Hesap Kapatılma Sorununu Vpn Veya Proxy İle Aşabilirmiyim?

sercander

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 hafta önce memlekette 20ye yakın hesap acmıstım günde 3-4 tane olmak üzere.Sonrasında il dışına çıktım aradan 1 hafta geçti ve memlekette bulunan ip'lerden açılan tüm hesaplar kapatıldı.Şuanda farklı bir şehirde okuyorum ve aynı sorun buradaki evimdede oldu.Buna çözüm olarak proxy veya vpn düşünüyorum ancak sizin düşünceleriniz nedir?Şuanda evden herhanagi hesap vs acmıyorum youtube hesaplarıma gırmıyorum.Sizin önerileriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 hafta önce memlekette 20ye yakın hesap acmıstım günde 3-4 tane olmak üzere.Sonrasında il dışına çıktım aradan 1 hafta geçti ve memlekette bulunan ip'lerden açılan tüm hesaplar kapatıldı.Şuanda farklı bir şehirde okuyorum ve aynı sorun buradaki evimdede oldu.Buna çözüm olarak proxy veya vpn düşünüyorum ancak sizin düşünceleriniz nedir?Şuanda evden herhanagi hesap vs acmıyorum youtube hesaplarıma gırmıyorum.Sizin önerileriniz nelerdir?

bence baska bır sey var sende ben 1 yıldır bu ısdeyım 1 yıldır aynı pc den hesap acıyorum sureklı gercek tlf numarsı buldukca acıyorum arkdaslardan komsulardan bıle sorna tlf dogrulama buldum onunla yapıyorum hıc sorun yasamadım bence senın atladıgın baska bısey var

bence baska bır sey var sende ben 1 yıldır bu ısdeyım 1 yıldır aynı pc den hesap acıyorum sureklı gercek tlf numarsı buldukca acıyorum arkdaslardan komsulardan bıle sorna tlf dogrulama buldum onunla yapıyorum hıc sorun yasamadım bence senın atladıgın baska bısey var

Yok hocam her şey normal.Ama sanırsam aynı ipden fazla gmail alınınca o ip engelleniyor.Bir gmail hesabı almaya calıstıgımda malesef suanda ıstegınızı karsılayamıyoruz uyarısı cıkıyor.

Yok hocam her şey normal.Ama sanırsam aynı ipden fazla gmail alınınca o ip engelleniyor.Bir gmail hesabı almaya calıstıgımda malesef suanda ıstegınızı karsılayamıyoruz uyarısı cıkıyor.

evet 10 dakıka sonra gene dene o sorun kalkıyor yada modemı resetle bu yuzden gıttını sanmıyorum sanırım senın tlf onayında sıkıntı var

evet 10 dakıka sonra gene dene o sorun kalkıyor yada modemı resetle bu yuzden gıttını sanmıyorum sanırım senın tlf onayında sıkıntı var

telefon onayı ıcın 3cx sıstemını kullanıyorum. modemı resetlıyorum gecmısı sılıyorum hatta yenı format attım.ancak sorun su fazla gmaıl hesabı alınan ıp ve mac adreslerı lısteye alınıyor sanırsam formattan snra gmaıl hesabı alabılıyrum ancak ben yıneden kndımı garantıye almak ıcın vpn veya proy almayı dusnuyorum.sızce hangısını denemelıyım?

bende sizin gibi memlekette 20 hesap açtım okuduğum yere gidince kapandı ama benimkinin sebebi büyük ihtimalle sıralı mail idi. çünkü maillerim hep şu tarzdaydı
oguz1
oguz2
..

3cx tel onayı yapıp elle bırcok video yukledım 7 8 kanal actım hepsi kapandı. orjinal tel onaylı actıgım knallarım hala ayakta. bnce 3cx gibi data onayların ya bir püf noktası var ve biz atlıyoruz ya da tamamen banlanmaya yardımcı :) emin değilim

bende sizin gibi memlekette 20 hesap açtım okuduğum yere gidince kapandı ama benimkinin sebebi büyük ihtimalle sıralı mail idi. çünkü maillerim hep şu tarzdaydı
oguz1
oguz2
..
Yok hocam benimkiler sıralı değildi ama yine kapandı :)

3cx tel onayı yapıp elle bırcok video yukledım 7 8 kanal actım hepsi kapandı. orjinal tel onaylı actıgım knallarım hala ayakta. bnce 3cx gibi data onayların ya bir püf noktası var ve biz atlıyoruz ya da tamamen banlanmaya yardımcı :) emin değilim
Aynen bende bundan şüpheleniyorum.ama alternatif seçenek pek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri