Herşey buraya kadarmış

• Kullanıcı mert0507
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
pardon para kazanıma kapandı yapacak bişey yok artık günlük 1 2 $ kazanıyordum :)

para kazanma kapandıysa sıkıntı yok sıkma canını böyle ufacık şeylere telaş yapma..

mail.google.com gir orada kanalın neden ve hangi kanal yüzünden kapandığı yazar o kanalı sil diğerlerinide google + bağla yada kes.

google+ nasıl kesilir deme sakın :D

para kazanma kapandıysa sıkıntı yok sıkma canını böyle ufacık şeylere telaş yapma..

mail.google.com gir orada kanalın neden ve hangi kanal yüzünden kapandığı yazar o kanalı sil diğerlerinide google + bağla yada kes.

google+ nasıl kesilir deme sakın :D

biliyorum onu peki deniyim

5-10 güne bırakılsaydı bu iş :D ben haziran 25 gibi girdim o oldu bu oldu bıraktım ilgilenemedim kanallar uçtu puf oldu şimdi 1 kanal günde 5-8 tl arası yazmaya başladı 1 aydır içimde farklı bir umut yeşerdi Bazi abilerim ve arkadaşlarım sağolsunlar :) yeniden imkanları yarattık ve tam gaz tam donanım giriyorum şimdi youtubeye
Doğru dürüst kazanamamada rol oynayan faktörler
İşe iyice sarılmamak
Hemen pes etmek
Hemen köşe oluncağını düşünüp başkalarında öyle gördüğü için öyle olucağını sanmak ama o öyle değil işte :)
kolaya kaçmak aslında forumda yazıyor bunlar bi çok şey
iyi çalış sıkı çalış test kanalları yap belirlediğin katagorilere özel oraya videolar salla attıklarından sağ kalanlara özel katagoriye özel kanal aç
her ayarını güzelce yap kendini kanala gelicek insanlar yerinde düşün misafir memnuniyeti ön planda olsun kanaldan kanala öyle böyle olcak olmıcak kendi yolunu çizmiş olduğunu görücen zaten kimseni verdiği yol sana gitmez gitmeyebilir herkezin terrübelerine göre edindiğin bilgi ve tecrübe sana kendi yolunu çizdirir en önemlisi yapcam diyip yarına bırakma az imkanlada olsa birşeyler yapmaya çalış yoksa benim gibi 6-7 ay sonra kazanmaya başlarsın :D işine iyi sarılıp adam akıllı yapmaz emek harcamaz ve sabretmezsen unut paracıkları ;)

Bir Kore Atasözü Der ki ;
포기하지 마십시오포기하지 마십시오

Not:Translate'den çevirebilirsin.

Spam çalışmak özgün çalışmaktan daha zor aslında. Millet farkına varacak ama geç olacak. :) Bir dünya kanal açılıyor yarısı kapanıyor hesap banlanıyor. Ama hala değerli zaman spam için gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri