Herkesin websitesi olsun.

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar en ucuz maliyetler ile, herkezin bir sitesi olsun ve site kuran arkadaşlar aramızda bir birimizle dayanışma içerisinde olalım diye bir kampanya başlatmaya karar verdim. İlk öncelikle belirteyim, blogger üzerinden blog açacağımız için 0$ ödeme yapıcaksınız. ( Kurumsal görüşme gibi ciddi konuştum galiba :D )

Herkez bir blog açacak ve 4 hafta boyunca yayın yapacağız. Daha sonrasında ise bir birimize reklam vereceğiz. Bu reklamları kura ile yapacağız veya isteğe göre değişebilir. Bu çalışmalar esnasında her türlü desteği grup üyelerine vericeğim. Yanlız bir kaç ufak sorunumuz var. Domain almamız gerek çünkü blogger bize domain verirken sonunu .tr yapıyor fakat .tr olarak google'a indexlenmiyor. Nasıl mı mesala örneğin isim.blogspot.com.tr olarak size domaini verir. Fakat google'a index alırken, isim.blogspot.com şeklinde indexlenir. Bu da dezavantaj ( Avantajlı olmama durumu. ) sağlar bize.. Ama zorlama yok isteyen domain alır isteyen blogspot ile devam eder.

Not: Mesala 10 kişi katıldıysa 10'u da birbirine reklam vermiyecek. Her ay değişecek. Mesala 2 kişi aralarında birbirlerine tek reklam vericek başkalarına değil.
Bu ay ben ile ahmet birbirimize reklam verdik, ahmet başkasına veya ben bu ay başkasına reklam vermeyeceğim. Gelecek ay ahmet başkasına reklam verecek bende başkasına reklam vereceğim..

Neler yapacağız?
1-) Blog ismini bulacağız ve uygun bir slogan
2-) Logo yapacağız.
3-) Uygun temayı editleyeceğiz ve bloga yükleyeceğiz.
3-) "Alexa" başvurmak için 7 gün boyunca günde 4-5 yayın yapacağız.
4-) 4 Hafta boyunca günde standart olarak 4 yayın yapacağız.
5-) Bu yayınları yaparken her gün her yayın için sosyal ağlarda imleme yapacağız.
6-) Websitemizi 1. Hafta sonunda sürekli google , yandextr , yandexru gibi arama motorlarına indexlendirmek amacıyla ping attıracağız.
7-) 1. Ayımız bittikten sonra birbirimize link vereceğiz. (125x125 banner)
8-) 6. Aydan sonra adsense reklamlarını açacağız. Fakat 6 ay dolmadan da isteyen arkadaşlar alternatif reklam kullanabilir.
9-)İlk 3 ay boyunca hit grafikleri değerlendirilecek. Katılımcı arkadaşların hitlerine öneriler sunacağız mesala örnek vereyim.
Ahmet'in günlük 1000 mobil hiti ve 100 masaüstü hiti var ise adsense dışında mobil reklam aldıracağız 1k mobil hit 35 tl :)
10-) Katılmayı unutmayın :D

Kod:
#Katılımcılar
1-) DeftoneS
2-) frnvr
3-) caglar1
4-) EgE

Edit:// Destek için skype veya facebook grubu kurup sürekli etkileşim halinde olacağız.

Son düzenleme:
dezavantaj ( Avantajlı olmama durumu. ) :D mega holding yapsa söversiniz.. :D Başarılar..

Bu reklam verme durumlarında ne kadar para çıkacak cebimizden

Bende katılmak isterdim , ama daha önce hiç denemedim hiç bilgim yok :D Şimdiden hayırlı olsun.

8. Maddeyi ele alırsak, kazanca dönebilmek için çok uzun bir süre çaba sarfetmiş olmayacakmıyız?

bir admin başlığı düzeltsin bence seviyeyi düşürmeye gerek yok.

Yaptığınız plandan grubun max 2 hafta sonra dağılacağı belli

8. Maddeyi ele alırsak, kazanca dönebilmek için çok uzun bir süre çaba sarfetmiş olmayacakmıyız?

O adsense için söyledim o sürede sitenize alternativ reklam alabilirsiniz.

Bu reklam verme durumlarında ne kadar para çıkacak cebimizden

Ücretsiz olarak bir birimize reklam vereceğiz. Her iki taraf da kazançlı olacak.

---------- Spam Engelliyici 10:26 ---------- Önceki Mesaj 10:21 ----------

EK olarak [MENTION=7931]EgE[/MENTION] adlı arkadaşımız da aramıza katıldı.

Siteye sürekli ping attırmak çok zararlı bu 1

Alexa başvurmaktan sonrasını okumadım bu işlerden anlamadığın çok belli bu 2

ayrıca 1k mobilhit 35 tl demişsin siteye 3g reklam eklede görürsün noluyo bu da 3

önce seo,sem kavramlarını öğren bence

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri