HGS gecıs ihlali.Ne yapmak gerekiyor acil

igunal

Kayıtlı Üye
aracı yenı aldım kontrol etmedım hgs var mı diye ,otobandan gecerken kacıs yazdı ,bugun sıstemden kontrol ettım 2 gecısım gozukuyor.gecısler 26 sında ol .15 gun ıcınde odersenız %25 ındırım dıyor sıstemden. hgs alınca bakıyemden dusmez mı bu gecısler ?

malesef düşmez hocam trafik cezası olarak fotoğraflı bir şekilde size gönderirler...

Hocam ilk 48 saat içerisinde yükleme yapsaydınız cezadan sonra, bakiyenizden düşerdi ama çok zaman geçmiş. Peki OGS varmıydı? varsa kaçak yazar HGS den ama OGS bakiyenizden düşer

Hocam 7 gün içinde bakiye olursa sorun olmuyor bakiyeden düşüyor yoksa cezayı ödemek gerekiyor 15 gün içinde ödenirse %25 indirim sağlıyor

Hocam ilk 48 saat içerisinde yükleme yapsaydınız cezadan sonra, bakiyenizden düşerdi ama çok zaman geçmiş. Peki OGS varmıydı? varsa kaçak yazar HGS den ama OGS bakiyenizden düşer

kontrol etmedım hıc acil de yola cıkmam gerekıyordu.ptt den mı halledıyoruz bu ıslemlerı ?
cezayı nereye yatırabılırım ?
hgs ogs arasındakı fark nedır ?
hgs ıcın ruhsat gerekıyor mu

Hgs merkezini arayıp plaka ile net bilgi alabilirsin ama bana aynısı olmuştu garanti ile çalışıyordum garanti bankasını arayıp otomatik yükleme talimatı verince ceza olmuyor..

Hgs merkezini arayıp plaka ile net bilgi alabilirsin ama bana aynısı olmuştu garanti ile çalışıyordum garanti bankasını arayıp otomatik yükleme talimatı verince ceza olmuyor..

48 ıcınde mı talımat verdınız acaba ?

gününe vs bakma. 444 11 17 yi ara müşteri temsilcisine bağlan. durumu anlat. silsinler yada bakiyenden düşsünler.

kontrol etmedım hıc acil de yola cıkmam gerekıyordu.ptt den mı halledıyoruz bu ıslemlerı ?
cezayı nereye yatırabılırım ?
hgs ogs arasındakı fark nedır ?
hgs ıcın ruhsat gerekıyor mu

Hocam HGS ile OGS arasında nasıl bir fark soruyorsunuz anlamadım. Biri otomatik geçiş sistemi biri Hızlı geçiş sistemi. Yani ikiside aynı isimleri ve geçiş gişeleri farklı sadece. :)

Ben OGS kullanıyorum ama HGS den geçiyorum. Her seferinde kontrol ediyorum ama kaçak geçişte gösterse OGS bakiyesinden düşüp 48 saat içerisinde siliyor cezayı

aracı yenı aldım kontrol etmedım hgs var mı diye ,otobandan gecerken kacıs yazdı ,bugun sıstemden kontrol ettım 2 gecısım gozukuyor.gecısler 26 sında ol .15 gun ıcınde odersenız %25 ındırım dıyor sıstemden. hgs alınca bakıyemden dusmez mı bu gecısler ?

Hocam 1 hafta içinde alırsanız düşer.Düşmeyide beklemeyin arayın telefonda anından hallederler.Veya hgs niz var ama okumadı diyelim cezaya girdiniz ondada aynı durum bakiyenizden düşer düşmezse arayıp düşürtebilirsiniz.önemli olan geçikmemek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri