Hesap İçin En İyi Banka ?

bende ziraat kullanıyorum sebep her yerde atmsi var :D normal hesap 3 ayda 20tl işletim ücretide göze batmıyo bu yüzden

ben oraya buraya çok eft,havale yaparım. diğer bilindik bankalarda eft havale vs... yaptığın zaman 5 tlde yollsan 5.000 tl de yollasan aynı ücreti alıyorlar. Ortalamaya vurduğun zaman ziraatin 3 ayda bir aldığı 20 tl hiç bişey.

enpara ve kuveyt türk iyi ama onlarında heryerde şubesi yok işte :)

Kuveyt Türk hesabım var yaklaşık 2 yıldır şimdiye kadar hiç bi sorununu görmedim ve havale-eft, hesap açma ücreti vs. gibi şeylerden kesinlikle para kesmiyor.

Kuveytturk hesabi acmak icin istenen belge varmi acaba,birde ucret aliyorlarmi hesap acmak icin?

karambole ne gelirse kullanıyorum :D

iş,ziraat,en para,vakıf

para gelsinde isim farketmez :D

denizbank ve yapıkredi aylık 9 TL kesinti yapıyor,online bankacılık kullanıyorum ben gerçi benim hesaplar yatırım hesapları hisse senedi felan alıp satıyorum arada ,yatırım hesabından dolayı kesinti oluyor.

Garanti bankası öğrenciden de 55 tl kart aidatı kesiyor .Şubeye gittim bir kadın ilgilendi benimle şunu dedi : evet maalesef herkesten, öğrenciler dahil 55 tl kart aidatı kesiyoruz dedi ben de bankamatik kartımı uzatıp o zaman şunu kes de hal olsun bu iş dedim :D

Kuveytturk enpara ve ing bank turuncu hesap ucret almayan bankalar. Fakat ing bankta sadece turuncu hesaptan alinmiyor karambole getirmesinler aman :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Arkadaslar simdi enparaya basvurmak istiyorum kullananlar sorularima cevap verebilirmi ?
-3 adet hesap basvurusunu ayni anda yapabilirmiyim?
-bulundugum ilcede finansbank subesi yok ancak il merkezinde var , bu sekilde basvurumda gelirlermi veya kargo ile yollama yaparlarmi? Bu tip basvuruda bulunan varmi?

baivurunu kargo ile veya müşteri temsilcisi ile gönderiyorlar
Nuvo yu da düşünebilirsin.YKB kullanıyor.Hesabına kredi ve kredi kartı tanımlıyor.
ben enpara dan ziyade nuvoyu kullanıyorum

bende ziraat kullanıyorum sebep her yerde atmsi var :D normal hesap 3 ayda 20tl işletim ücretide göze batmıyo bu yüzden

Öğrenciyim ama belgeyle filan uğraşmadan ziraat hesap açsam hesap işletim ücreti ve havale eft tam olarak ne?
(Öğrenci belgesi için internetten çıktı yetiyor mu yoksa öğrenci kartı mı?)

baivurunu kargo ile veya müşteri temsilcisi ile gönderiyorlar
Nuvo yu da düşünebilirsin.YKB kullanıyor.Hesabına kredi ve kredi kartı tanımlıyor.
ben enpara dan ziyade nuvoyu kullanıyorum

Nuvoya baktım ama tam olarak bilgi alamadım nasıl bir şeydir bahseder misiniz ?

Kuveytturk, Enpara ve Garanti Voltran ı oluşturuyor :)

nuvoya baktım da pek hayrı yok gibi ziraat hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri