Hesaplarım kapandı.Sağlam adımlar için tavsiyeleriniz nelerdir?

• Kullanıcı paranormal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
vds almak çok saçma bişey. vds alıyorsunuz aynı ipden binlerce videoyu yüzlerce kanala yüklüyorsunuz ip aynı ip. ben buradayım gel beni öp diyorsunuz google amcaya resmen. :) vds kullanacaksanız kanallarınızın toplamı kadar ip lazım. kızmayın ama oyunu kurallarına göre oynamıyorsunuz. öncelikle gizlenmeyi sağlama almanız lazım. mesela tarayıcı vasıtası ile lokasyonunuzu görebiliyorlar click&clean ile tarayıcı lokasyon izlemeyi devre dışı bırakın. lokasyon devre dışı olmadığı sürece ip değiştirsenizde fayda etmez 20 mt doğruluk payı ile nerede olduğunuzu görebiliyorlar.

firefox click&clean için bi kaç ayar paylaşıyorum

Hocam ayarları bu şekildemi kullanmamı tavsiye edersiniz. Ayrıca farklı adsense hesabı kullanıyorsanız. Onu nasıl aşıyorsunuz. Farklı adsense riski azaltır deniliyor fakat aynı bilgisayardan kontrol etmem gerekir. Ozaman yine banlanırım. Önerileriniz nelerdir?

mesajımı güncelledim okuyunuz.anlattıklarım vds için geçerlidir.

herşeyi yapıyorum genede olmuyor beni buluyorlar diyorsanız mac adresinizi değiştirin.

technitium mac address changer (çok güzel program mac adresinizi kolayca değiştirebiliyor)

arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım ben özellikle banlanmak için bizi nasıl tespit ettiklerini bulmak için denemeler yapıyorum. mesela 10 kanalı aynı ip den adsense bağlıyorum başka neler yapıyorum neler ama henüz hiç spamdan banlanmadım.

bence en önemlisi şu. bir kanala aynı gün içinde 10 taneden fazla video yüklemeyin ve aynı ip üzerinde çoklu hesaplarda dolaşmayın.normal şartlarda bir insan günde 100-200-300 video çekebilirmi ? haliyle bu kadar video yüklenirse haliyle dikkat çeker. google ile 2005 yılından beri çalışıyorum google hızlı olan hiçbirşeyi sevmez. yavaş ve sakin olacaksınız arada kaynayacaksınız. öyle 500 video atayım izlensin mantığı ile bu işler yürümez.

umarım bu küçük bilgiler işinize yarar.

Hocam 2-3 adsenseyi aynı bilgisayardan kontrol etmeyin diyorlar. Ozamanda banlanırsınız diyorlar. Ne yapacağımı şaştım bende. Siz buna nasıl bir çözüm buluyorsunuz? Şuan bi kazanç olmadığı için vds almakta mantıklı gelmiyor.
[MENTION=4968]plesk[/MENTION] hocam eklentiyi kullanacağım saolun.

Bunlar bir takım söylentiler hocam. Aynı ipten 6-7 tane kullanan arkadaşlar vardır mutlaka içimizde. Ben kendim 2 tane kullanıyorum. Sorun olmadı yani. Daha öncesinde 1 tane hesabım haklı sebepten dolayı banlanmıştı ama diğer hesabıma zarar gelmediydi.

Bir de kurtulan kanalınız varsa silmeyin bence para kazanmasını forumdaki taktiklere göre açmayı deneyin. (google +)

Bunlar bir takım söylentiler hocam. Aynı ipten 6-7 tane kullanan arkadaşlar vardır mutlaka içimizde. Ben kendim 2 tane kullanıyorum. Sorun olmadı yani. Daha öncesinde 1 tane hesabım haklı sebepten dolayı banlanmıştı ama diğer hesabıma zarar gelmediydi.

Bir de kurtulan kanalınız varsa silmeyin bence para kazanmasını forumdaki taktiklere göre açmayı deneyin. (google +)
Yok hocam malesef hepsini sildim. Umarım bu şimdilik bana ders olur. Aceleci değil sağlam adımlarla ilermeyi öğrenirim.Teşekkürler hocam...

Merhaba öncelikle yukardada belirtildiği gibi kanallarınızı linkleriyle dısardan bir kontrol edin eger kapanmıssa zaten böyle bir kanal bulunamadı yada bu kanal bir veya daha fazla topluluk ihtari nedeniyle kapatılmıstır falan seklinde uyarılar çıkar.
Kapanan kanalları mutlaka silin.silerken bile tel onayı gerekecek ama illaki kanalı açtıgınız numara ile silmeniz gerekmez yeni numaraları nasıl alıp kullanabileceğinizi http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsiz-kolay-ucretsiz-telefon-numaralari.htmlBuradan
öğrenebilirsiniz.
Ayrıca yeniden kanal açarken her defasında modeme res atıp modemin aldıgı ip yi değişmeniz lazım ip değiştirme diyince bazıları ağ paylasım merkezindeki ip yi değiştirip olacagını düşünüyor ama modem ip si önemli olan.
Birde ccleaner programını yükleyip her hesapta mutlaka çerez temizlemeyi unutmayın.
Adsenseye baglama konusunda ise ben kendim günde en fazla 5 adet kanal baglıyorum bir adsenseye ve böyle bir sorun yasamadım.

Merhaba öncelikle yukardada belirtildiği gibi kanallarınızı linkleriyle dısardan bir kontrol edin eger kapanmıssa zaten böyle bir kanal bulunamadı yada bu kanal bir veya daha fazla topluluk ihtari nedeniyle kapatılmıstır falan seklinde uyarılar çıkar.
Kapanan kanalları mutlaka silin.silerken bile tel onayı gerekecek ama illaki kanalı açtıgınız numara ile silmeniz gerekmez yeni numaraları nasıl alıp kullanabileceğinizi Buradan
öğrenebilirsiniz.
Ayrıca yeniden kanal açarken her defasında modeme res atıp modemin aldıgı ip yi değişmeniz lazım ip değiştirme diyince bazıları ağ paylasım merkezindeki ip yi değiştirip olacagını düşünüyor ama modem ip si önemli olan.
Birde ccleaner programını yükleyip her hesapta mutlaka çerez temizlemeyi unutmayın.
Adsenseye baglama konusunda ise ben kendim günde en fazla 5 adet kanal baglıyorum bir adsenseye ve böyle bir sorun yasamadım.
Teşekkürler hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım...

Hocam o edit account servis linki varya onda 1.seçeneğimi yoksa hepsini mi işaretleyeceğiz.
Ayrıca bu işlemi neden yapıyosun ?
Hocam tümünü seçiyoruz. Tamamını silmemizin sebebi ileride adsenseye bağlı diğer hesapları olumsuz etkilememesi için.

arkadaşlar benimde 10 kanalım gitti ama adsense duruyor bu kazandığım paralar hala geçerli olurmu ve bu adsenseyi kullanmaya devam edebilirmiyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri