Hiç bir filmde bu kadar duygulanmamıştım

Bu filmi yıllar yıllar önce izlemiştim , kesinlikle harika bir film ,

izlediğimde 10 yaşında falandım herhaalde 7 yıl olmuş yani açıp izleyesim yok değil torrentle indirmeye çalışacağım hızlı inerse izleyeceğim bakalım

Bu filmi bırak izlemeyi ne zaman ismini duysam canım salça ekmek çekiyor yav. İzleyenler bilir :)

Küçükken televizyonda çıkardı hep denk gelince izlerdi ailem ben de bakardım sevdiğim bir film ama şimdi tekrar izlesem anca anlarım sanırım.

Yorumları gördükten sonra filmi izleyesim geldi :D

almanların Yahudilere Yaptığını
Şimdi Yahudiler Müslümanlara Yapıyor ...

tipik yahudi acitasyon filmleri :)

mazlum yahudiler, zulum gördüler, işkence gördüler, öldürüldüler vs vs

sıkılıyorum bu yahudi acitasyon filmlerinden

7 veya 8 defa izledim desem :)
Hey maşallah :D

güzel filmdir. :)

sen esaretin bedeline de bakmamışındır şimdi :D

bakmadım hocam boş zamanımda hepsine bakıcam :)

Bu filmi yıllar yıllar önce izlemiştim , kesinlikle harika bir film ,

aynen kardeşim :)

izlediğimde 10 yaşında falandım herhaalde 7 yıl olmuş yani açıp izleyesim yok değil torrentle indirmeye çalışacağım hızlı inerse izleyeceğim bakalım

hocam net üzerinden izleyin boşverin indirmeyi :)

Bu filmi bırak izlemeyi ne zaman ismini duysam canım salça ekmek çekiyor yav. İzleyenler bilir :)

ahaha :D valla hocam bende açken izlemiştim adamı daha iyi anlıyordum :D

Küçükken televizyonda çıkardı hep denk gelince izlerdi ailem ben de bakardım sevdiğim bir film ama şimdi tekrar izlesem anca anlarım sanırım.

tekrar izleyin hocam zarar gelmez :)

Yorumları gördükten sonra filmi izleyesim geldi :D

izleyin hocam eğer izlemediyseniz :D

almanların Yahudilere Yaptığını
Şimdi Yahudiler Müslümanlara Yapıyor ...

Aynen bende bu yorumu yapmıştım 1. veya 2.sayfada.. Almanlar zamanında yahudilere; şimdide yahudiler Filistinlilere zulm ediyor.. Çok çabuk unutmuşlar geçmişlerini.

tipik yahudi acitasyon filmleri :)

mazlum yahudiler, zulum gördüler, işkence gördüler, öldürüldüler vs vs

sıkılıyorum bu yahudi acitasyon filmlerinden

hocam ben o yönden bakmıyorum tabii ki bende nefret ederim yahudilerden elime versen birini sağ bırakmam yakarım boğarım acayip ilginç işkencelere maruz bırakırım fakat ben filmi film diye izliyorum yani yoksa o yönden bende sevmiyorum :)

hocam ben o yönden bakmıyorum tabii ki bende nefret ederim yahudilerden elime versen birini sağ bırakmam yakarım boğarım acayip ilginç işkencelere maruz bırakırım fakat ben filmi film diye izliyorum yani yoksa o yönden bende sevmiyorum :)

işte size yahudileri sevdirmeye çalışıyorlar, gizli sempati oluşturmak istiyorlar, subliminal mantık yani, kalbinizi fethedecekler gizli gizli :)

işte size yahudileri sevdirmeye çalışıyorlar, gizli sempati oluşturmak istiyorlar, subliminal mantık yani, kalbinizi fethedecekler gizli gizli :)

valla hocam öyle bir şey olması imkansız ben nefret ederim hepsinden. Allah şahidim elime birini vericekler nolur öldür beni diye yalvarttırırım onu :)

yahudi filmi şimdi yarısında kapattım pc başına oturdum
madem gördüğünüz zumlü bu şekilde anlatıyorsunuz
neden şimdi müslümanlara aynı zülmü uyguluyorsunuz ?

bir filmi izlerkende değerleri ön planda tutun bence. bilinçlilik denir bunada.
adamlar yahudi sevgisimi aşılamaya çalışmış ne
ha ölen çocuklar olur kadınlar olur vs olur bişi diyemem ama bunlarda şuan bu dakika aynısını yapmıyorlar mı
ama bi tane babayiğit yokki bizim gördüğümüz zülmü ele alsın film çıkarsın

yahudi filmi şimdi yarısında kapattım pc başına oturdum
madem gördüğünüz zumlü bu şekilde anlatıyorsunuz
neden şimdi müslümanlara aynı zülmü uyguluyorsunuz ?

bir filmi izlerkende değerleri ön planda tutun bence. bilinçlilik denir bunada.
adamlar yahudi sevgisimi aşılamaya çalışmış ne
ha ölen çocuklar olur kadınlar olur vs olur bişi diyemem ama bunlarda şuan bu dakika aynısını yapmıyorlar mı
ama bi tane babayiğit yokki bizim gördüğümüz zülmü ele alsın film çıkarsın

Hocam o konuda gerçekten çok haklısınız diyeceklerinize tamamen katılıyorum.. Aynı zulmü şimdi Filistinlilere yapıyorlar.. Fakat ben o yönden hiç düşünmedim hocam filme film gözüyle baktım yani o şekilde izledim, fakat dediklerinize harfiyen katılıyorum..

Düşüncelerinizi içinizde saklayabilirsiniz ama buraya yazmanız hiç hoş değil.
Belki aramızda Yahudi olan da var. O ne öyle elime verseler öldürürüm falan. Eline verselerde hiç bir şey olmaz. :)
Unutmayın, Yahudilere karşı ön yargılı olmamıza sebep olan Siyonizm politikalarına karşı çıkan Yahudiler de var... Onlar da çatışma içerisindeler.

Belki aramızda Yahudi olan da var. O ne öyle elime verseler öldürürüm falan. Eline verselerde hiç bir şey olmaz. :)
Unutmayın, Yahudilere karşı ön yargılı olmamıza sebep olan Siyonizm politikalarına karşı çıkan Yahudiler de var... Onlar da çatışma içerisindeler.

bunu bana mı dediniz bilmiyorum ama bana demiş olamassınız çünkü ben yahudileri elime verseler öldürürüm demedim. yada yahudilere karşı önyargılı davranıp birşeyler de söylemedim söylediklerimin özeti

Geçmişinizde böyle birşey varsa bugun neden bunu yapıyorsunuz ?
Birde kendilerini acitasyon yaparak film çekiyorlar vs vs.

Hocam benim için olur, ne ceza yersem de yiyeyim paşalar gibi çekerim cezamı fakat en azından bir yahudiyi temizlemiş olurum. Yahudi olan biri yoktur bence bu forumda, ateist belki olabilir ama yahudi pek sanmıyorum. Valla yahudi yahudidir hocam hayır beklenmez hiçbirinden :)

Hocam benim için olur, ne ceza yersem de yiyeyim paşalar gibi çekerim cezamı fakat en azından bir yahudiyi temizlemiş olurum. Yahudi olan biri yoktur bence bu forumda, ateist belki olabilir ama yahudi pek sanmıyorum. Valla yahudi yahudidir hocam hayır beklenmez hiçbirinden :)

Hocam siz bildiğin ırkçılık yapıyorsunuz ceza yiyip yememe meselesi değil bu.
Ben Yahudi falan değilim ancak sizin düşüncenizin onların düşüncesinden farkı var mı?
Aynı güç sizde olsa demek ki onların yaptığını sizde yapacaksınız.
hayatınızda kaç tane Yahudi tanıdınız?
Yada boşverin, uzatmayayım daha fazla, sadece bahsi geçen ırk, mensup olunan din ne olursa olsun bu şekilde konuşmamak gerekir diye düşünüyorum.

Hocam siz bildiğin ırkçılık yapıyorsunuz ceza yiyip yememe meselesi değil bu.
Ben Yahudi falan değilim ancak sizin düşüncenizin onların düşüncesinden farkı var mı?
Aynı güç sizde olsa demek ki aynı şeyi siz de onlara yapacaksınız.
Neyse sakıncası yoksa hayatınızda kaç tane Yahudi tanıdınız?
Yada boşverin, uzatmayayım daha fazla, sadece bahsi geçen ırk, mensup olunan din ne olursa olsun bu şekilde konuşmamak gerekir diye düşünüyorum.

Farkındayım hocam fakat ırkçılık değil tam olarak. Şu forumda gerçekten tam anlamıyla seven var mı yahudileri onuda bilmiyorum. Hayır hiç yahudi tanımadım hayatımda fakat ateist tanıdım, uzatmaya gerek yok hocam bu dünyada olmasada öbür dünyada Allah hepsinin belasını vericek zaten.

Son cümleni tuttum :D Aynen hocam düşüncenize fikrinize bişey diyemem zaten.
Ancak böyle platformlarda dillendirmek doğru olmaz.

Son cümleni tuttum :D Aynen hocam düşüncenize fikrinize bişey diyemem zaten.
Ancak böyle platformlarda dillendirmek doğru olmaz.

Olacak o zaten hocam son cümle yani er yada geç :) Kusura bakmayın hocam bir an kendimi tutamadım yani o yüzden içimdekileri kustum biraz, katılıyorum size bir daha böyle tarz şeylerde daha dikkatli olucam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri