şimdi senin için boş bir kanalı sildim,
https://www.youtube.com/channel/UCaoHVKb8IeDuPHbb3D5b0ig
1 ay kadar sonra Bu kanal kapatıldı Kullanılmıyor yazar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi senin için boş bir kanalı sildim,
https://www.youtube.com/channel/UCaoHVKb8IeDuPHbb3D5b0ig
alamadım hocam yedek mail istiyor ilerletmiyor,
neden gereken şikayeti yapmıyorsunuz ? siber suçlara gidip bi çayını içmeniz neler katacağının farkında değilmisiniz hocam
Biliyorum hocam farkındayım hatta avukat arkadasla da görüstüm bu durumu yazayım 2 satır dilekçe dedi ama sonradan vazgectim cünkü bu arkadas hırsızlık yaptıgının ciddiyetinde değil 3 kurus para için hayatıyla oynamaya değmez diye düşündüm.
"Bu kanal mevcut değil" yazıyorsa url yanlıştır hocam.
Doğru kanal url sini bulmaya çalış önce sonra gerekeni yaparsın
Belkide silinmemiştir, sadece çalınmıştır
Url almış olsa bile eskisi geçerliliğini yitermez hocam.1 aydır kanal takipteydi linkte sorun yok ama +250 daha abone koydurup linki değiştirmiş olabilirmi diye düşündürüyor
********51 numaralı telefona kısa mesajla bir doğrulama kodu alın
telefon numarası
Url almış olsa bile eskisi geçerliliğini yitermez hocam.
Yalnız benim bildiğim yeni silinen kanallarda "bu kanal kapatıldı artık kullanılamıyor" yazar. Aradan bir süre geçer ve veritabanından tamamen silinince o zamanda "bu kanal mevcut" değil yazar.
Yani yeni silinmemiş bu kanal
senin ekmeğinle oynayan kişi başkasının ekmeğine acımaz susmamız sonradan madur olanlara ihanet etmektir bu yüzden çok yanlış yapmışsınız kişisel düşüncemdir
hocam bu tür şeyler malesefki devletimizde kovuşturmaya yer olmuyor :S Ben daha önce şikayet ettim yetersiz delilden dolayı kovusturmaya yer olmadıgına dair karar veriliyor.Biliyorum hocam farkındayım hatta avukat arkadasla da görüstüm bu durumu yazayım 2 satır dilekçe dedi ama sonradan vazgectim cünkü bu arkadas hırsızlık yaptıgının ciddiyetinde değil 3 kurus para için hayatıyla oynamaya değmez diye düşündüm.
asıl soruda bu hocam kanal açıktı kazandırıyordu düne kadar ve kanal yok ortalıkta şifre değişmiş neden Bu kanal mevcut değil. yazmasıdır
hocam bu tür şeyler malesefki devletimizde kovuşturmaya yer olmuyor :S Ben daha önce şikayet ettim yetersiz delilden dolayı kovusturmaya yer olmadıgına dair karar veriliyor.
Kanal gizleme var, gizleyince ne yazıyo bilmiyorum ama.@ubus56 hocam kanal linkinden kanala ulaşılmıyor sizce ne olmuştur bi tahmininiz varmı ?
kanalı silse kanal silindi yazar
kanal linkinden ulaşılmıyor kapandımı kanal kapanmadımı bunu çözmem lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.