Hiç Çalışasım Gelmiyor !

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

Para zor bulunuyor ve hayatta tek güç görülebilir doğru. Ama ben para kazanmaya başladıkça uykularım kaçmaya başlıyor para çoğaldıkça stres oluyorum o yüzden bir miktar seviyeye gelince kanal yapmam duruyor, Dediğiniz sebeplerle mecbur bu işi bir yandan yapmaya çalışıyorum her nekadar kendimi veremesemde.

İnanç gibi sebeplerle spama başladığımdan beri huzurum kalmadı ama bunu bırakacak kadarda para sahibi değilim beynimde deli çelişkiler. Maden mühendisiyim, iş güvenliğinde ihtisas yapıyorum işim gücüm çalışanlarla emek verenlerle yeri geliyor kömür madenine yerin altına giriyorum ve ordaki emek ve riski gördükçe burda elde edilen paradan utanıyorum doğrusu. 1 kere o yer altına giren birisi girdiği an birdaha girmeye tövbe eder o kadar korkutucu bir ortam. Ama çalışanlar varsa bizde onların emniyetinden sorumluyuz mecbur bizde giriyoruz.

Burda 5 değil 10 hane kazansam içim dahada kötü olacak, temizlik imkansız hale gelecek ama bırakamıyorum hergün kalkınca tüm kanalları silmek geçiyor aklımdan sonra unutuyorum bir iki kanal yapmaya başlıyorum birşeyler başka sesleri bastırıyor. Nefs in iradeyi yenmesi sanrıım. Aslında burda çoğu kişi aynı sebepden müzdarip ama nefs inanç olsa bile çok güçlü bide inanç zayıfsa zaten tümden galip geliyor.

Hocam işine saygı duyuyorum bende Gemi inşaatcıyım çok ölen gördüm gözümün önünde tersanalerde ama emek varsa bir işte, emek harcadığını düşünüyorsan için rahat olsun devam et... ;)

[MENTION=22439]maestaso[/MENTION] hocam siz emek vermediğinizi mi düşünüyorsunuz? sizce bu iş kolay yapılan bir işmi? sokaktan 10 kişiyi çevir bu işi öğret 8-9 tanesi yapamaz en fazla 2 tanesi yapabilir.Ben 1-2 arkadaşıma öğretmeyi denedim ama ilk günden bıraktılar kendinize haksızlık ediyosunuz bence

Okuyun Arkadaşlar...

Padişah bir kölesi ile gemiye binmişti. Köle hiç deniz görmemiş, geminin mihnetini tatmamıştı. Ağlamaya, inlemeye başladı. Tir tir titriyordu. Avutmak için çok uğraştılar, ama bir türlü sakinleşmedi. Padişahın keyfi kaçtı.

Herkes aciz bir vaziyetteyken gemide bulunan yaşlı bir adam padişahın huzuruna çıktı, müsaade buyurursanız ben onu sustururum dedi. Padişah da lütfetmiş olursunuz dedi.

Yaşlı adam emretti, köleyi denize attılar. Köle birkaç kere suya battı çıktı. Sonra saçından yakaladılar, gemiden tarafa çektiler. Köle gemiye yaklaşınca iki eliyle dümene sıkıca sarıldı, oradan gemiye çıktı, bir köşede uslu uslu oturmaya başladı.

Yaşlı adamın yaptığı iş padişahı hayrete düşürdü. "Bu işteki hikmet nedir?" diye sordu.
Yaşlı adam cevap verdi: "Köle önce suya batmanın, boğulma tehlikesi geçirmenin acısını tatmamıştı. Gemideki selametin kıymetini bilmiyordu. İşte huzur ve saadet de böyledir, bir felaket görmeyen kimse, huzurun kıymetini bilemez."

şu sıralar benımde hiç çalişasim yok eskiden kanal çeker katogori araştirirdim şimdi kanal çekiyorum o esnada pc oyunlarina giriyorum eskiden hep bir kademe daha ileriye gitmek isterdim şimdi kabak tadi aliyorum

Okuyun Arkadaşlar...

Padişah bir kölesi ile gemiye binmişti. Köle hiç deniz görmemiş, geminin mihnetini tatmamıştı. Ağlamaya, inlemeye başladı. Tir tir titriyordu. Avutmak için çok uğraştılar, ama bir türlü sakinleşmedi. Padişahın keyfi kaçtı.

Herkes aciz bir vaziyetteyken gemide bulunan yaşlı bir adam padişahın huzuruna çıktı, müsaade buyurursanız ben onu sustururum dedi. Padişah da lütfetmiş olursunuz dedi.

Yaşlı adam emretti, köleyi denize attılar. Köle birkaç kere suya battı çıktı. Sonra saçından yakaladılar, gemiden tarafa çektiler. Köle gemiye yaklaşınca iki eliyle dümene sıkıca sarıldı, oradan gemiye çıktı, bir köşede uslu uslu oturmaya başladı.

Yaşlı adamın yaptığı iş padişahı hayrete düşürdü. "Bu işteki hikmet nedir?" diye sordu.
Yaşlı adam cevap verdi: "Köle önce suya batmanın, boğulma tehlikesi geçirmenin acısını tatmamıştı. Gemideki selametin kıymetini bilmiyordu. İşte huzur ve saadet de böyledir, bir felaket görmeyen kimse, huzurun kıymetini bilemez."

Aynen coni vaynen.. Yumurta hesabı gelirse zora düşersin kazanmanın peşine :D

[MENTION=10960]fth[/MENTION] sen hep rahatsız et kardeşim :) tatlı sohbetin yeter.

arkadaşlar son 10 15 gündür gram çalışma hevesim yok elimde değerlendirilebilecek bir çok kategori olmasına rağmen o 2 3 ay önceki gibi ilham gelmiyor ne yapmalıyım çalışmasam olmuyor hiç bir ayı 1 maaşın altında geçirmemem lazım

aynı durumdayım :(

havalar serinlesin yine enerji gelir çalışmak için ;)
bu sıcaklarda 7/24 sarhoş gibiyim, kafa basmıyor odaklanamıyorum ve hafiften bir hantallık var. sanki yüzde 5 pil ömrü kalmış telefon gibiyim, hayati organlarım çalışıyor sadece :D
eylül gibi asılmaya başlarız yine :) sonra zaten ocak gelecek ve tekrar bir kazanç krizine gireceğiz...

Arada banada oluyor 1,2 hafta ara veriyorum işlere full geziyorum eğleniyorum ondan sonra çalışasım geliyor ve işlere devam ediyorum.

Okuyun Arkadaşlar...

Az önce yaptığım kontrol de kazandıran kanallarımın çoğunun flagdan uçurulduğunu gördüm hepside eski kanallardı.şu an resmen o kölenin durumundayım.youtube beni suya batırda şimdi de çıkmak için uzun bir aradan sonra çalışmam gerek.

Bence Mutlaka Bi oyun oyna Sıkılınca ,Bunalınca İyi gelir :)

ohh be yalnız değilmişim yemin ediyom son 3 aydır gram içimden gelerek kanal yapmıyorum daha doğrusu kanal bile yapmıyorum oda tutmuyor bile mevsinden mi bilmiyorum ama hep canım sıkılıyordu kendi kendime kaç aydır isteksizlik yorgunluk var napıcam diye düşünüyordum ama hiç aklıma konu açmak gelmemişti bu konuyu görünce kustum adana zaten 40 derecelerde geziyor bu sıcakta diye mi böyle oluyor yoksa başka neden mi bilemedim

En iyi getiren kanalım kapandı bu aralar canım da sıkkın bende de senin gibi bir isteksizlik başladı.2-3 gün tatil ilan ettim kendime bende :)

aynı durum bende de var ve hiç peşimi bırakmıo... aylardr böyleyim hiçbişi yükleyesim yok

bak şimdi hevesinin nasıl geleceğini ben iyi biliyorum :D şöle bi bak etrafındaki insanlara babana varsa çalışıyosa abine para kolay kazanılmıyo sabahtan akşama kadar çalışıyolar.Sonra deki kendi kendine ben neden çalışmıyorum.Çalışmaya ihtiyacım var elimde böle büyük bi nimet varken neden çalışmıyorum de sonra pc başına otur ve çalışmaya başla.Yada kazandığın parayı harca biraz kendinle gurur duy deki paramı kazandım dahada çalışacağım sonra devamını getir hocam.Kanal Yap oyun oyna bişeler yap kanal yap televizyon izle öle öle motivasyon artar.

ahaha öyle san :d inşaata sabah 7 de gidip akşam 8 de geliyorum yinede bu lafı demıyorum hemde eşşek gibi çalışım ve 1 aydır yt çalışmıyorum yok olmuyor böyle şeyler bi yoldaş lazım hatun ve bir yoldaş lazım bu işte yoksa rekabet edemiyorum rekabet edecek bir yoldaş lazım bana

Forumda herkes böyle bence bu sıcaklardan dolayı, ama her hal gibi bu da geçici; insanız sonuçta, her şey geçiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri