Herkez blogger a yöneldi

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] kaderdeş hayatında başarılar diliyorum sana :) milyonlar kazanmaya devam

YT den kolay para kazanmaya alışmış herkes, doğal olarak da koplayım hemen para kazanmaya başlayayım anlayışını kırılmıyor kolay kolay. Şöööyle bir geriye gidelim, serkanyt yt konularını paylaştığında binlerce kişi çok kolay çok para kazanacağını düşünmüştü ama kaç kişi ytden gerçekten çok para kazandı acaba, ben kendi adıma söyleyim 1 sene hiç birşey kazanamadım. Denedim, öğrendim çok şükür sonunda bişeyler kazanmaya başladım. Blogger konusu da öyle olacak, denenecek, öğrenilecek bazıları kazanacak ama tıpkı yt de olduğu gibi çok daha fazlası kazanamayacak, biri gelse de hiç birşey yapmadan bize para kazanmayı öğretse diyecek ama olmayacak. Uğraşan kendi taktiklerini geliştirenler de yeni bir para kazanma yöntemi bulmuş olacak. Herkese bol kazançlar!

Kim ne derse desin özgün içerik hep kazandırır.

Gördüğüm kadarıyla bu db olayını herkes yanlış anlamış.
Yedeklenecek db lerin başakalarının içeriği olduğunu sanıyor bir çok kişi...

8DZ927.jpg

arkadaşlar sadece o db ile de kazanılıyor bakın bu siteler kimin :)

sitelere girip bakın , olduğu gibi DB atılmış ve google gibi getir yapılmış.

[MENTION=8947]Linux[/MENTION] umarım verdiği taktikle herkez bişeyler kazanır ama şunuda herkez biliyorki kolay para yok bukadar basitmi bi xml yükle gelsin paralar ve bu kişi hakkında şikayet knusuda açıldı ne derece soğru onuda bilemem adamı suçladığımda yok ama buladar kolay olmamalı

Bilmeyene zordur.

ben ufaktan kazanmaya başladım çok şükür adsenseye bişey olur mu bilemem zaten pekte umrumda değil, özgün çalışmanız gerek forumdaki konular gayet yeterli hatta fazla bile. Herkes paylaşım yaptı konuları okuyun ortada zor bişey yok sadece emek ve sabır istiyor.

Konunun açılış amacını ve anlatılmak isteneni birtek benmi anlamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daili çok sallamıyor forum ama şurda şuna ayırdıgınız vakti daile ayırsanız sizin için daha kazanç getircegine inanıyorum

Ah be caner hocam daily kazanmak için itelemek lazım.Youtube gibi at izlenir olmuyor ki.İllaki sosyal medyada yada bir site ile girmek lazım.Çok denedim düz atayım bekliyim diye ama izlenmiyor.Aynı içerik youtubede çatır çatır izleniyor.Daily ödemeleri de çok düzensiz gördüğüm kadarı ile.Vevo aldı dedik ama hala reform yok.

Mobil olarak gönderildi.

adam birşey paylaştı, bu kadar kolay olmamalı kısmı senin iç düşüncen.
ben bu sistemi denemeyeceğim ancak bazıları memnun.
bir kaç güne kadar bu konuları açtı forumda, ne zaman yeni mesajlara tıklasam bu arkadaşın konusu çıkıyor, sen ortalarda yok diyorsun.
ve ayrıca aklına yatıyorsa yaparsın, yatmıyorsa bu konu ile ilgili yorum yapmazsın.
doğru olan bu değil mi?

daily diyorsunuzda adamlar flaglıyor videoları nasıl halledecez ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri