Hiç Çalışasım Gelmiyor !

hommate01

Kayıtlı Üye
arkadaşlar son 10 15 gündür gram çalışma hevesim yok elimde değerlendirilebilecek bir çok kategori olmasına rağmen o 2 3 ay önceki gibi ilham gelmiyor ne yapmalıyım çalışmasam olmuyor hiç bir ayı 1 maaşın altında geçirmemem lazım

arkadaşlar son 10 15 gündür gram çalışma hevesim yok elimde değerlendirilebilecek bir çok kategori olmasına rağmen o 2 3 ay önceki gibi ilham gelmiyor ne yapmalıyım çalışmasam olmuyor hiç bir ayı 1 maaşın altında geçirmemem lazım

kendine hedef belirle ona göre çalış hocam .. araba gibi misal . mesela şöyle de çalışcam inşallah allah kısmet ederse 7 ay içinde araba alcam gibi ..

Sana tavsiyem motivasyon artırıcı videolar izle,müzikler dinle. Ben öyle yapıyorum. çalışmak istemediğim zamanlar çok etkili oluyor.

Arkadaşı çok iyi anlıyorum şey geçmeyin yani dalga geçmeyin . :) Zaman zaman oluyor bu durum. Bende çok yaşadım.. Bu gibi durumlarda gezip dolaşacaksın kardeşim.. İçeri kapatma kendini.. Gez dolaş sonra parayı biraz fazla harca. Sonra deki ne yaptım ben hayallerim var bu parayı böyle hovardaca nasıl harcadım.. Sonra gel eve bak nasıl çalışıyorsun. :)

Damar müziklerden uzak dur bu arada.. Çalışacağın varsada çalışamazsın.. :)

kendine hedef belirle ona göre çalış hocam .. araba gibi misal . mesela şöyle de çalışcam inşallah allah kısmet ederse 7 ay içinde araba alcam gibi ..

hocam hedefimi yazdım zaten aylık ektra bi maaş ama bu aralar neden gram heves yok sigrayı bıraktıgımdan ve iş yerindeki patronla geçirdiğim tartışmadan sonra böyle oldum nişanlımı çok üzüyorum ailem yanımda değil tek başıma yaşıyorum 3 aydır bunalıyorum artık

banada arasıra oluyor hiçbirşey yapasım gelmiyor sadece bol bol dinlenmek denie dal çık sonra uyukla kalk hamburger buz gibi kola karpuz böyle geçiresim geliyor günleri ama sonra diyorumki senin hedeflerin var olm unutma diyorum kendi kendime ve o hal benden zor olsada gidiyor.

Arkadaşı çok iyi anlıyorum şey geçmeyin yani dalga geçmeyin . :) Zaman zaman oluyor bu durum. Bende çok yaşadım.. Bu gibi durumlarda gezip dolaşacaksın kardeşim.. İçeri kapatma kendini.. Gez dolaş sonra parayı biraz fazla harca. Sonra deki ne yaptım ben hayallerim var bu parayı böyle hovardaca nasıl harcadım.. Sonra gel eve bak nasıl çalışıyorsun. :)

Damar müziklerden uzak dur bu arada.. Çalışacağın varsada çalışamazsın.. :)

bişey yazak dedik millet başka yöne çeviriyor bi tek sen anladın halimi

benimde sıcaktan birşey yapasım gelmiyor , 2 gündür hasta oldum hayattan bezmiş gibiyim.Halim yok hiç.

hocam hedefimi yazdım zaten aylık ektra bi maaş ama bu aralar neden gram heves yok sigrayı bıraktıgımdan ve iş yerindeki patronla geçirdiğim tartışmadan sonra böyle oldum nişanlımı çok üzüyorum ailem yanımda değil tek başıma yaşıyorum 3 aydır bunalıyorum artık

derdinizi paylasmak isterseniz skypedan konusabiliriz durumlar bendede var cunku

hocam şuan sana tatil şart git mersin antal alanya gibi yerler olmadı daha küçük yerlere de gidebilirsin git gez eğlen kafa dağıt kendine gelirsin . Evde durmayın kesinlikle durursanız daha kötü bunalıma girersiniz hocam halinizi az çok anlıyorum

bişey yazak dedik millet başka yöne çeviriyor bi tek sen anladın halimi

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] de anlamış..

Forum olarak neyle dalga geçicez neyle geçmicez anlayamıyoruz bazen arkadaşlarda haklı.. :) Çünkü araştırırsan bu tip konular çok fazla açıldı ondan birazda.. Yaşamak lazım..

Derdi olan anlar derdi olandan.. Git dolaş kardeşim.. Salla.. ;)

Ben 3 aydır öyleyim arada eserse 1,2 tane kanal yapıyorum ondanda hayır gelmiyor. :mad: Bu ay zarara geçecem server yüzünden.

aynı sıkıntı bendede var çözüm bulursan haber et istek yok bu işleme girmeyipte sonradan ödeme yaptığı dönemde duraksadım duraksama o duraksama aynen devam

Güzel bi tatile cık 4 5 gunluk bi antalyayı guzellikleri gör ve deki kendi kendine cok calısırsam bunlara sahip olabilirim gelince o gaz 1 yıl yeter :)

Anlaşıldı foruma bunları nasıl aştım anlatmam lazım :D :D Şaka bir yana arkadaşlar hakikaten bu sıcakta çalışmak zor olsada şurda iki kelime konuşsam sıkıntıdan gidyorum bir kanal açıyorum. Zormu yani bir bot alıp 1 kanal bağlamak yarım saate bir.. O kadarda sıkın kendinizi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri