Hesabımın banlanma İhtimali var ?

dvtzkn

Kayıtlı Üye
Hesabımın banlanma İhtimali var mı?

Arkadaşlar şimdi benim 2 tane gmail adresim var;

İki hesabıda açarken üyelik formunda Ad-soyad-doğum tarihi falan aynı yaptım tek msn adresini farklı yapmıştım diğer bilgiler aynıydı üye oldum hala duruyor o iki hesap.Şimdi;

İlk açtığım hesapta bir konu hakkında blog yayınlamıştım ve reklam almak istedim adsenseden üyelik bilgilerimi girdim isteği gönderdim sonra ''.......... yayıncı kimliğiyle ilişkili olan hesap onaylanmadı'' yazdı.Tekrar istek göndermedim öyle kaldı hala girdiğimde öyle yazıyor.Ara sıra giriyorum bu hesaba 1 ay sonra ikinci hesabı açtım.

İkinci hesabımda youtube dan adsense ilişkisi yapmak istedim ve gene birinci hesabımda adsense isteği gönderdiğim aynı bilgileri yazdım gönderdim ''Adsense İlişkiniz Onaylandı yazdı.

Şimdi ilk hesapta gönderdiğim blog site için adsense isteği onaylanmadı ikinci hesapta aynı bilgilerle youtube dan gönderdiğim adsense onaylandı şimdi bu iki hesap için gönderilen adsense isteğinde bilgilerin aynı olması ilerde banlanma sebebi olurmu? yoksa zaten birinci hesap onaylanmamış aynı bilgiler olsa da farketmez birşey olmaz mı diyorsunuz.

Bide iki gmail hesabımda ki Ad soyad-doğum tarihi falan aynı olması önemli mi değiştirmelimiyim, yoksa onlar önemli değil adsensedeki bilgiler aynı olmasın yeter mi diyorsunuz?

Hayır sanmıyorum , Blog için adsense almak youtube için almaktan daha zordur . Bi sorun olcagını sanmıyorum .3 4 5 Adsense kullananlar var Aynı İsimle Aynı Bilgilerle

hicbir sorun olmaz. blog için yapılan adsenseler icerik için adsense oldugu için onaylanması zaman alır belkide onaylanmaz.

ancak youtube adsenseleri içerik barındırıcıları için adsense oldugu için 3-4 saatte onaylanır ancak.

o adsenseyi. normal web sitelerde reklam olarak kullanamazsınız.

kullanmak isterseniz o adsense üzerinden tekrar başvuru yapmanız gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri