Herşey 1929 Da Başladı

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Konuyu bilmiyorum haklı ya da haksız olabilirsin ama senden büyüklere karşı uslubunu değiştirmeni öneririm. Bu senin için hayat boyu handikap yaratır, özellikle iş hayatında.

Senden 10-15 yaş büyük biriyle yaşıtlarınla konuşur gibi konuşman doğru değil...Daha naif, kibar cümleler kurmayı deneyebilirsin...

Tşkler...

esedi örnek al :=))

Konuyu bilmiyorum haklı ya da haksız olabilirsin ama senden büyüklere karşı uslubunu değiştirmeni öneririm. Bu senin için hayat boyu handikap yaratır, özellikle iş hayatında.

Senden 10-15 yaş büyük biriyle yaşıtlarınla konuşur gibi konuşman doğru değil...Daha naif, kibar cümleler kurmayı deneyebilirsin...

Tşkler...

[MENTION=114]FGA[/MENTION] 'nın yaşını bilmiyorum. PROFİLİNDE DE YAZMIYOR.Eğer yazsaydı ona göre davranırdım..Ben sadece Postlarımızın silinmesine kızdım.Ben 20 yaşındayım,eğer [MENTION=114]FGA[/MENTION] benden yaşça büyükse ve onu kıracak bir kelime kullandıysam '' özür diliyorum '' .

Ben aslında böyle capslerin hiçbirine gülmüyorum bazıları hariç. Arkadaş bizi güldürmek amacıyla bir caps paylaşmış. Bu konu niye bu kadar büyütüldü anlamadım.

zannediyormusun ki millet ciddi işte geyikle karışık post kasılıyor ;)

---------- Mesaj saat 11:48:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:47:04 civarında gönderildi. ----------

Tşkler...

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bak karşında benim gibi mubarek bi kardeşin var niye beni örnek almıyorsun millet bile sana bunun öğüdünü veriyor ayıp ayıp :D:D:D

---------- Mesaj saat 11:50:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:35 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=114]FGA[/MENTION] 'nın yaşını bilmiyorum. PROFİLİNDE DE YAZMIYOR.Eğer yazsaydı ona göre davranırdım..Ben sadece Postlarımızın silinmesine kızdım.Ben 20 yaşındayım,eğer [MENTION=114]FGA[/MENTION] benden yaşça büyükse ve onu kıracak bir kelime kullandıysam '' özür diliyorum '' .

ne ara 20 oldun sen :D:D:D en son bıraktığımda 19 du yaş büyütme çabaları vol.5651651 :D:D:D (gülücükler var dikkat :D)

Aramizda fazla yas farki yok. 11 yas kadar buyugum senden Bonna. Burada sorun yas degil . Yasa bakarak saygi duyulmasi , ona gore konusulmasina da karsiyim. Konu da bu degil ya neyse.

Tekrar edeyim. Postlar ayni resimleri icerdigi icin sildim. Yine olsa yine silerim. Konu , kisi farketmez. Ayni konuya farkli resimler ile yuzlerce mesaj atin kimse dokunmaz (birisi rahatsiz olmuyor ise). Durum bu.

Senin ozur dilemen buyuk erdem. Ayni sekilde bende sizi kirdi isem Kusuruma bakmayin. Bende ozur dilerim.

Konu sahibine de konusunu batirdigimiz icin ozur dileriz :D

Çok komik geldi şu durum. Post kasmanın yasak olması, gereksiz yere yorum yapılıp forumun gerekli konularda kirlenmemesi için konulmuş bir yasak. Konu dışı kategorisinde, geyik kategorisinde de insanlar yorum yapamayacak diye bir düşünce olağanüstü saçmalık içerir bana göre. Sözüm sana falan değil bu arada genel konuştum durumun saçmalığıyla ilgili. :) Yoksa bir insanın 10.000 postu olmasının ne gibi bir zararı olabilir ki, gerekli konularda gereksiz yorum yapılmıyorsa bence sorun yoktur. Benim düşüncem böyle. :)

---------- Mesaj saat 11:48:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:47:04 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bak karşında benim gibi mubarek bi kardeşin var niye beni örnek almıyorsun millet bile sana bunun öğüdünü veriyor ayıp ayıp :D:D:D

---------- Mesaj saat 11:50:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:35 civarında gönderildi. ----------

ne ara 20 oldun sen :D:D:D en son bıraktığımda 19 du yaş büyütme çabaları vol.5651651 :D:D:D (gülücükler var dikkat :D)

Bana niye göz kırpıyon kardeş :D

Aramizda fazla yas farki yok. 11 yas kadar buyugum senden Bonna. Burada sorun yas degil . Yasa bakarak saygi duyulmasi , ona gore konusulmasina da karsiyim. Konu da bu degil ya neyse.

Tekrar edeyim. Postlar ayni resimleri icerdigi icin sildim. Yine olsa yine silerim. Konu , kisi farketmez. Ayni konuya farkli resimler ile yuzlerce mesaj atin kimse dokunmaz (birisi rahatsiz olmuyor ise). Durum bu.

Senin ozur dilemen buyuk erdem. Ayni sekilde bende sizi kirdi isem Kusuruma bakmayin. Bende ozur dilerim.

Konu sahibine de konusunu batirdigimiz icin ozur dileriz :D

Ne çok özür dilenen bir konu olmuş böyle. :):)
Bir özür de ben dileyim bari.Böyle bir post attığım için konu sahibinden özür diliyorum. :D:D

Bir ara geyik bölümünde geyik yapıyorken ban yiyeceksiniz diye korktum gerçekten :D Aklımdan geçen bu düşünce yüzünden ben de özür dileyeyim tam olsun :D

Kg82v5.jpg

Çok komik geldi şu durum. Post kasmanın yasak olması, gereksiz yere yorum yapılıp forumun gerekli konularda kirlenmemesi için konulmuş bir yasak. Konu dışı kategorisinde, geyik kategorisinde de insanlar yorum yapamayacak diye bir düşünce olağanüstü saçmalık içerir bana göre. Sözüm sana falan değil bu arada genel konuştum durumun saçmalığıyla ilgili. :) Yoksa bir insanın 10.000 postu olmasının ne gibi bir zararı olabilir ki, gerekli konularda gereksiz yorum yapılmıyorsa bence sorun yoktur. Benim düşüncem böyle. :)

şöyle diyim o zaman çünki post kasıyor dediğim zaman çoğu parmak beni işaret eder :D
zannediyormusun ki, millet ciddi geyikle karışık birbirleriyle kaynaşmaya çalışıyorlar ;)

---------- Mesaj saat 12:05:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:04:19 civarında gönderildi. ----------

Durun Ben ÖZÜR DİLERİM :D

Dilruba espiri değil de ibretlik bir tespit yapmış ama sayesinde diğer hallenenler ile eğlendim :D

hayatımda en nefret ettiğim şey gereksiz yere tartışma ortamı yaratılıp, bunun sürdürülmesi. ne zevk alıyorsunuz, anlamıyorum ki. okumayayım okumayayım diyorum ama sarıyor bu tür tartışmalar, istemsiz okuyorum. yapmayın arkadaşlar, zamanımızdan çalmayın:D ortama uyum sağlayarak herkesten özür dileyerek ayrılayım bu konudan :)

1929 da ne olmuş ? Fotoğrafta ki eleman kim ? Konuya fransız kaldım :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri