Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sendemi resim koyar mısın biraz daha açıklayıcı yazsan iyi olur . .
yada ana hesap kapandıda alt kanalar mı durdu? cogu kişide olan bir şey bu
hesabınız kapandı diyor yt de kanallarım duruyor izlenim almaya reklam çıkmaya abone gelmeye devam ediyor bu konu da bilgisi olan varmı ?
Alt kanal ise kapanmıyor bazı durumlarda spam olmazsa.
O şekilde kullandığım kanal var kaç aylık.
hepsi ayrı ana kanalların alt kanalı giriş yapamıyorum alt kanallara ait maillerde gitmiş durumda siz nasıl kullanıyorsunuz ?
aradaki fark nedir ki böyle oluyorkendi bilgisayarımdan telefon onayı isteyen kanallara vds den rahatlıkla girebiliyorum hocam.telefon girip kanallarınız ucacağına vds den girmeyi deneyin birde![]()
peki kanala giriş yapabiliyormusun yoksa eski yüklediklerinden mi kazanıyorsunbenım uçmadı ! 2 aydır ayakta ytrnetworkde bu ay ödemede aldım bilgin olsun
peki kanala giriş yapabiliyormusun yoksa eski yüklediklerinden mi kazanıyorsun
tabi ki kanala giriş yapamıyorum evet eski yüklediklerimden kazanıyorum
ne bileyim alt kısımda yorum yapan arkadaşlardan biri vds ile girdiğini söylemiş ondan sordum kusura bakma![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.