Herkesten Şikayetçiyim.

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Net

Kayıtlı Üye
Mail alıyoruz Toplu Kapanıyor Alayı adama yazıyorum cevap dahi vermiyor günlerce çevrim içi olmasına rağmen.

Bot Alıyoruz Diyoruz bot sorunlu adam yerine koyup cevap verip düzeltmiyor bile.

Partnere giriyoruz 4 Aylık Kazancımızı Dalga geçer gibi el koyuyor. Ne Yerli Networkten Ne MCN den ses seda gelmiyor.

Youtube zaten başlı başına adsense banlamasıyla kanal kapamasıyla başa bela hale geldi söyleyin be dostlarım şikayetçi olmayak mı?

ya geçen mail aldım hepsinde doğrulama istiyor şimdi buna niye para verdim ya ben

Son düzenleme:
az önce güveç sipariş verdim adam demez ki abi güveç kalmadı.E kardeşim canım çekti ama güveç yok.Söyle senmi daha dertlisin ben mi ? Kısacası yapacak birşey yok.

Mail alıyoruz Toplu Kapanıyor Alayı adama yazıyorum cevap dahi vermiyor günlerce çevrim içi olmasına rağmen.

Bot Alıyoruz Diyoruz bot sorunlu adam yerine koyup cevap verip düzeltmiyor bile.

Partnere giriyoruz 4 Aylık Kazancımızı Dalga geçer gibi el koyuyor. Ne Yerli Networkten Ne MCN den ses seda gelmiyor.

Youtube zaten başlı başına adsense banlamasıyla kanal kapamasıyla başa bela hale geldi söyleyin be dostlarım şikayetçi olmayak mı?

yapacak bir şey yok sanal ortamda çalışıyorsunuz pamuk ipliğinde devlet görevlisi memur falan sandınız kendinizi veya kendinizi gerçek hayatta iş yapıyor sandınız beğenmiyorsanız şikayetçiyseniz kendinize gerçek hayatta gerçek bir iş bularak bu sorunları aşıp böyle sorunlar yaşamazsınız ama yok ben buradan ekmek yiyeceğim yemek istiyorum diyorsanız da bu şekil devam.

FatihYT Nickli Üyeden Alıntı
ya geçen mail aldım vds den giriş yaptıgım için lokasyon farkı oldugundan dolayı hepsinde doğrulama istiyor şimdi buna niye para verdim ya ben
Seninki normal hocam yine vds de doğrulama istemeyen denk gelmedi bana hiç. Daha yeni mail aldım bende. aldığım mailler açıldıktan bir gün sonra devre dışı bırakılmış. Tel onayı istiyor. Telafi istedim aldığım kişiden verdiği telafilerin de yarısı aynı şekilde. Şimdi mesaj atıyorum cevap yok. Forumda online olduğunu gördüğüm halde cevap yazmıyor 2-3 gündür (Şu anda da online mesela). Dur bakalım yarına kadar da cevap yazmazsa şikayet konusu açacam zaten. Ticari ahlaka aykırı en başından iyi yada kötü bir cevap yazar insan ya en azından.

Son düzenleme:
ya geçen mail aldım vds den giriş yaptıgım için lokasyon farkı oldugundan dolayı hepsinde doğrulama istiyor şimdi buna niye para verdim ya ben

çıkş yapıp tekrar gir hesaba konum sorar o zaman muhtemel, o şekil geçersin tel. onayını

yapacak bir şey yok sanal ortamda çalışıyorsunuz pamuk ipliğinde devlet görevlisi memur falan sandınız kendinizi veya kendinizi gerçek hayatta iş yapıyor sandınız beğenmiyorsanız şikayetçiyseniz kendinize gerçek hayatta gerçek bir iş bularak bu sorunları aşıp böyle sorunlar yaşamazsınız ama yok ben buradan ekmek yiyeceğim yemek istiyorum diyorsanız da bu şekil devam.

Sen ne diyon?
Öğrenciyim Derslerim ve bir yaşantım var. Harcadığım verdiğim emeğin karşılığı alamadığım için sitem ediyorum. Birinden bir şey çalamadım diye dövünmüyorum burda verdiğim paranın karşılığını alamadım diye sitem ediyorum.

[MENTION=15275]Net[/MENTION] bir bidon benzin, bir çakmak ve U.S.A. Kaliforniya uçak biletiyle bütün sorunlarını kalıcı bir şekilde çözersin
biggrin.png

çıkş yapıp tekrar gir hesaba konum sorar o zaman muhtemel, o şekil geçersin tel. onayını

hocam 2 tür numara isteme olayı var birisinde sizin dediğiniz gibi oluyor ama bu başka bir sıkıntı normal +15 ile doğrulama yapılan sistemleri de kabul etmiyor

[MENTION=15275]Net[/MENTION] bir bidon benzin, bir çakmak ve U.S.A. Kaliforniya uçak biletiyle bütün sorunlarını kalıcı bir şekilde çözersin
biggrin.png

Efendi bahçivan uşak üçlemesinde gidip geliyorum. Efendi Youtube, Bahçivanlar Bot Sahipleri ve Mail sahipleri, Uşaklar da YT çalışanları. Kuyruğun sonu dönüp dolaşıp uşağa geliyor :D

Hak veriyorum kardeşim fakat sendede hata var.
Yaşın daha 19 gez dolaş hayatını yaşa part time bi iş bul aldığın parayı gönlünce harca. Ne işin var internette yotubeda biz senin yaşındayken eve girmezdik.

[MENTION=47144]Her[/MENTION]kes konuya bekleniyorsunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hak veriyorum kardeşim fakat sendede hata var.
Yaşın daha 19 gez dolaş hayatını yaşa part time bi iş bul aldığın parayı gönlünce harca. Ne işin var internette yotubeda biz senin yaşındayken eve girmezdik.

Ah be dostum Değneğin ucu kötü bir tarafa çıkmasa bizde gezeriz de işte :cool:

Sen ne diyon?
Öğrenciyim Derslerim ve bir yaşantım var. Harcadığım verdiğim emeğin karşılığı alamadığım için sitem ediyorum. Birinden bir şey çalamadım diye dövünmüyorum burda verdiğim paranın karşılığını alamadım diye sitem ediyorum.

pamuk ipliğinde iş yapıyorsun sitem ediyorsun sanki bu sorunları bir tek yaşıyan sensin tek spam çalışan sensin gibi öğrenci olabilirsin part-time işler bak o zaman garanti olsun diyorsan ama buraya güvenerek iş yapamazsın hayatını sürdüremezsin kazandığın parayı da kazanıyorsan loto iddia oynadın oradan geldi gibi düşün başka şekil de olmaz. benim de 50 tane sorunum var ama gelip buraya yazmıyorum. yazmakta çözüm değil bu sorunları aşmak için çalışmak önemli ve bir insan sitemleriyle laflarıyla değil yaptıklarıyla değerlendirilir. yeteri kadar çalışmıyorsun demek ki veya yanlış taktik stratejiyle ilerliyorsun bu yüzden bu durumdasın yaşın genç anladığım kadarıyla böyle çıkışların olduğuna göre ama bu şekil de hiç bir sorununu çözemezsin sadece burada birileri seninle alay eder iyi geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri