Hiç kazanamadim!

vbmaster96

Kayıtlı Üye
bu kaçıncı konum bilmiyorum ama henüz bir çözüme ulaşamadım, napsam etsem abone sayım çoğalmıyor,izleme alamıyorum,addmefast diye bir siteden 301 izleme aldım üstüne de çıkamadım sahte izlemeler sanırım 301den fazla olmuyormuş,adsenseden hiç kazanamadım şaka gibi yaa :S
kesin sonuç nedir bi bilen söylesin ne yapmalıyım????

Kesin sonuç yok valla herkes bir şekilde öğrenmeye çalışıyor.Kesinlikle tek kanala bağlı kalmamanı öneririm. İdare edebileceğin kadar çok kanal ve kategoride çalış. Bende mesela ilk başladığım günler günde 10 cent kazanıyordum şimdi 1-2 dolara sabitledim. Az olsada yavaş yavaş artıyor işte.

Ayrıca addmefast gibi sitelerden hiçbir şekilde izlenim almayın. Takipçi yapın beğenme yapın ama izlenim yapmayın.

Kesin sonuç yok valla herkes bir şekilde öğrenmeye çalışıyor.Kesinlikle tek kanala bağlı kalmamanı öneririm. İdare edebileceğin kadar çok kanal ve kategoride çalış. Bende mesela ilk başladığım günler günde 10 cent kazanıyordum şimdi 1-2 dolara sabitledim. Az olsada yavaş yavaş artıyor işte.

Ayrıca addmefast gibi sitelerden hiçbir şekilde izlenim almayın. Takipçi yapın beğenme yapın ama izlenim yapmayın.

Hocam sen kaç kanal ile uğraşıyorsun?

Bak ben söle yapıyorum :) ilk önce google trends gir oradan amerikada v.s ülkere göre bak en cok neler aranıyor yükle gitsin videolarını bulup ama tek tek yükelyince bana hep ücüncü sahıs uyarısı verdi sende pc ye yükle baslıkalrını değiştir toplu yükle 10-15 adet ben öyle yapıyorum kazanıyonmu dersen bilmiyorum pek takip etmiyorum zevkine yapıyorum bu işi yoksa cekilmez sonra sunu dinliyorum moral buluyorum :) böle mehter falan dinle daha azimli oluyorsun :)
şehitler kervani selman köpeği öleceksin.flv - YouTube

youlikehits diye bir site var, sadece abone kasıyorum ordan,sence doğru mu?
bir sorun olmaz değilmi ilerde?

youlikehits diye bir site var, sadece abone kasıyorum ordan,sence doğru mu?
bir sorun olmaz değilmi ilerde?

hem youlikehitsden hemde addmefast den abone çekiyorum ben kanallara. Aslında pek önermiyorlar bu tarz siteleri ama ben daha zararını görmedim. Ama izlenim göndermiyorum ne olur ne olmaz

Bak ben söle yapıyorum :) ilk önce google trends gir oradan amerikada v.s ülkere göre bak en cok neler aranıyor yükle gitsin videolarını bulup ama tek tek yükelyince bana hep ücüncü sahıs uyarısı verdi sende pc ye yükle baslıkalrını değiştir toplu yükle 10-15 adet ben öyle yapıyorum kazanıyonmu dersen bilmiyorum pek takip etmiyorum zevkine yapıyorum bu işi yoksa cekilmez sonra sunu dinliyorum moral buluyorum :) böle mehter falan dinle daha azimli oluyorsun :)
şehitler kervani selman köpeği öleceksin.flv - YouTube
en trend kelimelerle ilgili video atsam haftada 1000-2000 view alırmıyım acaba?
dediğin gibi üçüncü taraf ihlali çıkıyor, ve bunlardan reklam alamıyorum, şimdilik reklam değilde izlemelerden abone kazanabilirmiyim? Abone aldıktan sonra kolay olur gibi geliyor bana? cevabınız için teşekkürler..

---------- Mesaj saat 20:26:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:11 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 20:28:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:51 civarında gönderildi. ----------

bugün başkasında gördüğüm bir videoyu pcye indirip ben de upload ettim. Adam ort. 50.000 views almış, aynı videoyu bende yükledim ama view alamadım.
Mesela "Nadal" ile ilgili bir video attım diyelim, içeriğin ve başlığın ingilizce olması daha mı iyi olur??

---------- Mesaj saat 20:29:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:28:32 civarında gönderildi. ----------

hem youlikehitsden hemde addmefast den abone çekiyorum ben kanallara. Aslında pek önermiyorlar bu tarz siteleri ama ben daha zararını görmedim. Ama izlenim göndermiyorum ne olur ne olmaz

bana da öyle geliyor, en mantıklısı gibi izlenim almamak...

---------- Mesaj saat 20:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:29:55 civarında gönderildi. ----------

Hocam sen kaç kanal ile uğraşıyorsun?
Şu an için tek bir kanalla uğraşıyorum, bir tanesini idare etmek bile zor :)

Hocam trendleri indir hepsini aynı anda sonra aynı anda yükle baslıklarla azcık oyna işte atıyorum yıldız koy 2013 2014 yaz bilmem ne sonra adworstan etiket bul yolla gitsin ben sabahtan on video attım tek tek uyarı verdi sonra 15 videoyu komple attım suan toplam izlenem 100 falan oldu sanırım pek bakmıyorum ben atıp bırkaıyorum :) ama dediğim gibi yap ve arastır et falan kafa yor biraz atılgan ol korkma birşeyden yeterlidir bunalr sana.Ve sen sen ol kimseye aman cekme yani kolay kolay yardım isteme.Yarım eden azdır o az olan kısımda pek kazanmayan ama yinede yardımım dokunsun diyenelrdir.Cok kazanan yardım ediyorsada net bilgi vermez.Emin ol.

Hocam trendleri indir hepsini aynı anda sonra aynı anda yükle baslıklarla azcık oyna işte atıyorum yıldız koy 2013 2014 yaz bilmem ne sonra adworstan etiket bul yolla gitsin ben sabahtan on video attım tek tek uyarı verdi sonra 15 videoyu komple attım suan toplam izlenem 100 falan oldu sanırım pek bakmıyorum ben atıp bırkaıyorum :) ama dediğim gibi yap ve arastır et falan kafa yor biraz atılgan ol korkma birşeyden yeterlidir bunalr sana.Ve sen sen ol kimseye aman cekme yani kolay kolay yardım isteme.Yarım eden azdır o az olan kısımda pek kazanmayan ama yinede yardımım dokunsun diyenelrdir.Cok kazanan yardım ediyorsada net bilgi vermez.Emin ol.

Aynen arkadaşın dedği gibi kimse gercekten tam anlamıyla bilgi paylaşmıyor pasta çok büyük ama pastayı paylaşmıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri