Hesap Girişlerinde Hesaplar Bağlanır mı?

OndarySec

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese,
2 yıl önce bu foruma girerek başladım ben bu youtube işine. Zamanında moderatör de olmuşluğum var burda hatırlayan varsa herkesin çok katkısı oldu birçok şeyimi bura sayesinde aldım :D

Bir ara baya yükseldim ama üniversiteye girince ve kanallarımın çoğu patlayınca bayadır bakamadım. Şimdi tekrardan bir başlayayım diyorum ama ufak bir sorum var.

Ben bıraktığım da bu gmail hesabına giriş yaparken diğer kanalları böyle aklında tutmuyordu. Hesaplar bağlantılı gibi duruyor şuan yani demek istediğim o. Ben de o yüzden farklı tarayıcılarda yapayım diyorum ama tarayıcı dayanmaz yani.

Kısaca sormak istediğim giriş yaptığım hesaplardan biri kapatılırsa diğerlerini olumsuz etkileme ihtimali var mı?

(Basit bir soruya uzun bir metin olmuş kusura bakmayın :) )

çerez ip değiştirerek yaparsan bunları etkilenmez ama aynı ip aynı çerez ile sürekli giriş çıkısın olursa diğerleride kapanır

ben ip degismiyorum 6 aydir.sadece cerez temizligi yaparim her giris-cikista o kadar.

Merhaba herkese,
2 yıl önce bu foruma girerek başladım ben bu youtube işine. Zamanında moderatör de olmuşluğum var burda hatırlayan varsa herkesin çok katkısı oldu birçok şeyimi bura sayesinde aldım :D

Bir ara baya yükseldim ama üniversiteye girince ve kanallarımın çoğu patlayınca bayadır bakamadım. Şimdi tekrardan bir başlayayım diyorum ama ufak bir sorum var.

Ben bıraktığım da bu gmail hesabına giriş yaparken diğer kanalları böyle aklında tutmuyordu. Hesaplar bağlantılı gibi duruyor şuan yani demek istediğim o. Ben de o yüzden farklı tarayıcılarda yapayım diyorum ama tarayıcı dayanmaz yani.

Kısaca sormak istediğim giriş yaptığım hesaplardan biri kapatılırsa diğerlerini olumsuz etkileme ihtimali var mı?

(Basit bir soruya uzun bir metin olmuş kusura bakmayın :) )

kanallar alt kanalmı o da önemli

Çerez değiştiğin programı veya yöntemi söyleyebilir misin güvenilir olması açısından. Ne kadar sorun yaşıyorsun peki sen hiç bir kanalın yüzünden diğerleri de yandı mı?
Sadece cclaener kullaniyorum,Herhangi bir toplu kapanma yasamadim sükür.Normal spam ve bol f.l.a.g kapanmalari yasiyorum o kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri