hertürlü wordpress site kurulumu çok ucuza yapılır

F
  • Kullanıcı fenomen99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
F

fenomen99

Guest
Wordpress site kurulumu ayrıca her türlü site yapımı çok uygun, ucuza yapılır ödemeler paypal ve banka havalesi olarak kabul edilir. İşimi çok önemseyerek yaparım ve memnun olucanıza garanti veririm :D

17 mesaj, 0 itrade ile iş alman çok zor.

referans olarak diğer forumlarda vs yaptığın işleri çalıştığın kişileri paylaşırsan daha iyi olur.
Not: eğer kişilerin gizliliğini düşünüp paylaşamam dersen bölümün moderatörüne referanslarını iletirsin, moderatör de konuya not düşer...

dostum zaten hazır dosyayı kuruyon önemli olan kodları biliyormusun

7 Yıl önceki ben :)

Kolay gelsin hocam, valla bir tane site kurdurtacağım sana iletişime geç hacım

kod konusunda çok iyiyimdir hertürlü işi rahatlıkla yapabilirim.referans konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum neden derseniz ben ilkkez net üzerinden iş yapıyorum bu yüzden özür dilerim ama emin olun çok kaliteli işler çıkartıyorum

host konusundada herşey bana ait host ve domain siz istediğiniz domain ismini veriyosunuz bende o yada ona en yakın ismi size ayarlıyorum eğer yanlış bi iş yapıyosam gerçekten özür dilerim çünkü burda daha yeniyim

ref olabilirim :D hem fiyatıda yazsaydın kardeşim :D

host konusundada herşey bana ait host ve domain siz istediğiniz domain ismini veriyosunuz bende o yada ona en yakın ismi size ayarlıyorum eğer yanlış bi iş yapıyosam gerçekten özür dilerim çünkü burda daha yeniyim

yanlış birşey yaptığın yok da, eğer daha önceden bu alanda çalıştıysan diye sormuştum referansın var mı diye...

haa bir de kod bilgim iyi demişsin, o zaman sana bir soru sorayım :)

wordpress kurulu ve 10 kategorisi bulunan sitemin yan tarafında sadece 5 kategorimi listelemek istiyorum; ve bunu bileşen kullanmadan yapmak istiyorum. sen olsan ne yapardın?

gelen cevaba göre not vereceğim :D :)

adama sınav yapıyolar resmen ya :D hocam yaptığın siteleri temaları falan koyarsan daha iyi anlayabiliriz nasıl iş yapabilceğimizi:)

Bir insanı siteye üye olduktan sonra Itrader sistemi üzerinden yorumlamak çok yanlış olur azimli bir arkadaş bir arkadaşı referans olarak gösterebilirse eğer bu yeterli olacaktır. Arkadaş istersen hazır template konusunda ben yardımcı olabilirim :)

hayırlısı diyeyim ama wp basittir. sıfırdan kurumsal tema yazabilirsin yani onlarda iyi para var hazır bilgim var demişken d:

<?php
query_posts('showposts=10&tag=teknoloji');
while ( have_posts() ) : the_post();
?>

şu şekilde etikete göre çekiyorum bilgiyi. ben bu etiket(teknoloji) yazısını dinamik yapmak istiyorum panelde çekecem yani <?php echo get_option('teknom_slideretiket'; ?> bu kodu o teknoloji yerine nasıl oturturum ?

abi her soruya cevap veririmde biraz abartmadınızmı talebe gibi hissettim kendimi :))

Tavsiye : Konu açarken özellikle satış konusu, yaptığın iş hakkında detaylı bilgi, referans, referans yok ise birkaç örnek ile işin tanımı, yaptığın işe saygı için en başta bunları yapmalısın ki bu şekilde talebe konumuna düşme :)

Sakın yanlış anlama, bu dostane bir eleştiridir ve e-ticarette yapılması gereken yazı üstünde sabit olmamakla birlikte başlıca kurallardır bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri