Hesap doğrulama sorunu

Lannister

Kayıtlı Üye
mrb. bugün hesabım durduk yere tel onayı istedi. kendi telimi girdim 'Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı.' dedi. annemin ve babamın hatlarıyla da denedim aynı sorunu çıkardı. onlarınki ile hiç girmemiştim. rasgele numaralar salladım hala aynı hatayı veriyor. bunun bir çözümü var mı?

geç deseydin eğer o yoksa kanalın kapanmıştır youtubede bak bakalım kanalına duruyor mu

kanala girince 'Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.' yazıyor. sanırım kurtarılmaz dimi?

---------- Mesaj saat 22:29:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:34:37 civarında gönderildi. ----------

şimdi kontrol ettim bütün kanallarımda sms onayı istiyor. ve numarayı kabul etmiyor bunun bi çaresi var mı arkadaşlar kanallar kurtulabilir mi?

Kanallar gitmiş hocam kurtaramazsınız.İp değiştirerek tekrardan yeni kanal açarak devam edin.

hocam ayni sorun bendede var kanallar telefon no istiyor bunlardan adsenseye felan sorun olmaz demi

umarım olmaz. benim aynı hesaptaki alt kanalların çoğu kapanmış bikaç tanesi kalmış. bugün temizlik olmuş sanırım youtube hesaplarında. ben yinede belli olmaz belki bi çaresi bulunur

Hangi dogrulamadan istiyor? Güvenlik icinde dogrulama isteyebiliyor. Ip degisik girdigim icin genelde istiyor ve dogrulama yapiyorum. Pek sorun yasamadim simdiye kadar. Fakat para kazanma oldugunda farkli dogrulama istiyor sanirim. 2 Cesit var yani.

Hangi dogrulamadan istiyor? Güvenlik icinde dogrulama isteyebiliyor. Ip degisik girdigim icin genelde istiyor ve dogrulama yapiyorum. Pek sorun yasamadim simdiye kadar. Fakat para kazanma oldugunda farkli dogrulama istiyor sanirim. 2 Cesit var yani.

güvenlik için olduğunu söylüyor ama başka hesaptan kanalı kontrol edince feshedilmiş diyor. hesaba giriş yaptığımda 'Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.' diyor ve tel onayı istiyor kafadan numara sallasam bile 'Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı.' diyor keza aynı hesaptaki bütün alt kanallar aynı şekilde.

Kanal ucmus. Mecburen sorunlu olan kanali maili vs tamamen silmen gerekir. Sonrasinda düzelir diye düsünüyorum.

konuyu önce okuyalım. adam spama düşmekten bahsediyor sen sorunlu kanal diyorsun.

Bak arkadas bana alinti seklinde sunu yazmis ;

güvenlik için olduğunu söylüyor ama başka hesaptan kanalı kontrol edince feshedilmiş diyor. hesaba giriş yaptığımda 'Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.' diyor ve tel onayı istiyor kafadan numara sallasam bile 'Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı.' diyor keza aynı hesaptaki bütün alt kanallar aynı şekilde.

Bu da diger mesaji

kanala girince 'Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.' yazıyor. sanırım kurtarılmaz dimi?

---------- Mesaj saat 22:29:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:34:37 civarında gönderildi. ----------

şimdi kontrol ettim bütün kanallarımda sms onayı istiyor. ve numarayı kabul etmiyor bunun bi çaresi var mı arkadaşlar kanallar kurtulabilir mi?

benim anlamadığım olay ise neden hiçbir numarayı kabul etmiyor, kullanılmış diyor

arkadaşlar aklıma birşey takıldı bu kapanan hesapları adsenseden ayırmam gerekir mi bi zarar getirir mi? bağlantısını nasıl kesebilirim hesaplara giriş yapılmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri