Hesap Feshedildi.

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bilenyok

Kayıtlı Üye
Kullanıcının yayınladığı materyalle ilgili birden çok üçüncü taraf telif hakkı ihlali hak talebi aldığımız için ... adlı kullanıcı hesabı feshedildi.

Beyler bu hesabımın mail & şifre vs bilgilerini silmiştim dalgınlıkla. Başka hiçbir bilgi hatırlayamadığım için de kanalı silemedim telif gelince.

An itibariyle 3. telif geldi ve hesap feshedildi. Adsense para kazanması yüzde yüz kapanıyor mu bu tarz durumlarda?

Para kazanma kapatılmasını o adsense'e bağlı başka bir kanala girip mi kontrol edeyim ara sıra yoksa adsense'in bağlı olduğu maile bildirim geliyor mu?

En önemlisi, yüzde yüz kapanacak mı bu adsense'in para kazanması?

%100 kapanmaz. Böyle durumlarda kapanma olayı nadir görülür.

aşağıdaki şekilde mail gönderiyor hiç bir bilgi olmuyor.

Sayın xx,

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya alabiliriz. Çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına yol açabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için lütfen Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin) bölümünü ziyaret edin.

Bu ihlaller için para kazanma özelliğini yeniden etkinleştirmek üzere temyiz süreci söz konusu değildir, ancak hesaplarınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.

YouTube'daki içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Teliften spamdan kanal uçunca para kazanma gitmez.
( %99 gibi bir rakam diyebilirim )

daha önce buna benzer kanal kapanma vs çok yaşamadıysan adsense inde çok düşük ihtimal diğerlerinin gitmesi.

Content ID olayında oluyor o genelde.
e 3 telifle kanal kapatmışlar sence content ID işleme girmeyecek mi?

o kanalı silmezsen 1 gün sonra da olabilir 1 ay sonra da olabilir süresi belli olmaz. o adsense'e bağlı tüm kanallarda para kazanma kapatılır.

o kanalı silmezsen 1 gün sonra da olabilir 1 ay sonra da olabilir süresi belli olmaz. o adsense'e bağlı tüm kanallarda para kazanma kapatılır.

Genelde dedim hocam. Evet teliften de para kazanma gidebiliyor ama nadir olduğunu söyledim.

Yani kapatılır mı diyorsunuz hocam 3 telif ve feshedilme yüzünden?

Yani kapatılır mı diyorsunuz hocam 3 telif ve feshedilme yüzünden?
bence es geçilmez bu olay.

ben bi video yüklemiştim dünya engeli vermişti ama kanala yansımamıştı. yani herşey yeşildi kanalda. sonra adsense'e bağladım bu kanalı. 3-4 gün sonra o kanal yüzünden bütün kanalların para kazanması kapatılmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri