flyx
Süper Moderatör
Kısaca özet geçeceğim şubatın başında tüm kanalların para kazanmaları gitmişti neyse toparladım derken pazar günü 09.03.2014 tarihinde tekrar gitti. hadi yine her neyse dedim para kazanmaları pazar akşamına kadar tekrar açtım ve kanalların bir çoğunda videolar anında ünlem oluyordu. bugün pazartesi 10.03.2014 tarihinde yani bir gün arayla tekrar para kazanmalar gitti 
sinirlendim ve bıraktım öylece bu akşam kanallara girdim baktım ne göreyim tüm kanalların para kazanmaları tekrar gelmiş üstelik hiç bir şey yapmadan
şaşırdım tabi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. deneme amaçlı herhangi bi kanaldan 1 videoyu para kazan yaptım anında dolar yandı yavaş yavaş tüm kanallarda ki tüm videoları çok az bir kayıpla doları yaktım.
gelelim asıl soruya 17 kanalıma giriş yapabilirken sadece 1 kanalıma pazar gününden beri giriş yapamıyorum 500 error hatası alıyorum malum kanalıda severim ve geliri iyiydi. ne yaptıysam oturum açamıyorum. kanalın özel urlsinden farklı tarayıcıda videoları görüyorum herhangi bi sıkıntı yok.
demem o ki bu kanala nasıl girerim naparım nasıl açarım? başına gelen var mı?
sinirlendim ve bıraktım öylece bu akşam kanallara girdim baktım ne göreyim tüm kanalların para kazanmaları tekrar gelmiş üstelik hiç bir şey yapmadan
gelelim asıl soruya 17 kanalıma giriş yapabilirken sadece 1 kanalıma pazar gününden beri giriş yapamıyorum 500 error hatası alıyorum malum kanalıda severim ve geliri iyiydi. ne yaptıysam oturum açamıyorum. kanalın özel urlsinden farklı tarayıcıda videoları görüyorum herhangi bi sıkıntı yok.
demem o ki bu kanala nasıl girerim naparım nasıl açarım? başına gelen var mı?