Hesabını Para Kazanma İçin Etkinleştirildi!!!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar paylaştığım kanal bayramda para kazanmaya kapanmıştı.bi kontrol edeyim dedim.para kazanmaya baktım son 7 günü seçtim,hala para kazanıyor.halbuki kanalım genel olarak para kazanma seçeneği kapalı.sizde de durum aynımı şimdi bu kanalım para kazanmaya açıkmı kapalımı,anlıyamadım bi türlü,Adsens hesabına baktığımda ise kazanç ve görüntülenme hiç yok.

[MENTION=530]himen32[/MENTION] adsense e veriler yansımıyorsa ve para kazanmanın yanındaki ışık kırmızı ise para kazanmıyorsun demektir.

Arkadaşlar paylaştığım kanal bayramda para kazanmaya kapanmıştı.bi kontrol edeyim dedim.para kazanmaya baktım son 7 günü seçtim,hala para kazanıyor.halbuki kanalım genel olarak para kazanma seçeneği kapalı.sizde de durum aynımı şimdi bu kanalım para kazanmaya açıkmı kapalımı,anlıyamadım bi türlü,Adsens hesabına baktığımda ise kazanç ve görüntülenme hiç yok.

arkadaşlar ,sanırım bazı arkadaşlar kanalın google bağantısını kestiğinde para kazanma aktif oluyor deniliyor,diyelim denedim oldu,tekrar kanal tümden kapanma riski varmı,yoksa biraz dahamı beklesem acaba ,belki kendiliğinden düzelir gibisinden,

arkadaşlar ,sanırım bazı arkadaşlar kanalın google bağantısını kestiğinde para kazanma aktif oluyor deniliyor,diyelim denedim oldu,tekrar kanal tümden kapanma riski varmı,yoksa biraz dahamı beklesem acaba ,belki kendiliğinden düzelir gibisinden,

var.tüm kanallar gidebilir

Merhaba arkadaşlar,
Youtube'dan böyle mail gelmiş 7-8 tane dünya geneli yiyen kanalım para kazanmaya etkinleştirildi diyor.
Benim tum kanallarım bu kanal yüzünden para kazanmaya kapanmıştı.Şimdi bu kanal açıldı msj geldi.Google+ yöntemi kullananlara da mesaj gelmiş miydi?
Yoksa açılıp geri mi kapanmıştı.Tüm videoları liste dışı yaptım.Şimdi geri gidecek mi bu kanalın para kazanması ne olacak anlayamadım.Bu maili alan başka biri varsa konuya yazsın da bi sonuca varalım.

Ayrıca para kazanmaya kapanan kanallarımın dashboard baktığımda şu buton geliyor
tr9xf.png

Tebrikler xxxxxx,

Hesabınız artık para kazanma için etkinleştirildi. Başlamanıza yardımcı olmak üzere, size hesabınız ve politikalarımızla ilgili rehberlik edecek ve kitlenizi büyütmeniz için ipuçları sağlayacak şu kaynağı oluşturduk.

Video Yöneticinizi kullanarak videolarınızı yönetebilir ve para kazanma için etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca, en yeni içerik oluşturucu haberleri ve kaynakları ile ilgili bilgi almak için İçerik Oluşturucu Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.

Eğlencenin tadını çıkarın, iyi şanslar,

YouTube Ekibi

Hocam benim bir tane kanalımda da aynı şey söz konusu yanlız benim kanal bugün para kazanmaya kapatılmış 1 günde yenidenmi açtılar acaba

Hocam benim bir tane kanalımda da aynı şey söz konusu yanlız benim kanal bugün para kazanmaya kapatılmış 1 günde yenidenmi açtılar acaba

yok herkeste varmış.

---------- Mesaj saat 20:49:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:51 civarında gönderildi. ----------

haftalık 100$ kazançlı kanalım gözümün önünden hiç gitmiyor,inşaallah kendiliğinden düzelir.

haftada 700 kazandıran kanal gitti hocam.Hep yukarılara bak rahatlıyorsun.9 bin tl olan adsense'i gidenler var onları düşün :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri