Hesap Devre Dışı - Kanal Aktif - Para Kazanmaya Devam Ediyor

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Para kazanması nasıl hocam aktif mi senin de ?
Birde adsneseye yeni kanal bağladın mı sorun çıkardılar mı?

Para kazanıyor sanırım, başka kanallar bağlı olduğundan ve kanallara giriş yapmadığımdan dolayı tam olarak emin olamıyorum. Ama , reklamlar görüntüleniyor ve adsense pub numarası da bana ait. Kazandırmaya devam ediyor sanırım.

Adsenseye başka kanallar bağlanıyor onda sorun yok.

Hocam kanalınız alt kanal . Eğer şifre oluşturmadıysanız Google plus a girip kanalınızın plus sayfasını seçip özel mail ve şifre atayın girersiniz.

Hocam kanalınız alt kanal . Eğer şifre oluşturmadıysanız Google plus a girip kanalınızın plus sayfasını seçip özel mail ve şifre atayın girersiniz.

Konuyu hortlatayım çünkü benimde başımda böyle bir kanal var. gmaile giriş yapamıyorum hesap devre dışı. youtubeye giriş yapamıyorum hesap devre dışı diyor ama kanal açık ve kanaldan kazanç sağlanıyor. adsenseye sadece bu kanalım bağlı. günlük 250-400 tl arası kazanç bırakıyor ama kanala giremiyorum. kanala 1-2 yeni video atacağım ama bi türlü giremiyorum. google + oluştur diye bir mantıksız cevap vermeyin. gmaile giriş yok diyorum youtubeye giriş yok diyorum. ona göre bildiğiniz mantıklı bir cevap varsa yazın. tecrübeniz yoksa da konuyu boşa meşgul etmeyin.

Konuyu hortlatayım çünkü benimde başımda böyle bir kanal var. gmaile giriş yapamıyorum hesap devre dışı. youtubeye giriş yapamıyorum hesap devre dışı diyor ama kanal açık ve kanaldan kazanç sağlanıyor. adsenseye sadece bu kanalım bağlı. günlük 250-400 tl arası kazanç bırakıyor ama kanala giremiyorum. kanala 1-2 yeni video atacağım ama bi türlü giremiyorum. google + oluştur diye bir mantıksız cevap vermeyin. gmaile giriş yok diyorum youtubeye giriş yok diyorum. ona göre bildiğiniz mantıklı bir cevap varsa yazın. tecrübeniz yoksa da konuyu boşa meşgul etmeyin.

Hocam bişey yapamıyosun o kanala mobilden girmeyi bi dene derim (kesin değil). Benim kanal 1-2 ay daha ayakta kaldı sonra kapandı gitti.

Yok hocam bende şaşırdıgım için konu açtım zaten. Adsenseye bi baktım o hesap devredışı dedikten sonra 2 günde 150 lira bırakmış dedim acaba benim bilmediğim kanalım mı var falan. sonra o kanala bi girdim tüm videoar duruyo reklam çıkıyo. izlenimler düzelmiş. şuan bile aktif buda kanalın bazı bölümleri

Eger kanal resimdeki gibi ise o kanalı sil. hesap öyle kalıyor. 1 ay felan sen kanalı açamıyorsun 1 ay sonrada kanal siliniyor.

Hocam sanırım bu tarz hesaplar bug ta kalmış gibi bir duruma düşüyor. Sanırım yapabileceğiniz bir şeyde kalmıyor. Hatta bu şekilde ayakta kalırsa diğer arkadaşların kanalları gibi güzel.. Yt hesap askıda diye o kanalı görmüyormudur nedir. Ama mobil seçeneğini bir deneyin öyle bir duyum almıştım ama başıma gelmedi..
Herkes cevaplarda yok kanalı sil yok sunu yap demiş ama Google hesabına giremedikten sonra kanala nasıl gireceksiniz hesaba nasıl sifre vereceksiniz.. Okumadan ezbere yazı yazmayın..

bir ay videolara erişemiyor deneniyorsunuz. videolarda 1 ay sorun yoksa duzelecek.Sorun teskil den vdeo saptanırsa kanal silinecek

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bi gmail hesabım var ve bu hesaptaki kanallardan biri kapatıldı ama diğer aktif kanallarımı erişemiyorum nasıl bi çözümü var mı soğuttular beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri