Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hi there! Thank you so much for your interest! I am very glad to meet everyone here, all of you guys are very funny! I am using google translate, but it is translating funny! I will get back to everyone as soon as I can!![]()
la tutturmuş kanalını göster büyütelim spam diyom sorun yok diyor nesini büyütceniçerik mi çalacak ne yapcak anlamadım
![]()
Hocam , sizi alıntılayarak bir çok arkadaşa da cevap veriyim .. bbtv çalışanı olarak spam alıyoruz diyemez.. Telif riski yüksek spam da almıyorlar zaten .. daha önce belirttiğim gibi özgüne yakın spam çalışan arkadaşlar varsa alma ihtimalleri var ancak bunun için kanalı görmesi gerekiyor ( değerlendirmesi gerekiyor ). Hiç bir network kendini riske sokmak istemez ama aynı zamanda kazanmak ister ... arada ince bi çizgi var.
Spam yapacağını ve içeriklerimizi çalacağını sanmıyorum.
Are you in the picture ?
in turkish language we say "allahu ekber" for "hello" , so you should say "allahu ekber" ,this is so important , repeat after me please " allahu ekber "
Hocam , sizi alıntılayarak bir çok arkadaşa da cevap veriyim .. bbtv çalışanı olarak spam alıyoruz diyemez.. Telif riski yüksek spam da almıyorlar zaten .. daha önce belirttiğim gibi özgüne yakın spam çalışan arkadaşlar varsa alma ihtimalleri var ancak bunun için kanalı görmesi gerekiyor ( değerlendirmesi gerekiyor ). Hiç bir network kendini riske sokmak istemez ama aynı zamanda kazanmak ister ... arada ince bi çizgi var.
Spam yapacağını ve içeriklerimizi çalacağını sanmıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.