Hi Dollar Airdrop (Her gün 0.7 Dolar kazanç)

• Kullanıcı yucinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
Sistem nasil isliyor ne yapmak gerekiyor ?

Telegram ya da whatsap üzerinden bot yardımıyla üyelik açıyorsun. İlk sayfada adımları yazmıştım. Referans adı olmadan üyelik açtırmıyor.
Günlük 1 hi topluyorsun, hi değeri şuan 1,2-1,5 dolar arasında gidip geliyor. Tek başına ayda 30 hi toplayabilirsin.
Yaptığın referanstan 0.5 hi kayıt olduğu anda geliyor, referansın 1 hi ödülünü günlük olarak aldığı zaman 0,5 hi ertesi sabah hesabına ekleniyor. Bu şekilde referanslarının yarı kazancı sana geliyor. Yaptıpın referans kendisi referans yaptığında onun da yarısı sana geliyor. İyi bir ref sayısına ulaşırsan çok iyi bir ödül biriktirebilirsin.
1 yıl sonra topladığın ödüllerin kilidi günlük olarak çekilebilir esnek hesaba geçecek. 4 yıl boyunca dağıtım devam edecek. 1. yıl mayıs ayında doluyor, ilk kilitler, çekilebilir bakiyeye Mayıs'ta geçecek yani.
Senin ve reflerinden gelen ödüllerin geçerli olması için KYC(kimlik onayı) yapması gerekir.
Sahte refi önlemek ve parayla alım-satım yaptırdığı için resmi olarak zorunluluk.
Çok iyi yatırımcı şirketleri var, sitesinden inceleyip whitepaper kısmını okuyabilirsiniz.

Üye olmakta sorun yaşarsan yardımcı olabilirim.
Konuyu güzel anlatan bir video hazırlayıp çok iyi ref kasılabilir.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Benim 69 günde topladım ödül, reflerim ve alt reflerim bu şekilde. Günlük 40-50 arası üye günlük ödülünü alıyor şuan, bir kısım üyeler toplamaktan vazgeçti sanırım, o kişiler büyük ihtimalle kyc de yapmadılar, o ödülleri zamanı geldiğinde yakacaklar, yani bu ödüllerin bir kısmı geçersiz aslında. Şuan günlük ortalama 40 hi(50 dolar) ödül geliyor. İleride belki fiyatı düşer belki yükselir bilemeyiz ama şimdilik iyi giden bir proje.

Son düzenleme:
Simdi bir zorluk cikardilar, her 7 gunde bi arkadas gelmesi lazim 20 mi 25$ lik alim almaniz lazim bide kyc islemini tamamlaman lazim. Belliydi zaten boyle olacagi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri