Hesap İçin En İyi Banka ?

enparayla geç tanıştığım için çok pişmanım :(

kesinlikle enpara.com ;)

bu en para olayı nedir finansbank kartı değil mi ?

Hangi banka olursa olsun hesap işletim ücreti almaz... Tabi almaması için önce en azından bir fatura talimatı vermelisiniz. Verdiğiniz fatura talimatıyla faturanın ödenmesi zorunlu değil. Bende birçok bankanın hesabı var normalde tüm ödemelerimi kredi kartından yaparım ama oralarda da talimatım var. Bu şekilde hesap işletim ücreti falan kesmiyorlar. Yıllardır..

Hocam Garanti Bankası. Hesabı açıp, online bankacılığı aktif ettiğinizde, sanal kartınızı oluşturun. Akıllı telefonunuz varsa garanti uygulamasını kurun. Para yattığı anda push mail gibi, anlık hesabınıza para yattı uyarısı telefonunuza düşsün. Online bankacılığına girin, hesaptaki parayı sanal karta aktarın. Hesap kesim ücreti böylece yalan olmuş olur. Senelerdir garanti benden bu yöntem ile para kesemiyor. Sanal kart bilgilerine girdiğinizde internetten alışveriş kısmınıda "kapat" tığınızda sanal karttanda hiçbir firma çekim yapamıyor. parayı bankamatikten çekeceğiniz zaman, akıllı telefonunuzda çekeceniz miktar kadarını, sanal karttan hesaba aktarmanız yeterli. Bu dediğim işlemler telefon ile 1 dakika civarı sürüyor :)

Paypal karta geçin bence Ve paypal kart teb le işbirliği içinde çalışıyor
Paypal kartla kradi kartı gibi bütün işlemleri yapabilirisinz

Kuveytturk atm bulamayanlar ortak atm kullanabilir 1-2 lira ucret aliniyor sadece ben 1 yildir kullaniyorum sorun yok :)

Discovery cihazımdan gönderildi

5 Lira ücret alıyor :D

Koskoca ankarada bile atm sini bulmak için bi ucundan bi ucuna gidiyon çok az şubesi var :D Eğer 3-5 lira atm ücretini veririm diyorsan enpara en iyisi, diğer banka kartlarında karttan alışveriş yapma imkanın yok fakat enparada yapabiliyon ayrıca hesap işletim ücreti,eft,havale vs gibi gereksiz masraflar yok

ziraat bankası genç kart çok memnunum.
Her 6 ayda bir 20 tl kesintiyi saymassak tabi

ben de enparaya geçtim bıktım garantinin para kesmesinden görüyosun bütün işlemlerimi sende yapıyorum ne diye para kesip duruyosun

Paypal karta geçin bence Ve paypal kart teb le işbirliği içinde çalışıyor
Paypal kartla kradi kartı gibi bütün işlemleri yapabilirisinz

bu yolla atıyorum hesapta 1000 euro var..tebten ne kadar çekebiliriz ne kadar keser
bilginiz var mı

Çok uzun süredir İş Bankası kullanıyorum memnunum.

+ Hesabımda bir kaç tane otomatik ödeme talimatı var o yüzden yıllık herhangi bir işlem kesilmiyor

+ Cep telefonumda İşCep uygulaması kurulu. Dilediğim an dilediğim yerde para transferi, şans oyunu para yatırma, döviz alma /satma vb bilimum işlemleri yapabiliyorum :)

devlet bankası kullanma, devlet bankasının hesap ücreti kesintilerini alamayabilirsin. özel bankalar kullan onlar geri ödüyor. ben iş bankası kullanıyorum aktif olarak, öğrenim kredisinden dolayı da ziraat hesabım da var. ikisine de birer adsense bağlı. iş bank online işlemleri açtırdım herşeyi yapabiliyorum. ziraat online işlemler ise eziyet. havale için bile bankayı arayıp ekstradan izin çıkartman gerekiyor bir defaya mahsus.

Sağolun arkadaşlar. En iyisi enpara gibi ama finanbank yok dediğim gibi. Banka banka ATM lerinden kullanabilir miyim enparayı ? Diğer banka ATM lerinde ücret nedir ?

Günlük 300 tl çekebiliyorsun en fazla işlem parası olarak 1 tl kesiyorlar
Arkadaşın bir tanesi 5 tl kesiyor demiş Kartı ilk aldığında ilk para yüklediğinde karta o zaman 5 tl kesiyorlar oda kart parası ve işlem parası Sonra bir daha para kesmiyor

Paypal kartla MasterCard anlaşmalı bütün bankalarda atmlerde para çekebilirsin yada yatırabilirsin

Kredi kartınla ödeme yaparsın yada harcama yaparsın faizinle ödersin sonra
Paypal kartla öyle bir dertin yok Normal banka kartı gibi Paran varsa harcama yaparsın yoksa harcama yaparmazsın

Ve paypal kartla https://www.paypal.com.tr/nakit/ İnternet ortamında alışveriş yapabilirsin yada kredi kartınla doğrulama isteyen işlemleri yapabilirsin

Sipariş veriyorsun 7 gün iş gününde kapına geliyor kart Ve kullanıma açma işi 1 2 dakka sürüyor
Paypal kart varken neden salak gibi kredi kartı kullanacağım Kredi kartta durduğu yerde para yazıyor araba gibi ama paypal kart öyle değil

Biliyorum buradaki kişilerin çoğu işsiz yada ögrenci İŞSİZ VE ÖGRENCİ KREDİ ALABİLİR AMA EĞER NETTEN PARA KAZANMAZSA O KREDİ KARTI BORCUNU NASIL KAPATACAK Ailesinin durumu iyi olsa netten para kazanmak için mücadele etmez zaten Ailesinin durumu kötü ki netten para kazanmak istiyor Sizler daha az para harcayarak para kazanmanız lazım

Zaten youtube günlük yüz tane video yüklüyorsun içinden en fazla 5 6 tanesi para kazandırıyor diğerleri youtube yasaklıyor Bu 5 6 tane videodan ne kadar para kazanabilirsinki 5 6 videodan kazandığın parala kredi kartın vergisine yada faizine yetmez

Paypal kart öyle değil paypal kartla durduğu yerde size para kazandırıyor ve para kaybetmiyorsunuz

Kusura bakmayın çok uzun yazı oldu ama gerçekleri yazmak zorundayım

Arkadaşlar FinansBank yok.Enpara için kargo ile sözleşmeyi filan yolarlar mı?
Diğer bankaların ATM'leriyle işlem yapabilir miyim, ücreti nedir ?

Bence iş bankası, 6,7 yıldır kullanıyorum ufak sorunları hariç hiç sorun çıkarmadı.

Arkadaşlar FinansBank yok.Enpara için kargo ile sözleşmeyi filan yolarlar mı?
Diğer bankaların ATM'leriyle işlem yapabilir miyim, ücreti nedir ?
Yolluyorlar veya geliyorlar hocam
Ben bi kac sayfa once sordum, sonrada arayip konustum suan hesabim acildi 10 adete kadarda birikim hesabi acabiliyosun farkli ibanlarda
Android uygulamasini kurdum ilk gunum olmasina ragmen gayet memnun kaldim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri