Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Konuda yazılanlara ilaveten ben bot vds kullanmıyorum yeni belam bu Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. diyor tele dorulaması ıstıyor kımınde kanal gümlüyor kımınde sağlam çerez ip temizlğine çok dıkkat ederım Tek kuşkulandığım bütün kanallaları tek mail adresenı yönlendırmem

arkadaşlar bende cok karşılaştım bu sorunla... AMA SİZE BENİMDE DENEDİĞİM VE ZAMANLA SONUC ALABİLECEĞİM BİR ÇÖZÜM ÖNERİM VAR. çöğumuz 15 dk onayl gmail alıoz yada dediğiniz gibi bot kullanıyoz yada quiz kanal alıoz ... ve sonucta bu sorun cıkıo... ben şöyle bi yöntem deniyorum işe yarar belki gmail in guvenlik ayarlarına giriyorum arada bir. orada gmail hesabının bağlandıgı ülke iller gözüküyor hepsine iyi görünüyor diyorum. bi nevi hesabın bana ait oldugunu şüpheli etkinlik olmadgını ispatlamış oluyorum. zamanla anlarım kanallar kapanmazsa işe yarayıp yaramadıgını.

ben vds veya yabancı ip kullanmadığım halde kapanmaya başladı

Taa 2013'ün konusuymuş. Hortalana bravo arkadaş ya

Son düzenleme:
yen konu açmayayım burdan devam edeyim kanallara giriyorum doğruluyorum çıkıyorum çıktıktan hemen sonra aynı pcden giriyorum şüpheli etkinlik diyor yeni şifre istiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri