Hexacopter - Quadcopter :) Özgün Fikir

• Kullanıcı Anivaliant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar internette gördüm çok hoşuma gitti 1 - 2 milyar parayı gözden çıkaracak arkadaşlar için ideal olabilir ben güzel şeyler çekerim diyorsanız :D

phantom 2 diye bir quadcopter buldum 1500 lira civarında süper bişey :)

http://www.youtube.com/watch?v=ESKl2dza16U

adamların kanalıda bu bi sürü video var tabiki tek üreten bunlar değil bi sürü marka var :)

djiinnovations - YouTube

Harika bi alet.Bi dahaki ay ben de almayı düşünüyorum. Ama bunun için bi de go pro almak lazım. O da 1500-2000 tl. Go pro ya alternatifler var tabi. Mesela sj4000 var. Ben de aldım henüz denemek fırsat olmadı ama isteyenler Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi buradan incelemesine bakabilir. Görüntü kalitesi go pro kadar olmasa da gayet iyi. Fiyatı ise aliexpress te 95$ civarı.

S.a Arkadaşlar internette gördüm çok hoşuma gitti 1 - 2 milyar parayı gözden çıkaracak arkadaşlar için ideal olabilir ben güzel şeyler çekerim diyorsanız :D

DJI - Introducing the Phantom 2 Vision Plus - YouTube

adamların kanalıda bu bi sürü video var tabiki tek üreten bunlar değil bi sürü marka var :)

djiinnovations - YouTube

1500 lira civarı dediğin phantom 2 nin linkini yazabilirmisin acaba?

bunu ben de düşünüyorum. hoş, yt için değil, kendi ticari işlerim için. peki arkadaşlar araştıranlar vs var mı? Türkiye piyasası nedir bu aletin?

DJI - Introducing the Phantom 2 Vision Plus - YouTube

djiinnovations - YouTube

o sadece helikopterin fiyatıdır 1500 liraya da gopro alacaksın onualınca tek başına bi işe yaramaz

o sadece helikopterin fiyatıdır 1500 liraya da gopro alacaksın onualınca tek başına bi işe yaramaz

ikisi birlikte ne kadara geliyor. bir de bu helikopteri alttan kumanda ederken aynı anda görüntü alabilecek bir teknoloji var mı? ipad ya da android tabanlı bir cihazla görüntü alabiliyor muyuz? menzil v.s nedir helikopterin?

ikisi birlikte ne kadara geliyor. bir de bu helikopteri alttan kumanda ederken aynı anda görüntü alabilecek bir teknoloji var mı? ipad ya da android tabanlı bir cihazla görüntü alabiliyor muyuz? menzil v.s nedir helikopterin?

Türkiye şartlarında en ucuz sistem 3000 tl yi buluyor.Walkera'nın devo 7 ve üzeri kumandalarında, helikopter üzerindeki kameradan anlık görünrü alan bir lcd ekran var.

Walkera RC Quadcopters - Shop Online Cheap Walkera RC Quadcopters - Banggood.com

Arızalanıp düşücek hem kamera hem alet gümleyecek abovv. Bana göre değil bu tarz şeyler. Düşecek diye Korkudan ben onu uçurmam da :D

Bizim millet ufo diye taslamasin sonra bunu :) Saka bi yana, Belgesel tarzinda cok güzel özgün icerikler yapilabilir.

aklımdaki konuya ayak başmışsın kaldır ayağını :)
Hepsiburadadan siparişi verdim 9 taksit
Özgünün dibine vuracağım
teşekkürler...

Çok güzel türkiyede kullanımı galiba yaygın lasmadi.

mobil mesaj

bu alet güzel ama sağa sola aşağı ve yukarı kamera çevrildiğinde çok sert dönüşleri var bu görüntüye çok yansıyor alacak olanlar bunu iyi düşünsünler. başka videolarınıda izleyin derim.

Blade 350 QX High Altitude 2 - YouTube

adam uzaydan çekim yapmış adeta 10 numara olmuş

Kamerası da baya sağlammış onu. Go pro çok büyük ihtimal.

Acaba aliexpresten şunu alsak gümrükten geçer mi ?

DJI Phantom 2 Quadcopter Full Set w/ DJI H3 3D 3 Axis Gopro Gimbal FPV Combo for Aerial Photography plus Ready to fly on Aliexpress.com

Satıcıya söylesek paketin üzerine ürün fiyatını 50$ gibi bi rakam yazabilir. Yine de sıkıntı çıkar mı acaba gümrükte ?

DJI Phantom 2 Quadcopter Full Set w/ DJI H3 3D 3 Axis Gopro Gimbal FPV Combo for Aerial Photography plus Ready to fly on Aliexpress.com

Satıcıya söylesek paketin üzerine ürün fiyatını 50$ gibi bi rakam yazabilir. Yine de sıkıntı çıkar mı acaba gümrükte ?
150$ üstü geçmiyor diye biliyorum. Gümrükte işler eskisi gibi 50$ yazsın geçsin gibi olmuyor artık.

Yalnız kaliteli bir iş yapmak istiyorsanız alibabadan bir şey almanızı önermem.
Alacaksanız go pro hero 3 + sağlam bir quadrocopter alın 3-4 bintl arasına mal olur ama profesyonel olur.

Kamera gopro doğru,

Bana kalırsa 1000 dolarlık aleti çinden sipariş etmek çok mantıklı değil 250 dolar falan olsa o riske girilir ama 1 ay kargo bekle sonra gümrükte takılır falan değmez derim.

150$ üstü geçmiyor diye biliyorum. Gümrükte işler eskisi gibi 50$ yazsın geçsin gibi olmuyor artık.

Yalnız kaliteli bir iş yapmak istiyorsanız alibabadan bir şey almanızı önermem.
Alacaksanız go pro hero 3 + sağlam bir quadrocopter alın 3-4 bintl arasına mal olur ama profesyonel olur.

Gümrükte paketin içine açılıp tamamen bakılıyor mu ki ? Hadi açıldı diyelim ürünün ederini nereden anlayabilirler ? Evet dediğin gibi 75 euro üzeriydi sanırım gümrükten geçmiyor .

Türkiye'den halletmeye kalksan 5binden aşağı olmaz kamerayla beraber.

Gümrükte paketin içine açılıp tamamen bakılıyor mu ki ? Hadi açıldı diyelim ürünün ederini nereden anlayabilirler ? Evet dediğin gibi 75 euro üzeriydi sanırım gümrükten geçmiyor sanırım.

Ben daha önce e-bay Amerika ve İngiltere'den filan çok ürün aldım, sadece e-bay değil başka sitelerden de almıştım. Ben şahsen 150$ üstü bir şey almadım ama almadan önce e-bay forumu vardı ordan çok bilgi edinmiştim.

Tüm ürünlerin açılıp, açılmadığını bilmiyorum ama adamlar artık işin uzmanı olmuş. Yani gelen ürün açılabilir de açılmayabilir de ama hangi ürünün ne kadar olduğunu gayet iyi biliyorlar. Sen mesela amerikadan go pro alıp da üzerine 100$ yazdırıp geçirmen çok zor yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri