Herkesin İşleme Girdi, Bende Tık Yok :D

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Anıl

Yasaklanmış
Artık umudum 0. Başka işleme girmeyen var mı ? [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] sizde durumlar nedir ?

Son düzenleme:
Küçük emraha bağlama hocam.
Senin toplam kazancın kaç haneli.2 aydır ödeme alamıyorsun sanırım.Eski bir konun daha vardı galiba.Adsense bir yandan birde partner ile çalışmaya devam et.Umudunu yitirme.Milyon dolarların döndüğü bu havuzdan sende payını al.

Küçük emraha bağlama hocam.
Senin toplam kazancın kaç haneli.2 aydır ödeme alamıyorsun sanırım.Eski bir konun daha vardı galiba.Adsense bir yandan birde partner ile çalışmaya devam et.Umudunu yitirme.Milyon dolarların döndüğü bu havuzdan sende payını al.

Yok hocam Küçük Emrah'a bağlamıyorum ama 2 ay boyunca gece gündüz çalış dur, sonra tak diye parana el koysunlar. Hiç ama hiç hoş bir durum değil.

boşuna konu açıp duracağına partnere ağırlık ver...
hepimizin başına geldi,adsensenin başında ağıt yakarak kurtarmanın imkanı yok.işleme gireceği varsa girer,banlanacaksa banlanır.gidişata engel olamayacaksın.en azından toparlamak için bir an önce partnerlere yönel.

takma kafana
demek 50k paran banlansa intihar edeceksin :)
50k param gitti bak kafa rahat :cool:
bi de 5k para paypaldan banlandı o da cabası zaten
cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır

takma kafana
demek 50k paran banlansa intihar edeceksin :)
50k param gitti bak kafa rahat :cool:
bi de 5k para paypaldan banlandı o da cabası zaten
cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır

cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır öyle de hocam yinede işleme girmeyince insan üzülüyor sonuçta cebine girecekti o para ama :D :D

cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır öyle de hocam yinede işleme girmeyince insan üzülüyor sonuçta cebine girecekti o para ama :D :D
de işte öyle olmuyor hocam internette bir kaç rakama bakıyorsun bu paralar benim diyorsun sonra bir bakıyorsun işleme girmemiş üzülüyorsun para banka hesabına yatana kadar senin değil bide böyle düşün cok takılmaz devam edersin
Anıl dostum o adsense geçen ay işleme girmişmiy mi ?

paypalda banlanan 5k param adsenseden banlanan 50k paramdan daha cok üzdü beni.
cünkü paypaldaki para cebimdeydi ama paypal el koydu

tabi üzüleceksin ama 1-2 saat :D

adsense bana teselli adsensensesi bile bırakmadı hepsini banladı insan en azından 1 adsenseyi sağ bırakır bu cocuk ne yicek ne iccek diye düşünür insan :)

Insallah sizlere de Adsense bir surpriz yapip ödemelerinizi yapar. Yapmazsa da umarim önümüzde ki ay bu kaybinizi kazanir yolunuza gelirinizi artırarak devam edersiniz.

paypalda banlanan 5k param adsenseden banlanan 50k paramdan daha cok üzdü beni.
cünkü paypaldaki para cebimdeydi ama paypal el koydu

tabi üzüleceksin ama 1-2 saat :D

adsense bana teselli adsensensesi bile bırakmadı hepsini banladı insan en azından 1 adsenseyi sağ bırakır bu cocuk ne yicek ne iccek diye düşünür insan :)

Adsenseden 50 k kazanıp bir de işleme girdiğini düşündüğümde çalışma iştahım arttı hocam :D :D

Valla artık takamıyorum da. Sağlık olsun ne diyelim.

işleme girmeyenler liste dışı olayını yapıyormuydu? bide sürekli telif yada eşleşen,dünya engeli yiyormuydu? kategori ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum incenemez o kadar kanal.

işleme girmeyenler liste dışı olayını yapıyormuydu? bide sürekli telif yada eşleşen,dünya engeli yiyormuydu? kategori ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum incenemez o kadar kanal.

Hayır liste dışı ile alakam yoktu. Sadece 1 kanalım teliften 2 kanalım topluluktan kapandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri