Hi All! I'm your New Friend! :)

Malesef hiçbir şekilde Spam kanal almıyor arkadaşlar. Ne kalitelisi ne Özgün Görünümlüsü. Full Orjinal İçerik istiyor bunlar. Malesef işimize yaramaz. Biliyorum herkes eski Quiz gibi bir partner isteyip eski Güzel günlere dönmek istiyor ama malesef aradığımız ilaç bunlar değil..

İçerde spam kanallar var hocam , içlerinde yeni olanlar da var ... bu gun bir disney içerigi alacak , film dizi alacak partner bulmak cok zor . Bu partner %80
özgün partneri olmakla beraber , %20 spam partneri bana göre . Telif riski olmayan içerik bulmak gerek , zaten şuanda o içeriği bulabilen spamdan kazanıyor..

Malesef hiçbir şekilde Spam kanal almıyor arkadaşlar. Ne kalitelisi ne Özgün Görünümlüsü. Full Orjinal İçerik istiyor bunlar. Malesef işimize yaramaz. Biliyorum herkes eski Quiz gibi bir partner isteyip eski Güzel günlere dönmek istiyor ama malesef aradığımız ilaç bunlar değil..

aslında yöntem/spam bolda kimse burda açmak istemiyor hocam.

Gerekçe olarak ne dedi hocam ? Kanal spam mı dedi , yoksa izlenim abone yetersiz mi dedi ?

Ben izlenme göre alır dedim abone de var. Ama videolar başkasının olunca olmadı.Videoyu yükleyen arkadaşlar en az 6-12 aydır video atamamış youtube giriş yapmamış kişilerin videosu. Tabi ki normal değil ama gene de kabul etmedi.

Evet dostlarım az önce bende konuştum kendisiyle skype de. Birkaç örnek kanal gösterdim. Bana hemen bu içerik Amerikada şurada yayınlandı, bu içerik burada yayınlandı vs diyor. Dizi, film vs de değil üstelik ama kabul etmedi. Tamamen kendi içeriğiniz olacak diyor. Belki dediğiniz gibi pek bilinmeyen içerikleri vs kabul ediyorlardır ama bu arkadaşın aracılığıyla aldıklarını sanmıyorum. Bu BBTV nin birçok müşteri temsilcisi tandansında elemanı var. Bunlar Partnere kanal bağlayıp karşılığında prim alıyorlar. Bir nevi müşteri buluyorlar firma ya ve bunun karşılığında pay alıyorlar. Bu bayan arkadaş da bu yüzden buraya gelmiş zaten acaba birşeyler çıkabilir mi diye ama bizden O na ve de dolayısıyla Biz e zor ekmek çıkacak gibi. Bu bayan geldiğinden şu dakikaya kadar geçen sürede kendisinin aracılığıyla SPAM kanal bağlatabilen oldu mu BBTV ye ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri