Hesaplarım kapandı.Sağlam adımlar için tavsiyeleriniz nelerdir?

• Kullanıcı paranormal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

paranormal

Kayıtlı Üye
Bugün malesef 25-30 tane kanalım aynı anda kapatıldı. Şuan hangi hesabıma girsem tel onayı istiyor. Boşuna tel onayı girmedim hepsine. Forumda okuduğum kadarıyla ben hesapların hepsini aynı gün adsense ile ilişkilendirmiştim. Büyük ihtimalle bu yüzden kapandı.

Sizin değerli tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdi adsenseye bağlı tüm hesaplarımı https://accounts.google.com/EditServices linkinden uçuracağım.
1) Fakat yeni bağlayacağım kanallarda problem çıkar mı?
2) Günlük 3 adet adsense bağlamayı düşünüyorum sizce nasıl ?

Bunlara eklenecek kesinlikle söyle yap veya yapma diyebileceğiniz önerileriniz nelerdir?

Aynısı Benimde Başıma Geldi Bugün Geçenlerde 10 Gmail Onaylı Hesap Alıp Hepsinin 15 dk sını açmıştım ama şuan hiç birine giremiyorum..

Cok kanal her zaman risktir. 3-5 tane kanalim var ve basladigimdan bugune sadece 1-2 kez telif ihtarindan dolayi kapanan kanallarim oldu o kadar. Onlarda digerlerine zarar vermedi zaten.

Aynısı Benimde Başıma Geldi Bugün Geçenlerde 10 Gmail Onaylı Hesap Alıp Hepsinin 15 dk sını açmıştım ama şuan hiç birine giremiyorum..
Hocam nasıl bir yol izlemeliyiz? Bu adsenseye yeni kanallar eklesek onlardamı aynı akıbete sahip olacak?

Hayır Benimkiler Aynı İpten 15 dk onaylaıgım için Kapandı.

Şimdi yeniden Diğer Hesaplarınkini Açıcam.

Hayır Benimkiler Aynı İpten 15 dk onaylaıgım için Kapandı.

Şimdi yeniden Diğer Hesaplarınkini Açıcam.

Aynı adsenseyemi bağlayacaksınız hocam?

Öncelikle tüm kanaları sileceksiniz değilmi?

Edit: Karşıma bir sorun daha çıktı. https://accounts.google.com/EditServices linkinden kanalımı silmek istiyorum fakat burdada tel onayı istiyor. Telimde daha önce kullandım. Ayrıca 25-30 kanal var hepsine nasıl tel onayı yapacağım?

ilklerde benimde böyle kapanıyordu, sonra şu yolu izledim 30 40 hesapta 1 tanesi kapandı 2 haftadır..

1) Hesabı açarken ip değiştir çerezleri sil ve ccleaner yükle bide onla sil.
2) hesapları kontrol ederken veya gezerken 2. hesaba geçerken çerezleri sil

firefoxa adblok yükledim eklenti olarak arat bulursun.. ve geçmişi hatırlama seçtim, her hesaba girerken browseri kapatıp tekrar açıyorum çerezleri tutmuyor geçmişten silmeden bu yoluda izleyebilirsin..

ilklerde benimde böyle kapanıyordu, sonra şu yolu izledim 30 40 hesapta 1 tanesi kapandı 2 haftadır..

1) Hesabı açarken ip değiştir çerezleri sil ve ccleaner yükle bide onla sil.
2) hesapları kontrol ederken veya gezerken 2. hesaba geçerken çerezleri sil

firefoxa adblok yükledim eklenti olarak arat bulursun.. ve geçmişi hatırlama seçtim, her hesaba girerken browseri kapatıp tekrar açıyorum çerezleri tutmuyor geçmişten silmeden bu yoluda izleyebilirsin..

Hocam tavsiyelerinize uyacağım.

@PReSCoLD

hocam ben komple hesabı sileceğim. Fakat malesef hesaba giriş yapamıyorum... Tel onayı istiyor.

ilk önce kanal linkinden kanalına bak kanalın sağlam mı?
eğer sağlamsa benim gibi salaklık yapıp silme.
http://www.ytpara.com/youtube-ban/2...masini-saglamamiza-yardimci-olun-uyarisi.html
bu konudaki gibi bir telefon onayıysa orda yazdıklarımı uygula..
diğer türlü telefon onayıysa da forumda yazan telefon onaylama konusunu okuyup numara oluşturup onayla...en son çare silin.panik yapıp ilk önce silmeyi düşünmeyin.youtube bu ara sık sık telefon onayı olayına başvuruyor.

Skype Varmı Hocam... Ufak Bi Ücret Karşılıgında Tüm Hesaplarınızı Tel Onaylatıp Silebilirim.

Kendim İçin Yapacagım Simdi.. Hazır Yapmışken Sizede Yapim :) Ama Benim 6 Hesap Var Sizin 30..

kanallar kapandıysa niye silmeye çalışıyorsunuzki?
Zaten kanallar kapanmış.

Ben kapanan kanlın suratına bile bakmıyorum.
Kapanan kanallar kısmına not alıyorum sadece.
Gerçi 3 aya yakındır spamdan kapanana kanalım yok.
Yeni açtıklarım dahil.

Tüm Hesaplarınız teker Teker Doğrulanıp Sorunsuz bi Şekilde Silinmiştir.

Hesap Silmek Bizim İşimiz :D

27 Hesabın Telefon Doğrulaması Yapılıp Silinmiştir. = 10 Tl :)

kanallar kapandıysa niye silmeye çalışıyorsunuzki?
Zaten kanallar kapanmış.

Ben kapanan kanlın suratına bile bakmıyorum.
Kapanan kanallar kısmına not alıyorum sadece.
Gerçi 3 aya yakındır spamdan kapanana kanalım yok.
Yeni açtıklarım dahil.
Hocam daha sonra açtığım kanalları etkilememesi için yaptım. Adsenseye bağlayacağım kanalların para kazanması kapanmasın diye..

2-3 adsense 3-4 partner firması ile çalışmanı öneririm. Bence toplu kanal kapatılmasının önüne partner firmaları kullanarak geçilebilir. Bunun dışında zaten 1 adsenseye bağlı 30kanalınız varsa 1 tanesi dahi para kazanma kapatılsa hepsi kapatılıyor. Fakat sizinkisi sanırım spamdan dolayı kanallarınız banlanmış olabilir.

kanalları adsense ile bağlarken hep farklı ip alarak bağlayın. ve chrome ile değil firefox ile bağlayın firefox için click&clean isimli güzel bir eklenti var. ayarlarını yapın firefox açıp kapatınca tüm çerezleri önbelleği vs siliyor.

2-3 adsense 3-4 partner firması ile çalışmanı öneririm. Bence toplu kanal kapatılmasının önüne partner firmaları kullanarak geçilebilir. Bunun dışında zaten 1 adsenseye bağlı 30kanalınız varsa 1 tanesi dahi para kazanma kapatılsa hepsi kapatılıyor. Fakat sizinkisi sanırım spamdan dolayı kanallarınız banlanmış olabilir.
Hocam 2-3 adsenseyi aynı bilgisayardan kontrol etmeyin diyorlar. Ozamanda banlanırsınız diyorlar. Ne yapacağımı şaştım bende. Siz buna nasıl bir çözüm buluyorsunuz? Şuan bi kazanç olmadığı için vds almakta mantıklı gelmiyor.
[MENTION=4968]plesk[/MENTION] hocam eklentiyi kullanacağım saolun.

Hocam 2-3 adsenseyi aynı bilgisayardan kontrol etmeyin diyorlar. Ozamanda banlanırsınız diyorlar. Ne yapacağımı şaştım bende. Siz buna nasıl bir çözüm buluyorsunuz? Şuan bi kazanç olmadığı için vds almakta mantıklı gelmiyor.
@plesk hocam eklentiyi kullanacağım saolun.

vds almak çok saçma bişey. vds alıyorsunuz aynı ipden binlerce videoyu yüzlerce kanala yüklüyorsunuz ip aynı ip. ben buradayım gel beni öp diyorsunuz google amcaya resmen. :) vds kullanacaksanız kanallarınızın toplamı kadar ip lazım.elinizdeki ip havuzunu hesaplar arası dolaşırken kullanın ve ipleri kanallara göre not edin iplerle sadece o kanallara girin.adsense hesaplarına bile özel ip ile bağlanın.arada bir aynı giriş çıkışlardan bişey olmaz.sonuçta milyonlarca hesap var sıra size gelene kadar aylar geçer.ama alışkanlık haline getirirseniz kısa sürede şüpheli hesaplar listesinin başına çıkarsınız.kızmayın ama oyunu kurallarına göre oynamıyorsunuz. öncelikle gizlenmeyi sağlama almanız lazım. mesela tarayıcı vasıtası ile lokasyonunuzu görebiliyorlar click&clean ile tarayıcı lokasyon izlemeyi devre dışı bırakın. lokasyon devre dışı olmadığı sürece ip değiştirsenizde fayda etmez 20 mt doğruluk payı ile nerede olduğunuzu görebiliyorlar.

firefox click&clean için bi kaç ayar paylaşıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri