Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Küçük emraha bağlama hocam.
Senin toplam kazancın kaç haneli.2 aydır ödeme alamıyorsun sanırım.Eski bir konun daha vardı galiba.Adsense bir yandan birde partner ile çalışmaya devam et.Umudunu yitirme.Milyon dolarların döndüğü bu havuzdan sende payını al.
Yok hocam Küçük Emrah'a bağlamıyorum ama 2 ay boyunca gece gündüz çalış dur, sonra tak diye parana el koysunlar. Hiç ama hiç hoş bir durum değil.
Elbette kötü bir durum ama.Yinede pes etme.Partnerden de mi paranı alamadın.
Boşver artik full partnerPartnerdeki küçük bir miktardı hocam almasamda olurdu, önemli olan Adsense'ydi.
takma kafana
demek 50k paran banlansa intihar edeceksin
50k param gitti bak kafa rahat
bi de 5k para paypaldan banlandı o da cabası zaten
cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır
de işte öyle olmuyor hocam internette bir kaç rakama bakıyorsun bu paralar benim diyorsun sonra bir bakıyorsun işleme girmemiş üzülüyorsun para banka hesabına yatana kadar senin değil bide böyle düşün cok takılmaz devam edersincebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır öyle de hocam yinede işleme girmeyince insan üzülüyor sonuçta cebine girecekti o para ama![]()
![]()
cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır öyle de hocam yinede işleme girmeyince insan üzülüyor sonuçta cebine girecekti o para ama![]()
![]()
takma kafana
demek 50k paran banlansa intihar edeceksin
50k param gitti bak kafa rahat
bi de 5k para paypaldan banlandı o da cabası zaten
cebine girmeyen para zaten hic senin olmamıstır
paypalda banlanan 5k param adsenseden banlanan 50k paramdan daha cok üzdü beni.
cünkü paypaldaki para cebimdeydi ama paypal el koydu
tabi üzüleceksin ama 1-2 saat
adsense bana teselli adsensensesi bile bırakmadı hepsini banladı insan en azından 1 adsenseyi sağ bırakır bu cocuk ne yicek ne iccek diye düşünür insan![]()
Artık umudum 0. Başka işleme girmeyen var mı ? [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] sizde durumlar nedir ?
işleme girmeyenler liste dışı olayını yapıyormuydu? bide sürekli telif yada eşleşen,dünya engeli yiyormuydu? kategori ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum incenemez o kadar kanal.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.