Herkesten Şikayetçiyim.

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
pamuk ipliğinde iş yapıyorsun sitem ediyorsun sanki bu sorunları bir tek yaşıyan sensin tek spam çalışan sensin gibi öğrenci olabilirsin part-time işler bak o zaman garanti olsun diyorsan ama buraya güvenerek iş yapamazsın hayatını sürdüremezsin kazandığın parayı da kazanıyorsan loto iddia oynadın oradan geldi gibi düşün başka şekil de olmaz. benim de 50 tane sorunum var ama gelip buraya yazmıyorum. yazmakta çözüm değil bu sorunları aşmak için çalışmak önemli ve bir insan sitemleriyle laflarıyla değil yaptıklarıyla değerlendirilir. yeteri kadar çalışmıyorsun demek ki veya yanlış taktik stratejiyle ilerliyorsun bu yüzden bu durumdasın yaşın genç anladığım kadarıyla böyle çıkışların olduğuna göre ama bu şekil de hiç bir sorununu çözemezsin sadece burada birileri seninle alay eder iyi geceler.

Allaha şükür alay konusu olacak bir şey ne yaptık ne yaparız. İyi geceler.

hocam 2 tür numara isteme olayı var birisinde sizin dediğiniz gibi oluyor ama bu başka bir sıkıntı normal +15 ile doğrulama yapılan sistemleri de kabul etmiyor

ona yapıcak bişi yok mail açılışıyla alakalı satın aldığın kişiyi değiştir :D

Bu insanlar çok farklı şahsen ben birine bi hizmet vermezsem ücretli olarak veya başka bir şekilde ve bir sorun çıksa gerçekten utanırım ama bu adamlar öyle değil para para para sadece para dinleri imanları para olmuş kişiliklerini,onurlarını,şereflerini,haysiyetlerini her şeylerini kaybetmişler.

youtube adsense konusuna bir şey diyemem :)

Son düzenleme:
İşte bunlar hep YT'nin bize yaptıkları.
Millet boşta kalıp birbirine düşüyor.
Eyyy Youtube, senmi büyüksün benmi?
:D

Sitemini yazan çıksın beyler, sayfa kasıyor.
:cool:

Hak veriyorum kardeşim fakat sendede hata var.
Yaşın daha 19 gez dolaş hayatını yaşa part time bi iş bul aldığın parayı gönlünce harca. Ne işin var internette yotubeda biz senin yaşındayken eve girmezdik.

ağabey bende 19 dayım haklısında cidden yapıcak gezecek yerim yok + borclarım var pederin borcları var ödemem gerek yt de umut kalmayınca video felan montajlıyorum günde 10 saat pcdeyim yorumunu okuyunca yaramı deştin cevaplamadan geçemedim :)

Bir zalim hükmederken YOUTUBE tahtıma
Nasıl isyan etmem nasıl kahretmem
Oturmuş ağlarken KAPANAN KANALLARA

Kapılmışken böyle umutsuzluğa
Uzaklardan baktım hep KAZANANLARA
Ben böyle PARTNERE böyle ADSENSEYE

Bir vefasız PARTNERİN düştüm eline
Ben YÜKLEDİM o ALDI PARALARI kendine
Onun gibi böyle zalim ADSENSEYE

Artık bu dünyada yaşamam hata
Kavuşsa bedenim erse rahata
Ben böyle sefalete böyle hayata

https://www.youtube.com/watch?v=hoCOc6goUew

Son düzenleme:
tamamda ben ne yaptım
gecemi günduzume canima disime takip çalışıyorum oldumu simdi baskan..

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam demin denedim benim pcde de doğrulama istiyor bütün mailler :( tek çözüm telefonla doğrulamak

Eğer çıkış yapıp tekrar girdiğinde konum sormuyor yine telefon istiyorsa yükleme yapma o kanallara belli ki açılışları sıkıntılı, yakın zamanda toptan kapanır o mailler muhtemelen.

Eğer çıkış yapıp tekrar girdiğinde konum sormuyor yine telefon istiyorsa yükleme yapma o kanallara belli ki açılışları sıkıntılı, yakın zamanda toptan kapanır o mailler muhtemelen.

Kanalların sıkıntılı oldugunu anladım zaten hocam pek de güvenmiyorum açıkcası

rMGv8m.png

hocam demin denedim benim pcde de doğrulama istiyor bütün mailler :( tek çözüm telefonla doğrulamak

benimde bi arkadaştan aldıgım kanallar aynen böyle olmuştu,biraz dursun bi ara tekrar denerim diyip başkasından aldıklarıma geçmiştim.daha sonra bu kanallara tekrar bakayım dedim,hemen hemen tamamı toplu halde kapanmıştı.ben giriş dahi yapamadan gitmişlerdi :)

benimde bi arkadaştan aldıgım kanallar aynen böyle olmuştu,biraz dursun bi ara tekrar denerim diyip başkasından aldıklarıma geçmiştim.daha sonra bu kanallara tekrar bakayım dedim,hemen hemen tamamı toplu halde kapanmıştı.ben giriş dahi yapamadan gitmişlerdi :)

ayıp valla hocam ya 50 lira için kalkıp kalp kırmak da istemiyorum böyle mal yerine koyması da insanın gücüne gidiyor . Yarın bi konuşayım umarım yardımcı olur . Teşekkürler hocam sagolun

Satış yapan kişilerden parça parça alım yapın.
Ben alışveriş yapacağım kişiden önce küçük miktarlar alıyorum, baktım sağlam miktarı zamanla yükseltiyorum.
Son güncellemelerden sonra sağlam kanal açabilen satıcı fazla yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri