Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik

O zaman ipin kara listeye girmiş dediğim gibi aynısı bende de oldu bot ve vds den yüklüyordum o gün alakasız 20 kanalım gitti. Hatta bir kanalım daha video yüklerken hata verdi neden hata verdi diye baktım kanal spamdan ucmuş :D daha 2 -3 video ancak yükleyebilmiştim.

O zaman ipin kara listeye girmiş dediğim gibi aynısı bende de oldu bot ve vds den yüklüyordum o gün alakasız 20 kanalım gitti. Hatta bir kanalım daha video yüklerken hata verdi neden hata verdi diye baktım kanal spamdan ucmuş :D daha 2 -3 video ancak yükleyebilmiştim.

ee ne yapmam lazım benim bana onu söyle :D ?

---------- Mesaj saat 13:36:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:19 civarında gönderildi. ----------

ALLAH razı olsun

---------- Mesaj saat 13:56:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:40 civarında gönderildi. ----------

Vps i deneyeceğiz o halde

youtube temizlik başlatmış galiba benim de şu an kanallarımdan 1i para kazanma devre dışı 1i de kapandı diğerlerine bakmadım daha, yaklaışık 10 gündür de video bile yüklemedim.

youtube temizlik başlatmış galiba benim de şu an kanallarımdan 1i para kazanma devre dışı 1i de kapandı diğerlerine bakmadım daha, yaklaışık 10 gündür de video bile yüklemedim.

kapalı olabilir diğerleride temennim olmaması yönünde

Benim de bir çok kanalım bu şekilde kapandı. Tam sebebini çözemedim. Yalnız benim kapanan kanallarım alt kanallardı. Ondan olduğunu düşünerek kanal açtığımda +google bağlantısı kesiyorum. Tek maile tek kanal. Bakalım bu şekilde de kapanacak mı?
Bir de botla alaksı yok sanırım. Elle video yüklediğim kanallarda aynı şekilde uçtu.

ee ne yapmam lazım benim bana onu söyle :D ?

---------- Mesaj saat 13:36:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:19 civarında gönderildi. ----------

ALLAH razı olsun

---------- Mesaj saat 13:56:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:40 civarında gönderildi. ----------

Vps i deneyeceğiz o halde

Yapacağın 1 ipten 1 hesap açman ve hesabı açarken çerezleri silmen gerekir. Dns değiştirmen hiç bir işe yaramaz modemi resetlemen ve yeni ip almasını sağlaman gerekiyor. Dns değiştirmek sadece bazı yasaklı sitelere girmeni ve virüs yayan siteleri engellemede yardımı olur başka bir + yönü olmaz.

Yapacağın 1 ipten 1 hesap açman ve hesabı açarken çerezleri silmen gerekir. Dns değiştirmen hiç bir işe yaramaz modemi resetlemen ve yeni ip almasını sağlaman gerekiyor. Dns değiştirmek sadece bazı yasaklı sitelere girmeni ve virüs yayan siteleri engellemede yardımı olur başka bir + yönü olmaz.

hocam modemin şifreleri var modem arayüzünden tekrar mı başlatcam yoksa fabrika ayarlarına mı döncem ip yenilemesi için ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri