F
fenomen99
Guest
Wordpress site kurulumu ayrıca her türlü site yapımı çok uygun, ucuza yapılır ödemeler paypal ve banka havalesi olarak kabul edilir. İşimi çok önemseyerek yaparım ve memnun olucanıza garanti veririm 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
host konusundada herşey bana ait host ve domain siz istediğiniz domain ismini veriyosunuz bende o yada ona en yakın ismi size ayarlıyorum eğer yanlış bi iş yapıyosam gerçekten özür dilerim çünkü burda daha yeniyim
wordpress kurulu ve 10 kategorisi bulunan sitemin yan tarafında sadece 5 kategorimi listelemek istiyorum; ve bunu bileşen kullanmadan yapmak istiyorum. sen olsan ne yapardın?
göstermek istediklerimin id'leri 3,5,4,6,1ıd sini belirterek gizleyebiliriz kod var bunun için
abi her soruya cevap veririmde biraz abartmadınızmı talebe gibi hissettim kendimi)
abi her soruya cevap veririmde biraz abartmadınızmı talebe gibi hissettim kendimi)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.