Hesap işletim ücreti kesmeyen banka

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Merhaba değerli arkadaşlar;

Uzun zamandır burs aldığım için ziraat bankası kartım vardı ve hesabımda mevcut olan para kesilmiyordu. Bu sene bursumun süresi bitiyor

Bildiğim kadarıyla hesaba yatırılan para hesap işletim ücreti çatısı altında gasp ediliyor. Banka hem paramızı kullanıyor. Üstüne birde yıllık 100- 150 lira arasında ücret kesiyor.

Buraya kadar tamam, sizden öğrenmek istediğim mesele şu; hangi banka yada bankalar hesap işletim ücreti kesmez. Yada daha az keser. Eft ve diğer işlemlerde hangi banka daha avantajlıdır?

2512incif7488170.jpg

en para yada yapıkredi nuvo kullan eft havale kart ücreti yok enpara günlük çekim 5000 cik :D

en para yada yapıkredi nuvo kullan eft havale kart ücreti yok enpara günlük çekim 5000 cik :D

Aslına bakarsanız parayı yatırmaktan ziyade internet üzerinden kazançlarımı almam için gerekiyor. Misalen en para yada kuveytTürk paypala onaylatılabiliyor mu? Yada adsense tanıyor mu,,

2007'den beri ziraat bankası (öğrenim kredisi yatıyordu) ve iş bankasında (belge verip açtırmıştım) öğrenci hesabım var.
2012 Eylül'ünde son öğrenim kredim ziraat bankasına yattı (yani öğrenim alma sürem, normal öğrencilik sürem doldu).

Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti hala bu bankalara tek kuruş hesap kullanım ücreti ödemedim.

Enparaya internetten başvur bir hafta içinde müşteri temsilcin özel oalrak getirip özelliklerini anlatıp teslimatını yapsın sonrasında 5000 tl günlük atm çekme limiti ve yatırma limiti var hiç bir bankanın şubesindne destek alamazsın fazla para çekmek istersen çağrı merkezini arayıp günlük 19000 kadar yükseltebilirsin paranı değerlenderebilir faiz için biirkim hesabı açabilirsin

[MENTION=9659]cakirturk[/MENTION] sana bi anı`mı anlatayım bu stand kurup öğrenci kartı satan iş bankası elemanlarına inanıp 500 lira limitli kart aldım. Tabi başlarda dediklerine itibar edip bakmadım. Sonradan sonraya işin aslı ortaya çıktı. Hem ücret kesmişler hemde 500 limitli kartı 750 lira yatırarak zor kapattım. Is Bankası düşman başına :)

[MENTION=9659]cakirturk[/MENTION] sana bi anı`mı anlatayım bu stand kurup öğrenci kartı satan iş bankası elemanlarına inanıp 500 lira limitli kart aldım. Tabi başlarda dediklerine itibar edip bakmadım. Sonradan sonraya işin aslı ortaya çıktı. Hem ücret kesmişler hemde 500 limitli kartı 750 lira yatırarak zor kapattım. Is Bankası düşman başına :)

Benim başıma hiç böyle bir iş gelmedi. Bankaya gidip kendim başvuru yaptım öğrenci belgemle (hem hesap hem de kredi kartı).
(Banka hesabının kartını Türkiye Satranç Federasyonu Sporcu Kimlik Kartı olarak kullanıyorum hala :D )

Kredi kartımın limiti 400 liraydı ilk aldığımda. Bir gün markette alışveriş yaptım hesabı ödeyecem işbank kartı verdim limit yetmedi dedi, ben de diğer karttan çektirdim. Tam marketten çıktım telefon geldi işbank'tan, arayan ses kaydı müşteri temsilcisiydi :D bana kartın limitini 600 tl'ye çıkartmak isteyip istemediğimi sordu ben de 1'e basıp onay verdim :)

İşbankası ile hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Keşke şubene gidip öğrenci belgeni verseydin, ödediğin tüm ekstra masrafı geri alırdın...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri