Hiç Çalışasım Gelmiyor !

bak şimdi hevesinin nasıl geleceğini ben iyi biliyorum :D şöle bi bak etrafındaki insanlara babana varsa çalışıyosa abine para kolay kazanılmıyo sabahtan akşama kadar çalışıyolar.Sonra deki kendi kendine ben neden çalışmıyorum.Çalışmaya ihtiyacım var elimde böle büyük bi nimet varken neden çalışmıyorum de sonra pc başına otur ve çalışmaya başla.Yada kazandığın parayı harca biraz kendinle gurur duy deki paramı kazandım dahada çalışacağım sonra devamını getir hocam.Kanal Yap oyun oyna bişeler yap kanal yap televizyon izle öle öle motivasyon artar.

bunaltıcı aşırı sıcaklardan insanın hiçbişe yapası gelmiyo öyleki evde bile zar zor oturabiliyosun kaldıki çalışmak. bişey ugrasmak...??

bak şimdi hevesinin nasıl geleceğini ben iyi biliyorum :D şöle bi bak etrafındaki insanlara babana varsa çalışıyosa abine para kolay kazanılmıyo sabahtan akşama kadar çalışıyolar.Sonra deki kendi kendine ben neden çalışmıyorum.Çalışmaya ihtiyacım var elimde böle büyük bi nimet varken neden çalışmıyorum de sonra pc başına otur ve çalışmaya başla.Yada kazandığın parayı harca biraz kendinle gurur duy deki paramı kazandım dahada çalışacağım sonra devamını getir hocam.Kanal Yap oyun oyna bişeler yap kanal yap televizyon izle öle öle motivasyon artar.

Furkan'ım sendeki azimede hastayım o yaşta. :) Ama hep balon oyunundasın nasıl olacak :D

[MENTION=10960]fth[/MENTION] abi balon oyunumu agar mı diyosun ben agar oynamamki karıştırıverdin galiba :D

Cs Go oynarız arada oda işlerden fırsat kaldıkça :D

hocam 1 tane kategori yolla bana yeter :D ben çalışırım seve seve :D atcak video bulamıyorum sen kategori bol diyosun :D

Bende hiç çalışamıyorum yazmaya gelmiştim, yorumları sonuna kadar okudum gaza geldim. Şimdi çalışmaya gidiyorum. Çalışacak kategori olmadığından sıkılıyordum bende, şuan ilk iş içerik bulmak. Akşam görüşürüz :)

Al bendende o kadar kardeşim hiç mi hiç çalışasım yok hele para beklediğim bir kanalın banka Swift Kodunu herkesin eklediğini değilde döviz için olanı eklemişim para alamıyacaığım o kanaldan oyle gözüküyor O kanaldan gelen para ile telefon alacaktım ve arabayı tamır ettırecektım Bu yaptığım yanlış yüzünden işe küstüm

benim de sorunum var bende ders çalışamıyorum yt kasmaktan seneye sınava girecem :D ben napmalıyım? :)

aylardır kanal kapanmalarıyla uğraşıyorum başkası olsa çoktan bıkmıştı

[MENTION=10960]fth[/MENTION], değerli kardeşim senle aynı dönemin insanıyız. zor günler geçirdik ama yılmadık çünkü geçmişte yaşadığımız yokluk bize çalışmanın ve paranın değerini öğretti. şimdi gençlere hayat toz pembe geliyor ama öyle zamanlar gelir paranız olmadığı için ananız babanız sahip çıkmaz, kız arkadaşınız terk eder hor ve hakir görülürsün, aşağılanırsın, satış üstüne satılırsın. yıllar geçtikce paranın ne kadar değerli olduğunu anlayacaksın ve yaşadığımız çağ da tek güç metasının para olduğunu öğreneceksin. paraya ulaşmak için donanımın yoksa donanım sahibi ol kendini yetiştir derim.

sonra delikanlı demiş 5 haneli kazanacağımı bilsem gece gündüz çalışırım 2 3k kazanırsan daha ne sanayi de ki çocuklar asgari ücretle kirin pasın içinde çalışıyor. şükür et yani o parayı kazanıyorsun. hedef koyarken elde ki malzeme neyse ona göre koy delikanlı. bu işi yapamıyorsan başka işlere yönel satılmamak için. para güçtür güçlü olanı kimse satamaz. :)

[MENTION=10960]fth[/MENTION], değerli kardeşim senle aynı dönemin insanıyız. zor günler geçirdik ama yılmadık çünkü geçmişte yaşadığımız yokluk bize çalışmanın ve paranın değerini öğretti. şimdi gençlere hayat toz pembe geliyor ama öyle zamanlar gelir paranız olmadığı için ananız babanız sahip çıkmaz, kız arkadaşınız terk eder hor ve hakir görülürsün, aşağılanırsın, satış üstüne satılırsın. yıllar geçtikce paranın ne kadar değerli olduğunu anlayacaksın ve yaşadığımız çağ da tek güç metasının para olduğunu öğreneceksin. paraya ulaşmak için donanımın yoksa donanım sahibi ol kendini yetiştir derim.

sonra delikanlı demiş 5 haneli kazanacağımı bilsem gece gündüz çalışırım 2 3k kazanırsan daha ne sanayi de ki çocuklar asgari ücretle kirin pasın içinde çalışıyor. şükür et yani o parayı kazanıyorsun. hedef koyarken elde ki malzeme neyse ona göre koy delikanlı. bu işi yapamıyorsan başka işlere yönel satılmamak için. para güçtür güçlü olanı kimse satamaz. :)

Yorum yapacak adamı biliyorum ben ya :) Eyvallah dostum İlyas, eyvallah kardeşim. :) Yaşananlar zaman geçtikçe artıyor ve aynı yaştakiler daha da anlıyor birbirini o yüzden rahatsız etim. :)

son kelimesine kadar katılıyorum hocam para yoksa huzurda yok

aynı durumdayız :) videoları koysam para gelcek biliyorum ama heves bir türlü gelmiyor psikolojik tamamen.2.3 günü ara ver para kazancam diye kafayı bozma

Artık kategori bulmak kolay geliyorda çalışmak kanala video atmak reklam arası falan hiç uğraşası gelmiyor :)

bu gibi durumlarda tatil gerçekten çok iyi gelecektir eminim sadece içinde bulundugun ortamdan uzaklaş eminim iyi gelecektir

tebdili mekanda ferahlık vardır ))

müzik dinle bir süre pc başında, bende bayramdan sonra saldım işleri ne olsa para geliyor diye birkaç gündür giriştim işe :D

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

Para zor bulunuyor ve hayatta tek güç görülebilir doğru. Ama ben para kazanmaya başladıkça uykularım kaçmaya başlıyor para çoğaldıkça stres oluyorum o yüzden bir miktar seviyeye gelince kanal yapmam duruyor, Dediğiniz sebeplerle mecbur bu işi bir yandan yapmaya çalışıyorum her nekadar kendimi veremesemde.

İnanç gibi sebeplerle spama başladığımdan beri huzurum kalmadı ama bunu bırakacak kadarda para sahibi değilim beynimde deli çelişkiler. Maden mühendisiyim, iş güvenliğinde ihtisas yapıyorum işim gücüm çalışanlarla emek verenlerle yeri geliyor kömür madenine yerin altına giriyorum ve ordaki emek ve riski gördükçe burda elde edilen paradan utanıyorum doğrusu. 1 kere o yer altına giren birisi girdiği an birdaha girmeye tövbe eder o kadar korkutucu bir ortam. Ama çalışanlar varsa bizde onların emniyetinden sorumluyuz mecbur bizde giriyoruz.

Burda 5 değil 10 hane kazansam içim dahada kötü olacak, temizlik imkansız hale gelecek ama bırakamıyorum hergün kalkınca tüm kanalları silmek geçiyor aklımdan sonra unutuyorum bir iki kanal yapmaya başlıyorum birşeyler başka sesleri bastırıyor. Nefs in iradeyi yenmesi sanrıım. Aslında burda çoğu kişi aynı sebepden müzdarip ama nefs inanç olsa bile çok güçlü bide inanç zayıfsa zaten tümden galip geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri