Herkez blogmu çalışıyor şimdi?

• Kullanıcı ZeRKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

ZeRKaN

Yasaklanmış
arkadaşlar kanal kapanmasından network konusundan başka birşey yok artık forumda geneli blog konusu oldu , nasıl gidiyor siz bloga girdiyseniz bizde yt ye saldıralım :D şaka bir yana nasıl gidiyor blog işi varmı bişe?

Akşam 10 dan buyana Blog işiyle uğraşıyorum , 2 konuyu okudum uyguladım , Kafam bir milyon oldu :D

blog olayına daha önce girmediğim için büyük pişmanlık yaşıyorum. youtubu mu ? artık asla.. hepsinin canı cehenemme... mcn si de adsensesi de yerin dibine batsın. artık sadece blog'a vereceğim kendimi mcn yede adsenseye de lanet olsun.

bu konuyu kapanmalardan sonra gene hortlatim dedim son durumlar nedir?

bu konuyu kapanmalardan sonra gene hortlatim dedim son durumlar nedir?

Kurcalıyoruz hocam güzel hit almaya başladık. biraz pişersek olur bu iş :D 4 yıllık eskş bir bloğumda en çok aranan kelimelerden oluşan konular ekledim bakalım ne olacak.

Kurcalıyoruz hocam güzel hit almaya başladık. biraz pişersek olur bu iş :D 4 yıllık eskş bir bloğumda en çok aranan kelimelerden oluşan konular ekledim bakalım ne olacak.

özgün içerik yüklicek seri olarak verdiğiniz kelimelerden internette arayacak ve yükleme yapacak bir bot olursa bu iş tutar yoksa al yapıştır zor bence.

Fileserve zamanında samımı soyluyorum 10 dan fazla blogspotum vardı ne çerez temızlıyordum nede ip değiştiriyordum hiç kapanan blogum yoktu hiç kapandı dıye hatırlamıyorum O zaman hazır bloga uygulanan adını hatırlayamadım ama templatemı oyle bişe vardı birde 5 veya 10 dolarmı oyle bir miktar ödeme yapıp blogspotu kaldırıyordum yani mesala tuncay1979.blogspot.com değilde tuncay1979.com oluyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri