullanılmış oldugu için tekrar kutularına yerleştirip çocuk esirgeme kurumuna bağışlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Videoyu görebilirsek feedback vermek daha kolay olur. Denilen şeylerin hiç biri olmuyor genelde o yüzden :)

Videoyu görebilirsek feedback vermek daha kolay olur. Denilen şeylerin hiç biri olmuyor genelde o yüzden :)
Yorumunuz için teşekürler öncelikle. Hocam yani uzun zamandır aklımdaydı zaten çalışmalara başladım bile 1k - 1.5k bütçe ayarladım sadece bu iş için.

Partner çalışırsan daha verimli olur.
Abone için reklam veya büyük kanallardan link alabilirsen etkili olur.
Banada oyuncak lazım indirimli olarak yardımcı olursan sevinirim :)

Partner çalışırsan daha verimli olur.
Abone için reklam veya büyük kanallardan link alabilirsen etkili olur.
Banada oyuncak lazım indirimli olarak yardımcı olursan sevinirim :)
Teşekürler öncelikle.Pm atın bakalım hocam ne tür bir oyuncakmış yardımcı olmaya calısırım :)

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] ile analistike yansayan paranın tamamını alabilirsin ayrıca stüdyo çekimine kadar her tür katkıları oluyor.

türkiyede top10 kanalları neyse dünya genelinde çocuk kanalları o.
seslendirme olmadan çok zor. kullanacağın müzikler bayıyor bi süre sonra.
adsense-partner olayını kanalın ilk 1 ayında düşünmen gereksiz kalıyor.
başarılar

(Partner ise hangisi?) kısmını kasap önündeki kedi gibi bekliyorum .

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] ile analistike yansayan paranın tamamını alabilirsin ayrıca stüdyo çekimine kadar her tür katkıları oluyor.
Bekliyorum sorumlu kişiyi.
türkiyede top10 kanalları neyse dünya genelinde çocuk kanalları o.
seslendirme olmadan çok zor. kullanacağın müzikler bayıyor bi süre sonra.
adsense-partner olayını kanalın ilk 1 ayında düşünmen gereksiz kalıyor.
başarılar
Türkçe calısmayacağım icin mecbur seslendirme olmayak hocam değişik bir logo isim ile şimşek gibi düşmeyi ümit ediyorum piyasaya
(Partner ise hangisi?) kısmını kasap önündeki kedi gibi bekliyorum .
Aynen bende her yorumda onu arıyor gözüm :)

adsensede spam yaptıysanız hiç bulaşmamanız en iyisi.

özgün partner olarak, kendisi henüz hub ve bizzat denemişliğim yok ama forumda özgüncülere sık sık yol yordam göstermeye çalıştını gördüğüm zeki abi ile görüşün isterseniz. [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION]

Dostum öncelikle hayırlı uğurlu olsun umarım güzel olur senin için... Birkaç püf noktasına dikkat etmende fayda var..

1- Pleksinin parlak olmamasına dikkat et aksi taktide çekimlerde sana çok zorluk çıkaracaktır.
2- Dünya geneli olsun diye konuşmayacaksın ama spamcılara davet çıkarmış olacaksın.. Eğer videolarında konuşmayacaksan mutlaka çektiğin yerde logon felan olsun örneğin pleksinin üzerinde logon olsun ki kopyalamasınlar yada kopyalarlarsa şikayet ettiğinde elinde kanıt olsun..
3- İlk başlarda sadece videolarını yap ve yükle abone izlenim reklam gibi şeyleri 10-20 video yükledikten sonra düşün..
4- Her partner firmasının farklı farklı avantajları var araştır ve işine gelen her kimse onunla çalış sırf bilirleri birşeyler söyledi diye hiçbir partnerin üzerine atlama.. O partner ile çalışan arkadaşlarla özel olarak ilerişime geç... Konu açıp şu partner nasıl dersen gerçekleri öğrenemezsin. Ayrıca kiminle çalışırsan çalış SÖZLEŞME SÜRELERİNE DİKKAT ET. Sakın seni özgür bırakmayan bir partner ile çalışma..

Ayrıca eywallah [MENTION=16022]Jroxinsas[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri