Hesabıma girmeye çalışan sevgili arkadaşım !!

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

teymi

Kayıtlı Üye
brute.jpg

Buradan birisi olduğuna eminim. Şifreyi çözmeye çalışacağına ne aradığını söylersen veririm emin ol, cevapsız pm bırakmadım hiç.

Bu arada belli ki bu işlerden anlamıyorsun. küçük, büyük harf + rakamlardan oluşan 62 karakterlik kümenin 8 karakter uzunluğundaki permutasyonuna takabül eden 1.363258933344E+14 sayıda deneme yapman lazım şifreyi kırabilmen için. Bu işlerle uğraşacağına 3-5 video yükle daha yararlı olacaktır.

Birkez daha hesabımı yaptığın gerzek denemelerle brute-force önlemiyle kilitletirsen yönetimden loglardaki ip adresini talep ederim. Selametle kal !

Amacı ne onu çözemedim pm lerde gizli bilgi falan mi bulacağını sanıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahte Telifçiler bu forumdan başlık açılıp çağırılıyordu da.
Butür bir başlık ilk kez açılıyor.

Foruma sızmaya çalışan Heykır Forumdan bekleniyorsunuz.
:D

Foruma sızmaya çalışan Heykır Lütfen Resepsiyona Geliniz.

Sahte Telifçiler bu forumdan başlık açılıp çağırılıyordu da.
Butür bir başlık ilk kez açılıyor.

Foruma sızmaya çalışan Heykır Forumdan bekleniyorsunuz.

Foruma sızmaya çalışan Heykır Lütfen Resepsiyona Geliniz.

teoride mümkün ancak pratikte mümkün olmayan bir uğraşa giren aklı evvel arkadaşı uyarma amaçlı açtım. zamanına yazık.

İsyankar heykır 2014 yeaah

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Bu yorumun bana mı üstadım ?

Yok hocam hesaba gırmeye calısan elemana muhtemelen cocuk. Arabesk Rap soyleyen cocuklar aklıma geldı sımdıde forumlarda cocuklar ıcın hacker olmak moda oldu :-)

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

12-13 yaşında yeğenim facebook sayfa kasıyor :D

2 saat önce benim başımada geldi acaba forumun login kısmındamı bi sıkıntı olduki.

küçük, büyük harf + rakamlardan oluşan 62 karakterlik kümenin 8 karakter uzunluğundaki permutasyonuna takabül eden 1.363258933344E+14 sayıda deneme yapman lazım şifreyi kırabilmen için.

30 yıllık lamerim böyle psikopat adam görmedim. :):)
Dostum tebrik ederim yemin ederim şu mesajı sistem ağ uzmanlarına göstermek gerek, biraz tecrübe edinsinler.

Birde cidden senin hesaba girse ne olacak ne geçecek yani eline, madem birşey patlatacaksın git daha işe yarar veritabanına saldır, napacaksın adamın hesabını?

harbi forum bkm ye döndü her konu ayrı bi skeç :D

Arkadaşlar konuyu mu gereksiz buldunuz yoksa ben mi bugün alınganım bilmiyorum ama bahsi geçen durumdan dolayı foruma bir süre giriş yapamadığım için şayet sandığım gibi bir durum söz konusu ise hem beni mağdur etmesin hemde zamanını boş işlere ayırmasın diye açtım konuyu.

Arkadaşlar konuyu mu gereksiz buldunuz yoksa ben mi bugün alınganım bilmiyorum ama bahsi geçen durumdan dolayı foruma bir süre giriş yapamadığım için şayet sandığım gibi bir durum söz konusu ise hem beni mağdur etmesin hemde zamanını boş işlere ayırmasın diye açtım konuyu.

abi boşver takılma böle veletlere ya vazgeçer inş hayır hakketen girince ne olcak banka hesap bilgilerin kredi kartı şifren kredi kartın numaran veya ne bilim şu birazda iştah kabartan dünkü konundaki rakamı almak için gerekli olan ne olabilrki :D ytden bu kadar para kazanıp kategorileri unutmamak için buraya not alcak değilsin ya çoluk çocuk de geç abi sıkma canını

teymi' Alıntı:
Buradan birisi olduğuna eminim. Şifreyi çözmeye çalışacağına ne aradığını söylersen veririm emin ol, cevapsız pm bırakmadım hiç.

Bu arada belli ki bu işlerden anlamıyorsun. küçük, büyük harf + rakamlardan oluşan 62 karakterlik kümenin 8 karakter uzunluğundaki permutasyonuna takabül eden 1.363258933344E+14 sayıda deneme yapman lazım şifreyi kırabilmen için. Bu işlerle uğraşacağına 3-5 video yükle daha yararlı olacaktır.

Birkez daha hesabımı yaptığın gerzek denemelerle brute-force önlemiyle kilitletirsen yönetimden loglardaki ip adresini talep ederim. Selametle kal !

Süpersin hocam ya :) cevap budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri