Heyecan başlıyor Son 6 gün ARROW Başlıyor

ugs9305

Yasaklanmış
9 ekimi bekliyoruz... arrow zamanı geliyor hasret sona eriyor :D

Arrow severleri görelim :rolleyes:

Bir terlik markasını bu kadar seven birini ilk defa görüyorum arrow değil o yalnız arow tek r ile :D :D

Bir terlik markasını bu kadar seven birini ilk defa görüyorum arrow değil o yalnız arow tek r ile :D :D

bırak gırgırı hocam heyacanlıyız sezon 2 için günleri sayıyoruz yarın bir çizgi daha atıcaz :D ne terliği :D

benmde yeni haberim olmuştu bu diziden agustosda sezonu bitirdim bence güzel bi dizi birde online oyunda okçu hayranlığınız varsa dahada güzel geliyor :D yalnız adamın yaralandıgında içtiği ot neyse bizede versinde bizde içelim :D:D

türkçe dublajı nasıl olur acaba onuda izleriz çıkarsa :D

arkadaş bu orjinal dil takıntılı entellektüelleri de hiç anlamadım, gidin o zaman her şeyi kendi orjinal dilinde izleyin japoncayı japonca, koreceyi korece, surinamcayı surinamca falan ne güzel istanbul be bir ingilizce biliyorum diye her şeyi ingilizce takip edicem tafrasını geçin arkadaş arrow'un türkçe dublajı bence gayet başarılı bir dublajdı, başarılı olan dublajların devamı getirilmeli.

arkadaş bu orjinal dil takıntılı entellektüelleri de hiç anlamadım, gidin o zaman her şeyi kendi orjinal dilinde izleyin japoncayı japonca, koreceyi korece, surinamcayı surinamca falan ne güzel istanbul be bir ingilizce biliyorum diye her şeyi ingilizce takip edicem tafrasını geçin arkadaş arrow'un türkçe dublajı bence gayet başarılı bir dublajdı, başarılı olan dublajların devamı getirilmeli.

alt yazı bin kat daha iyidir.

dizimag.com girin anlarsınız :cool:

ben bir ısınamadım bu diziye nedense 5-6 bölüm izledim ısınamadım

Arrow dizisini severim ancak 2 tane efsane sezon finali yaptı hatta 3 diyebiliriz Spartacus-Dexter-Breaking Bad bu diziler gibi bir daha gelmez piyasaya. İzlemeyenler varsa mutlaka izlesinler özellikle Breaking Bad'i

zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim altyazılısı zaten olacak bazı manyak zihniyetler var "altyazı varken dublaja gerek yok" şeklinde, sen kim oluyorsun da izleyici kitlesinin keyfine karışıyorsun senin haddine mi kalmış? diye yakasına yapışacaksın böylelerin. Nedense dar kafalı insanlar alternatiflerin olmasına karşı garezli midir nedir, özellikle dublaj konusunda müthiş bir karşıtlık mücahitliği yapıyorlar, sanki yapımı kurtarmak onlara kalmış gibi...

Arrow dizisini severim ancak 2 tane efsane sezon finali yaptı hatta 3 diyebiliriz Spartacus-Dexter-Breaking Bad bu diziler gibi bir daha gelmez piyasaya. İzlemeyenler varsa mutlaka izlesinler özellikle Breaking Bad'i

Dexter sezon finali yapmadı hocam, bitti dizi. Ve bana göre kötü bitti, çok vasattı final sezonu :) Breaking Bad başyapıt. Onunla karşılaştırılacak tek dizi var, o da Game of Thrones =) Spartacus da çok sağlam dizidir. Ancak onu daha çok aksiyon severler izlesin.

Dexter sezon finali yapmadı hocam, bitti dizi. Ve bana göre kötü bitti, çok vasattı final sezonu :) Breaking Bad başyapıt. Onunla karşılaştırılacak tek dizi var, o da Game of Thrones =) Spartacus da çok sağlam dizidir. Ancak onu daha çok aksiyon severler izlesin.

Yanlış yazmışım hocam :)

2. Sezonun beklentilerin uzağında kalacağını düşünüyorum realistlikten çok fantastik bir yapı alacak gibi yeni giren Flash karakteri yakışmayacak gibi duruyor.

the walking deaths da başlıyormuş yakında çocuk gibi sevindim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri